- 6 Mayıs 2017
- 497
- 301
- 103
İnşaallah hayırlısı olsun artık napalım :)Dun olmasi iyi olmus, ortalama canli kalma sureleri dusunuldugunde yarin biraz gec olabilir ama yapacak bisey yok umarim kalmissinizdir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşaallah hayırlısı olsun artık napalım :)Dun olmasi iyi olmus, ortalama canli kalma sureleri dusunuldugunde yarin biraz gec olabilir ama yapacak bisey yok umarim kalmissinizdir.
Arkadaslar ben 4 ay bu testleden kullandim ve bir turlu tam yumurtlama gununu denk getremedim olmadi 5. Ay test kullanmadım adetimden snra 1 kez çalışma oldu bayram tatiliydi şehir dislarina gittik ailelere ama bn hep ilişkiden snra en fazla 20 dk falan uzanıp kalkiyodum wc yada dusa gidiyodum o tek seferde yorgundum hiç kalkmadan sabaha kadar uyuya kalmışız hiç kalkmamanin etkisinden mi yoksa olmaz diye umursamadigimzdan mi bilmiyorum o ay olmuş o yüzden hiç testle falan uğraşmayın oluruna bırakın bide kalkmadan dinlenin bnce olur cnku iş kafada bitirmek cnku insan testlerle stres oluyor bu ay olck mi oldu mu bugün yapalım su gün yapmayalım planlı olmuyor böyle şeyler rahat olmaya çalışın ben bunu gördüm bu bebeğim dogsun ins 2.yi düşündüğümzde korunmayı bırakınca hiç planlamiycm ne zaman gelirse gelsin bebeğim
Haklısın ama insanoğlu işte aceleciyiz biraz belki biz de bikaç denemeden sonra sıkılıp oluruna bırakacağız şimdilik biraz zor oluruna bırakmak en azından benim için. Sizin de bebeğiniz hayırlı sağlıklı bi şekilde doğar inşaallah darısı tüm isteyenlere :)
Yumurtlama bi iki gün var gibi görünüyorYine ben geldim kızlar kafam çok karıştı bikaç gün daha teste devam edeyim dedim yine yükseliş var bikaç gün daha yapacağım bakalım ne olacak Eki Görüntüle 1993439
Yine ben geldim kızlar kafam çok karıştı bikaç gün daha teste devam edeyim dedim yine yükseliş var bikaç gün daha yapacağım bakalım ne olacak Eki Görüntüle 1993439
Evet değerlendirdim ancak tekrar yükseliş olması normal mi o biraz kafamı karıştırdı bnmTam bilmiyorum ama 13. Sabah ve 14. Sabah olanlar baya belirgin 2 cizgi cikmis o gunleri degerlendirdiysen ins olur
Evet değerlendirdim ancak tekrar yükseliş olması normal mi o biraz kafamı karıştırdı bnm
Yine ben geldim kızlar kafam çok karıştı bikaç gün daha teste devam edeyim dedim yine yükseliş var bikaç gün daha yapacağım bakalım ne olacak Eki Görüntüle 1993439
İnşaallah umduğun gibi olur :)benim de 10.gün pick gördüm dün 17.günümdü benim de senin son testin gibi çıktı yani çok silik değildi. bende iyi şeyler düşündüm inşallah haklı çıkarım![]()
Öyle yapayım o zaman çok teşekkür ederim :)13 14 kadar yukselme olmamis bence bir iki gun daha yap dahada koyulasmazsa yumurtlaman 13 14 te olmustr
Henüz tam yükselmemiş ancak yakındır bence değerlendirmelisin.Ovu testim böyle regl 11.gunu bugunu degerlendirmelimiyim
Çok bekleyince de koyulaşıyo 5dk sonrasını dikkate almayın yazıyor kağıdında da ancak sen yine de değerlendir bugünleri belli mi olur :)İlk fotoyu hemn çekmiştim bu 10 dakka sonraki hali ilk idrar damlatinca tam koyulasmamis
kimse cevap yazmamış sizde son durum nedir ? bende 2 aydır kullanıyorum gerçekten doğru gösteriyor testin gösterdiği günler çok ağrılı sancılı geçiyor fakat henüz umduğumuzu bulamadık :)Kızlar durumlar nedir testleriniz ne alemde?
Ben de 1 ay kullandım ancak bu ay hiçbişey yapmama kararı aldım çabalayınca beklenti artıyor hayal kırıklığı oluyor bide akışına bırakmayı deneyeceğim hepimizin gönlüne göre olur inşaallah :)kimse cevap yazmamış sizde son durum nedir ? bende 2 aydır kullanıyorum gerçekten doğru gösteriyor testin gösterdiği günler çok ağrılı sancılı geçiyor fakat henüz umduğumuzu bulamadık :)