• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Laboquick

1000104480.webp
benim de böyle çıkmıştı dün ama beta 1 cikti ben güvenmiyorum artık

Laboquıck miydi canım inşallah hayırlı haberler alırsın sıkma canını
Evet laboquick ti ama tabi ilk damlattigimda gölgeli gibiydi kuruduktan sonra böyle oldu. Artimed de yaptım O da silik cikti ama o zaten sabıkalı yalanci pozitif çıkarmakta😆

Kızlar şimdi hissettim göbek deliğimden kasıgıma dogru sanki bişi çekildi sonra damar atması oldu devam ediyor 🤔

Evet laboquick ti ama tabi ilk damlattigimda gölgeli gibiydi kuruduktan sonra böyle oldu. Artimed de yaptım O da silik cikti ama o zaten sabıkalı yalanci pozitif çıkarmakta😆
Benimde öyle oldu laboquıck ama emin olamadım her zaman yapmıyor böyle bir şey

Kızlar laboquick kaset test kuruma cıkarıyor mu ?? Dpo 10 bat 3 aralık bugun acayiiiip kabızımm sarı akıntım ve sağlı sollu kasık agrım var kaset testi yapıyorum cıplak gözle görülür silik cıkıyo kamera da belli olmuyor kuruduktan sonra cizgiler daha belirgin görünüyor anlam veremedim bi sormak istedim.. ama sunuda ekleyeyim aynı marka erken gebelik testlerinde hiç bişi yok. Negatif sadece kasetler pozitif çıkıyor..
Her şeyimiz birebir aynı bu arada ama ben DPO sekizdeyim ama beklenen adet tarihi mi 3 Aralık nasıl oldu bu🤭😁 Marka testten yaptım ben de gözle görülür bir silik gördüm gibi geldi ama geçenaydı bana aynı şeyi yaptı bu Marka o yüzden çok güvenmiyorum

Eklentiler

• IMG_5674.webp
    IMG_5674.webp
    35 KB · Görüntüleme: 49
Her şeyimiz birebir aynı bu arada ama ben DPO sekizdeyim ama beklenen adet tarihi mi 3 Aralık nasıl oldu bu🤭😁 Marka testten yaptım ben de gözle görülür bir silik gördüm gibi geldi ama geçenaydı bana aynı şeyi yaptı bu Marka o yüzden çok güvenmiyorum
Bende belirtilerde var ama yinede hayırlısı cok yalancı pozitif gördüm ama awox ve laboquickte hic görmedim

Bende belirtilerde var ama yinede hayırlısı cok yalancı pozitif gördüm ama awox ve laboquickte hic görmedim
Vallahi geçen ayki resimlerimi bulabilirsem sana aux ve laba quick markasının bana çıkardığı Silikleri atarım o yüzden çok heveslemiyorum

Labaquik fotoda çıkmamış

Eklentiler

• IMG_5682.webp
    IMG_5682.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_5683.webp
    IMG_5683.webp
    19 KB · Görüntüleme: 37
Back
X