Laf eden damat adayı

Ona ne oluyormuş haspam . Söz söylemeye hakkı yok sevdiği kadının ailesine . Diyeceği şey hamarat sevgilim yat dinlen demesi . Ne karstiriyor onlar niye yardım etmedi diye ay sinir olurum böyle kendini bilmez herşeye burnunu sokan insanlara

Kardeşinize deyinki aranızdaki her kavgayi heleki bizimle ilgili olanları gelip bize yetistirme. Biz ondan soguruz istemesekde tavir alirız siz barısirsiniz olan bize olur.

damat adayini bilemem de kardesiniz hic olgun degil. daha simdiden size bunlari anlatip iliskinizi bozmus adamla. cok kiziyorsa agzina e. kapatsaydi telefonu

Kardeşiniz hep bem temozledim mi demiş ilk basta. Sizinle ortak is yaptıgını anlatsa adam tutturmazdi inlar neden yardim etmedi diye

kardeşin gelip bunu size anlatıyosa vah o çocuğun haline. kendince kardeşini düşünmüş işte ne abartmışsınız

Sizlik bişey yok. Kardesın güzel xevaplamış zaten

Ne sacma ona mi kalmış kimin ne iş yapacağı, gereksiz sekilde düşündüğü güya göstermiş

Neden yardım etmiyorlar neden yoruyolar seni bla bla hiç samimi gelmedi. Bi de tartışma çıkarıp trip atmis bu yüzden. Cidden bu kadar düşünceli biri mi
Evlenince bütün işi kendi yapacak mı acaba. Annesine kalk yardım et dermiş. Kalkıp kendi yardım etsin annesine iş buyuracagi yerde

Benim aile meselelerime yorum istemedikce yorum yapma haddini kendinde bulamazsin diyip cenesini kapatsin. Cocugun o vakitten sonraki tepkisine gore tamam mı devam mı bakar. Siz de kizin iliskisine karismayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…