Bayramin ikinci günü bir yere gidecektik tutturmuş ilk gün gidin diye ikinci gün görüşelim onun tribini atmış. Ya biz on kişi keyfine göre iş yapicaz adamın ay sinirlerim bozulduGerçi lüzum yok, herif normal değil, üstte dediğim her şeyin arkasındayım. Kardeşin de okur umarım ve aklını başına alır.
Bak konu sahibi film vs değil mevzu. Yazılanları sakince okuyun. Bu iş sıkıntılı. Ama biz sıkıntısız yaşayamayız diyorsanız tam aradığınız adrestesinizBak şimdi adam bunu aramadı yazmadı iki saat. Biz de film izleyecekttik. Suratına kapatıp aramadı. Film zamanı geldi çocuk aramis kardeşim de demiş ki Film izlicez adam gene trip atmış. Halbuki adam için ertelemisti filmi iki saat. Şimdi asık suratla Film izliyoruz
İşte, haddini bilmezin teki. Daha şimdiden, kızı geçtim, kızın ailesini yönetme peşinde, bu ne terbiyesizlik, ona mi soracaksınız ne yapacağınızı?Bayramin ikinci günü bir yere gidecektik tutturmuş ilk gün gidin diye ikinci gün görüşelim onun tribini atmış. Ya biz on kişi keyfine göre iş yapicaz adamın ay sinirlerim bozuldu
Kız kardeşin hali hazırda özgüveni zaten yok. Adam kendini gizlemiyor, açık saçık ortada bağırıyor ben senin hayatını mahvedecegim diye. Sorun kizkardeste. Hadi be ordan demiyor. Kardeşin diğer ilişkilerinde de böyle manipüle edilmek mi isterdi?Resmen fitne fesat, dedikoducu, iftiracı teyzeler gibi. Adam dediğin böyle şeyler konuşmaya tenezzül etmez ya, utanır.
Kız kardeşine aptal muamelesi de yapıyor; gütmeye çalışıyor, sanki kötü birileri varsa kardeşin farkedemez veya etrafında olan bitenden habersiz saftirik biriymiş gibi davranıyor resmen. Her şeye müdahale, hadsiz aptal, çok sinirlendim. Umarım kardeşin kendini yakmaz, devam ederse özgüven ve huzur namına bi şeyi kalmayacak çünkü.
Önceki ilişkisinde çocuk duzgundu zaten baya sene çıktılar beş sene kadar. Sonra ayrıldılar onla normaldiKız kardeşin hali hazırda özgüveni zaten yok. Adam kendini gizlemiyor, açık saçık ortada bağırıyor ben senin hayatını mahvedecegim diye. Sorun kizkardeste. Hadi be ordan demiyor. Kardeşin diğer ilişkilerinde de böyle manipüle edilmek mi isterdi?
Peki bu çocuğa tüm arkadaş gruplarini silecek kadar niye bağimli? Bakın böyle manipülatif adamlar sevgililikte şahane, nişanlılıkta sinyaller başlar, evlilikte başlar, çocuk sonra cehennem. Burda şanslısınız ki adam kabak gibi ortada. Şimdiden sizin bayram gezmesi siralamanizi bile yapıyor. Evlenince tek ayak üstünde sıraya geçersiniz. Bu adam bu kadar aleni manipulatifken kız kardeşin niye birlikte? Dur ben söyleyim 30 yaş kriziÖnceki ilişkisinde çocuk duzgundu zaten baya sene çıktılar beş sene kadar. Sonra ayrıldılar onla normaldi
Aynen öyle Adam çok ilgili sürekli arama sorma evlilik istiyor vsPeki bu çocuğa tüm arkadaş gruplarini silecek kadar niye bağimli? Bakın böyle manipülatif adamlar sevgililikte şahane, nişanlılıkta sinyaller başlar, evlilikte başlar, çocuk sonra cehennem. Burda şanslısınız ki adam kabak gibi ortada. Şimdiden sizin bayram gezmesi siralamanizi bile yapıyor. Evlenince tek ayak üstünde sıraya geçersiniz. Bu adam bu kadar aleni manipulatifken kız kardeşin niye birlikte? Dur ben söyleyim 30 yaş krizi
Insallah ya ama ayrı kalamıyor belli kiAsla evlenmesin bu adamla aslaa
Asla asla asla. Çok şanslısınız adam ne olduğunu bu evrede belli etmiş. Evlenmek için evlenilmez. Yaşım geldi diye bu adamla evlenirse cehennemi yaşar. Sen buraları okut kardesine. Silkelesin o adamı.Aynen öyle Adam çok ilgili sürekli arama sorma evlilik istiyor vs
Trip atan adam sevilir mi yahu. Ömrü boyunca tribini mi çekecek kardeşin?Insallah ya ama ayrı kalamıyor belli ki
Şimdi adam beraber film izliyoruz diye trip atıyormuş
Kardeşiniz niye çekiyor bu kadar Trip? Kendisi haklı olduğu konuda bile söz söylemeye korkuyor kavga çıkarıyorsun demesin diye, ama onun her tribini çekiyor. Tripler de hiç iyi niyetli değil bu arada. Resmen kardeşinizin her hareketini, her adımını, aile ilişkilerini bile yönetmeye çalışıyor hadsiz.Insallah ya ama ayrı kalamıyor belli ki
Şimdi adam beraber film izliyoruz diye trip atıyormuş
Bence de o kriz var hem de bu manipülatif gerzek herif başta baya love bombing yapmıştır, kendine bağlamıştır.Peki bu çocuğa tüm arkadaş gruplarini silecek kadar niye bağimli? Bakın böyle manipülatif adamlar sevgililikte şahane, nişanlılıkta sinyaller başlar, evlilikte başlar, çocuk sonra cehennem. Burda şanslısınız ki adam kabak gibi ortada. Şimdiden sizin bayram gezmesi siralamanizi bile yapıyor. Evlenince tek ayak üstünde sıraya geçersiniz. Bu adam bu kadar aleni manipulatifken kız kardeşin niye birlikte? Dur ben söyleyim 30 yaş krizi
Şimdi sinirlendiğine bakmayın yarın oda ezdrmeye baslar . Çok ufak tefek şeyler tatliş şeylerKızlar konuyu kardeşim için açıyorum. Nasıl bir tepki vermeliyim kardeşim nasıl tepki vermeli fikrinizi merak ediyorum. O da bana soruyor sağlıklı bir cevap vermek istiyorum.
Kardeşim bir çocukla beraber yaklaşık üç dört aydır çocukla evlilik niyeti ile birbirlerini tanıyorlar. Bizden şahsen kimse tanısmadi ama haberimiz var ailecek onun bizden, bizim ondan. Bayram için ben ailemin yanına geldim. Kuzenim de geldi yanımıza. Bugün temizlik yapılacaktı biz tatlıları yaptık yemekleri hazırladık, kardeşim de karınca gibi sever temizliği, koca evi kendi temizledi. Yardim teklif ettik ayak altında istemedi bizi kendi başına daha hızlı oluyormuş. Akşam da erkek arkadaşı aramış. Kız da yoruldum ettim falan nazlaniyordu çocuğa birden suratı düştü kızın.
Dediğine göre çocuk dört beş kere onlar niye yardım etmedi sen neden yoruluyorsun çok yoruldun evde annem olsa bile kalk yardım et derim ben falan söylenmiş. Kız da çocuk teli açtığında beri söylendiği için ben kendim yapmak istedim onlar da şunları yaptı falan açıklama yapıyor. Çocuk sinirlenmiş iyice. En son da kardeşim sakin bir şekilde kapatalım sen sinirlendin sakinleş öyle konuşalım dedi. Çocuk da ben sakinim ama kizdim sen yoruluyorsun falan söylenmeye devam etmiş.kardesim de zaten yoruldum tel açtığından beri bağırıp duruyorsun başım ağrıdı demiş. Çocuk da kizdim napayim demis. Kardeşim de bir kere söyledin tamam üç dört seferdir soyleniyorsun aradığından beri demis. Cocuk da tamam kapatalım sonra konuşalım deyip çat diye kapamış. Kız yanımıza geldi surat bembeyaz. Temizlik dediği de evi süpürüpsildi biz yemekleri yapıp toz alıp balkon yikadik. Hani iş yıkma durumu yok olsa bile ona ne? Onun dışında kardeşime olan durumu da garip Kız böyle dedikten sonra kusura bakma dememiş. Şimdi kardeşim nasıl davranmalı? Ben nasıl tepki vermeliyim? Aramızda iş güç lafı olmaz zaten biz de tüm gün mutfakta sarma baklava falan yaptık. Yaklaşık bir saat önce oldu olay bize soruyor yazınca arayınca napayim diye?
Valla bizim evin huzurunu kaçırdı iki dakikada. Ama adam laf sokup çekiliyor kenara
Genci ilgilendiren bı durum yok ki onane. Taviz vermesin. Şimdiden milletin işine gucene karisiyor. Ne münasebetKızlar konuyu kardeşim için açıyorum. Nasıl bir tepki vermeliyim kardeşim nasıl tepki vermeli fikrinizi merak ediyorum. O da bana soruyor sağlıklı bir cevap vermek istiyorum.
Kardeşim bir çocukla beraber yaklaşık üç dört aydır çocukla evlilik niyeti ile birbirlerini tanıyorlar. Bizden şahsen kimse tanısmadi ama haberimiz var ailecek onun bizden, bizim ondan. Bayram için ben ailemin yanına geldim. Kuzenim de geldi yanımıza. Bugün temizlik yapılacaktı biz tatlıları yaptık yemekleri hazırladık, kardeşim de karınca gibi sever temizliği, koca evi kendi temizledi. Yardim teklif ettik ayak altında istemedi bizi kendi başına daha hızlı oluyormuş. Akşam da erkek arkadaşı aramış. Kız da yoruldum ettim falan nazlaniyordu çocuğa birden suratı düştü kızın.
Dediğine göre çocuk dört beş kere onlar niye yardım etmedi sen neden yoruluyorsun çok yoruldun evde annem olsa bile kalk yardım et derim ben falan söylenmiş. Kız da çocuk teli açtığında beri söylendiği için ben kendim yapmak istedim onlar da şunları yaptı falan açıklama yapıyor. Çocuk sinirlenmiş iyice. En son da kardeşim sakin bir şekilde kapatalım sen sinirlendin sakinleş öyle konuşalım dedi. Çocuk da ben sakinim ama kizdim sen yoruluyorsun falan söylenmeye devam etmiş.kardesim de zaten yoruldum tel açtığından beri bağırıp duruyorsun başım ağrıdı demiş. Çocuk da kizdim napayim demis. Kardeşim de bir kere söyledin tamam üç dört seferdir soyleniyorsun aradığından beri demis. Cocuk da tamam kapatalım sonra konuşalım deyip çat diye kapamış. Kız yanımıza geldi surat bembeyaz. Temizlik dediği de evi süpürüpsildi biz yemekleri yapıp toz alıp balkon yikadik. Hani iş yıkma durumu yok olsa bile ona ne? Onun dışında kardeşime olan durumu da garip Kız böyle dedikten sonra kusura bakma dememiş. Şimdi kardeşim nasıl davranmalı? Ben nasıl tepki vermeliyim? Aramızda iş güç lafı olmaz zaten biz de tüm gün mutfakta sarma baklava falan yaptık. Yaklaşık bir saat önce oldu olay bize soruyor yazınca arayınca napayim diye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?