Laf eden damat adayı

Gerçi lüzum yok, herif normal değil, üstte dediğim her şeyin arkasındayım. Kardeşin de okur umarım ve aklını başına alır.
Bayramin ikinci günü bir yere gidecektik tutturmuş ilk gün gidin diye ikinci gün görüşelim onun tribini atmış. Ya biz on kişi keyfine göre iş yapicaz adamın ay sinirlerim bozuldu

Bak konu sahibi film vs değil mevzu. Yazılanları sakince okuyun. Bu iş sıkıntılı. Ama biz sıkıntısız yaşayamayız diyorsanız tam aradığınız adrestesiniz

Bayramin ikinci günü bir yere gidecektik tutturmuş ilk gün gidin diye ikinci gün görüşelim onun tribini atmış. Ya biz on kişi keyfine göre iş yapicaz adamın ay sinirlerim bozuldu
İşte, haddini bilmezin teki. Daha şimdiden, kızı geçtim, kızın ailesini yönetme peşinde, bu ne terbiyesizlik, ona mi soracaksınız ne yapacağınızı?
Bu tipler çok korkunç gerçekten, inanılmaz da manipülatif olurlar, dedikleri olmaz yapılmazsa da tavır trip surat, zulmederler.

Kız kardeşin hali hazırda özgüveni zaten yok. Adam kendini gizlemiyor, açık saçık ortada bağırıyor ben senin hayatını mahvedecegim diye. Sorun kizkardeste. Hadi be ordan demiyor. Kardeşin diğer ilişkilerinde de böyle manipüle edilmek mi isterdi?

Önceki ilişkisinde çocuk duzgundu zaten baya sene çıktılar beş sene kadar. Sonra ayrıldılar onla normaldi

Önceki ilişkisinde çocuk duzgundu zaten baya sene çıktılar beş sene kadar. Sonra ayrıldılar onla normaldi
Peki bu çocuğa tüm arkadaş gruplarini silecek kadar niye bağimli? Bakın böyle manipülatif adamlar sevgililikte şahane, nişanlılıkta sinyaller başlar, evlilikte başlar, çocuk sonra cehennem. Burda şanslısınız ki adam kabak gibi ortada. Şimdiden sizin bayram gezmesi siralamanizi bile yapıyor. Evlenince tek ayak üstünde sıraya geçersiniz. Bu adam bu kadar aleni manipulatifken kız kardeşin niye birlikte? Dur ben söyleyim 30 yaş krizi

Aynen öyle Adam çok ilgili sürekli arama sorma evlilik istiyor vs

Insallah ya ama ayrı kalamıyor belli ki
Şimdi adam beraber film izliyoruz diye trip atıyormuş
Kardeşiniz niye çekiyor bu kadar Trip? Kendisi haklı olduğu konuda bile söz söylemeye korkuyor kavga çıkarıyorsun demesin diye, ama onun her tribini çekiyor. Tripler de hiç iyi niyetli değil bu arada. Resmen kardeşinizin her hareketini, her adımını, aile ilişkilerini bile yönetmeye çalışıyor hadsiz.

Bence de o kriz var hem de bu manipülatif gerzek herif başta baya love bombing yapmıştır, kendine bağlamıştır.

Kız kardeşin yaşının insanı değil. Damat adayı Üç dört aylık bir ilişkide sizi tanımadığı halde sizi kotuluyor, arkadaşlarının hepsine bir kulp bulmuş arkadaslarindan uzaklastiriyor. Buraya kadar tamam ama bence ketum sandığın kız kardeşin ailesi ve arkadaşları ile alakalı çok fazla detay verip çok dert yanıyor. Önce kardeşin bu huyunu değiştirecek.

Temizlik yaptım yoruldum ama çok güzel oldu.

Kızlarla ise giriştik ben evi sildim supurdum onlar mutfak yemek işini halletti. Yorulduk ama değdi.

Damat adayı bu şekilde duysa ne tepki verebilir ki?

Senin ki ayyyy ben çok yoruldum ayyyy temizlik yaptım derse, ki her şeyi kendi yapmayı sever diyorsun, bu temizlik ile alakalı ilk konuşmaları değildir. Adam zaten bahane arıyor belli ki.

Damat adayına diyecek bir şey yok zaten, kızın arasını herkesle bozup sonra istediği gibi yönetebilmek amacı. Kardeşinin bu adamdan kurtulması gerek. Evlenirse aile ile görüştürmez.

Şimdi sinirlendiğine bakmayın yarın oda ezdrmeye baslar . Çok ufak tefek şeyler tatliş şeyler

Genci ilgilendiren bı durum yok ki onane. Taviz vermesin. Şimdiden milletin işine gucene karisiyor. Ne münasebet

Bizim burda bir laf vardır. Enişte eşşektir. Her işe katılmaz söyledikleri kulak ardı edilir. Umarım anlatabilmişimdir.

Adam çok tehlikeli, kardeşiniz bu adama yol vermezse( bu kafada giderse evlenmesi çok olası)bu dünyada cehennemi yaşayacak,hormonlar tavan tabi yaşımda geçti diye mantığı rafa kaldırmış görünüyor .Çok karismamakla birlikte burda böyle adamlarla evlenip,nasıl pişmanlıktan kahrolan kadınların konusunu okusun,belki aklı başına gelir,ve bu adamın hiç bir uğrasa deymeyecegini anlar.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…