Laf eden damat adayı

Aşık da değil aslında ama anlamadım yani çocuk kendi istiyor koşuyor peşinden. İlgi hoşuna gidiyor kardeşimin. Yüzüne de dedim bunu.
Anlamayacak birşey yok. Çocuk kardeşiniz gibisini ( her dediğini yaptırdığı) bulamaz bir daha, o yüzden peşinden koşmalar, istemeler.

30 yaşında demişsiniz ama ben birbirini kısıtlayan baskılayan toxic bir ilişki görüyorum birde bunları 3-4 aylık bir erkek için yapıyor umarım çok sürmeden toxic bir bireyle ilişki yaşadığını fark eder Allah korusun evlenirse evinden markete bile gidemez kardeşin... (oralarda da kötü insanlar vardır adamın deyimiyle )

Tehlikeli işler. İki taraf da problemli. Adam manipulatif, sıkıntılı. Kız pasif.
Eğer adam normal bir adam olsa kendini yorma kolay gelsin der kapatır her lafın içinde maşallah. Evlenince tüm hayatını kontrol altına alıp zehir edip kızın tüm enerjisini emecek

Kızkardesin de problemli. 30 yaşındaki kadın adamın lafı ile arkadaşlığını bozuyor, canım isterse tüm evi temizlerim sana ne diyeceğine adamın manipülasyonları da boyun egiyor ve en kötüsü size yansıtıyor. Çok yakın süreçte viral olan bir konu vardı burda. Ben de çok yazdım ama sonra baktım çözümsüz. Garip bir ilişki ağı var. Kadın çıkmak istemiyor ordan.

Kimsenin ilişkisinin ara gazi olmayın. Kardeşinizi abla olarak adamın sıkıntısı konusunda uyarın sonra da oturun filminizi izleyin. Bu ilişki devam eder arada sizi yerler.

Böyle her şeye burnunu sokan, didikleyen, bi şeyi elli kez söyleyen, bir de haddini aşıp akıl veren tipler iğrenç. Bunun altında resmen hem haddini bilmeme (ne hakla eleştirir bu kadar sert şekilde) hem de kendi dediği şekilde olması için dayatma var, çok sıkıntılı yani. Sorsan, sana kıyamıyorum ondan sinirlendim vs der ama alt yapı bence asla böyle değil.
Bi de bi kere söyledin, daha üstelemek nedir? Ordaki insanlar aptal mı ahmak mı, illa ki bi düşündükleri vardır, sen mi ayar verip düzelteceksin milleti?
Hem hadsiz hem manipülatif hem de laftan anlamaz biri, çok belli.
Devam edecekse de asla acele etmesin bence ciddi adımlar için.

Kesinlikle. Yani kardeşim de baya modu düşük hep stres dolu biri olmuş. Eskiden boyle değildi. Neşe doluydu. Sürekli mutsuz kız. Seviyorlar da belli ama hayırlısı olsun insallah
Kaygı, stres, panik, hepsini yaşar bununla devam ederse. Sürekli diken üstünde, bu ne böyle.
Bi de, sanki kızın beyni fikri yok gibi fitne fesatla aklına girmeye çalışıyor, bak seni kullanıyorlar yoruyorlar ayağı yapıyor, iğrenç gerçekten.

Evet bunu da demiş biliyor musun? Annem beni kayiriyormus
Resmen fitne fesat, dedikoducu, iftiracı teyzeler gibi. Adam dediğin böyle şeyler konuşmaya tenezzül etmez ya, utanır.
Kız kardeşine aptal muamelesi de yapıyor; gütmeye çalışıyor, sanki kötü birileri varsa kardeşin farkedemez veya etrafında olan bitenden habersiz saftirik biriymiş gibi davranıyor resmen. Her şeye müdahale, hadsiz aptal, çok sinirlendim. Umarım kardeşin kendini yakmaz, devam ederse özgüven ve huzur namına bi şeyi kalmayacak çünkü.

Adam hicbisi olmamış gibi aradi konuştu kızı valla. Kıza dedim neden söylemedin söyleyince sen kavgacisin diyormuş herseyi buyutuyorsun kaostan kavgadan besleniyorsun diyormus

Valla bizim evin huzurunu kaçırdı iki dakikada. Ama adam laf sokup çekiliyor kenara

Aynısını düşünüyorum sürekli bir dayatma var sorsan koruma iç güdüsü diyor. Pardon da kardeşimi ben korumucam sen mi koruyacaksin? Dışarı çıkma gezme tozma başına bisi gelir sürekli böyle adam. trip atıyormuş üstüne.

Hah üç dört aylık aday (!) hemen evinizin içine karışmaya mı başlamış… ne sıfatla… 30 yaşında bu kafa çok garabet.

Burcu ne bu gerizekalı adamın?

Kardeşim kilolu değil benden zayıf valla. 165 boy 55 kilo adam demiş ki kilon var. Şimdi bunu takmış kafaya. Kendisi kaç kilo dedim erkekte kilo olmaz diyor. Bir de dövme seviyormuş pasamiz dövme yaptır vücuduna komple demiş. Annem yolar valla

Adam hicbisi olmamış gibi aradi konuştu kızı valla. Kıza dedim neden söylemedin söyleyince sen kavgacisin diyormuş herseyi buyutuyorsun kaostan kavgadan besleniyorsun diyormus
Kızkardesin pasif. Bundan da hoşlanıyor bence. Bes yıl sonra burda konu adam saçımı begenmiyor, kimsem kalmadı, beni beğenmiyor, her an eleştiriyor diye konu açma adayı. Sen kardeşine su yazılanları okuttur. Karar onun. Devam diyorsa bundan sonra hiçbir şeyine karışma. Sana laf getirmesine de izin verme. Bazı insanlar o toksik ilişki tutkunu oluyorlar. Hep ara gazı için çevreyi kullanıyorlar.

Hah üç dört aylık aday (!) hemen evinizin içine karışmaya mı başlamış… ne sıfatla… 30 yaşında bu kafa çok garabet.
Valla sana ne diyemedin mi dedim o zaman kavga çıkıyor sonra da sen kavgacisin diyormuş kıza seni sevmesem katlanmazdim diyormuş. Terkettim abla bir iki defa dedi onda da peşimden koştu ertesi gün gene aynı diyor. Off çok toksik

Bak şimdi adam bunu aramadı yazmadı iki saat. Biz de film izleyecekttik. Suratına kapatıp aramadı. Film zamanı geldi çocuk aramis kardeşim de demiş ki Film izlicez adam gene trip atmış. Halbuki adam için ertelemisti filmi iki saat. Şimdi asık suratla Film izliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…