2+2 =4Evet bunu da demiş biliyor musun? Annem beni kayiriyormus
Anlamayacak birşey yok. Çocuk kardeşiniz gibisini ( her dediğini yaptırdığı) bulamaz bir daha, o yüzden peşinden koşmalar, istemeler.Aşık da değil aslında ama anlamadım yani çocuk kendi istiyor koşuyor peşinden. İlgi hoşuna gidiyor kardeşimin. Yüzüne de dedim bunu.
Böyle her şeye burnunu sokan, didikleyen, bi şeyi elli kez söyleyen, bir de haddini aşıp akıl veren tipler iğrenç. Bunun altında resmen hem haddini bilmeme (ne hakla eleştirir bu kadar sert şekilde) hem de kendi dediği şekilde olması için dayatma var, çok sıkıntılı yani. Sorsan, sana kıyamıyorum ondan sinirlendim vs der ama alt yapı bence asla böyle değil.Kızlar konuyu kardeşim için açıyorum. Nasıl bir tepki vermeliyim kardeşim nasıl tepki vermeli fikrinizi merak ediyorum. O da bana soruyor sağlıklı bir cevap vermek istiyorum.
Kardeşim bir çocukla beraber yaklaşık üç dört aydır çocukla evlilik niyeti ile birbirlerini tanıyorlar. Bizden şahsen kimse tanısmadi ama haberimiz var ailecek onun bizden, bizim ondan. Bayram için ben ailemin yanına geldim. Kuzenim de geldi yanımıza. Bugün temizlik yapılacaktı biz tatlıları yaptık yemekleri hazırladık, kardeşim de karınca gibi sever temizliği, koca evi kendi temizledi. Yardim teklif ettik ayak altında istemedi bizi kendi başına daha hızlı oluyormuş. Akşam da erkek arkadaşı aramış. Kız da yoruldum ettim falan nazlaniyordu çocuğa birden suratı düştü kızın.
Dediğine göre çocuk dört beş kere onlar niye yardım etmedi sen neden yoruluyorsun çok yoruldun evde annem olsa bile kalk yardım et derim ben falan söylenmiş. Kız da çocuk teli açtığında beri söylendiği için ben kendim yapmak istedim onlar da şunları yaptı falan açıklama yapıyor. Çocuk sinirlenmiş iyice. En son da kardeşim sakin bir şekilde kapatalım sen sinirlendin sakinleş öyle konuşalım dedi. Çocuk da ben sakinim ama kizdim sen yoruluyorsun falan söylenmeye devam etmiş.kardesim de zaten yoruldum tel açtığından beri bağırıp duruyorsun başım ağrıdı demiş. Çocuk da kizdim napayim demis. Kardeşim de bir kere söyledin tamam üç dört seferdir soyleniyorsun aradığından beri demis. Cocuk da tamam kapatalım sonra konuşalım deyip çat diye kapamış. Kız yanımıza geldi surat bembeyaz. Temizlik dediği de evi süpürüpsildi biz yemekleri yapıp toz alıp balkon yikadik. Hani iş yıkma durumu yok olsa bile ona ne? Onun dışında kardeşime olan durumu da garip Kız böyle dedikten sonra kusura bakma dememiş. Şimdi kardeşim nasıl davranmalı? Ben nasıl tepki vermeliyim? Aramızda iş güç lafı olmaz zaten biz de tüm gün mutfakta sarma baklava falan yaptık. Yaklaşık bir saat önce oldu olay bize soruyor yazınca arayınca napayim diye?
Kaygı, stres, panik, hepsini yaşar bununla devam ederse. Sürekli diken üstünde, bu ne böyle.Kesinlikle. Yani kardeşim de baya modu düşük hep stres dolu biri olmuş. Eskiden boyle değildi. Neşe doluydu. Sürekli mutsuz kız. Seviyorlar da belli ama hayırlısı olsun insallah
Resmen fitne fesat, dedikoducu, iftiracı teyzeler gibi. Adam dediğin böyle şeyler konuşmaya tenezzül etmez ya, utanır.Evet bunu da demiş biliyor musun? Annem beni kayiriyormus
Adam hicbisi olmamış gibi aradi konuştu kızı valla. Kıza dedim neden söylemedin söyleyince sen kavgacisin diyormuş herseyi buyutuyorsun kaostan kavgadan besleniyorsun diyormusTehlikeli işler. İki taraf da problemli. Adam manipulatif, sıkıntılı. Kız pasif.
Eğer adam normal bir adam olsa kendini yorma kolay gelsin der kapatır her lafın içinde maşallah. Evlenince tüm hayatını kontrol altına alıp zehir edip kızın tüm enerjisini emecek
Kızkardesin de problemli. 30 yaşındaki kadın adamın lafı ile arkadaşlığını bozuyor, canım isterse tüm evi temizlerim sana ne diyeceğine adamın manipülasyonları da boyun egiyor ve en kötüsü size yansıtıyor. Çok yakın süreçte viral olan bir konu vardı burda. Ben de çok yazdım ama sonra baktım çözümsüz. Garip bir ilişki ağı var. Kadın çıkmak istemiyor ordan.
Kimsenin ilişkisinin ara gazi olmayın. Kardeşinizi abla olarak adamın sıkıntısı konusunda uyarın sonra da oturun filminizi izleyin. Bu ilişki devam eder arada sizi yerler.
Valla bizim evin huzurunu kaçırdı iki dakikada. Ama adam laf sokup çekiliyor kenaraResmen fitne fesat, dedikoducu, iftiracı teyzeler gibi. Adam dediğin böyle şeyler konuşmaya tenezzül etmez ya, utanır.
Kız kardeşine aptal muamelesi de yapıyor; gütmeye çalışıyor, sanki kötü birileri varsa kardeşin farkedemez veya etrafında olan bitenden habersiz saftirik biriymiş gibi davranıyor resmen. Her şeye müdahale, hadsiz aptal, çok sinirlendim. Umarım kardeşin kendini yakmaz, devam ederse özgüven ve huzur namına bi şeyi kalmayacak çünkü.
Aynısını düşünüyorum sürekli bir dayatma var sorsan koruma iç güdüsü diyor. Pardon da kardeşimi ben korumucam sen mi koruyacaksin? Dışarı çıkma gezme tozma başına bisi gelir sürekli böyle adam. trip atıyormuş üstüne.Böyle her şeye burnunu sokan, didikleyen, bi şeyi elli kez söyleyen, bir de haddini aşıp akıl veren tipler iğrenç. Bunun altında resmen hem haddini bilmeme (ne hakla eleştirir bu kadar sert şekilde) hem de kendi dediği şekilde olması için dayatma var, çok sıkıntılı yani. Sorsan, sana kıyamıyorum ondan sinirlendim vs der ama alt yapı bence asla böyle değil.
Bi de bi kere söyledin, daha üstelemek nedir? Ordaki insanlar aptal mı ahmak mı, illa ki bi düşündükleri vardır, sen mi ayar verip düzelteceksin milleti?
Hem hadsiz hem manipülatif hem de laftan anlamaz biri, çok belli.
Devam edecekse de asla acele etmesin bence ciddi adımlar için.
Burcu ne bu gerizekalı adamın?Aynısını düşünüyorum sürekli bir dayatma var sorsan koruma iç güdüsü diyor. Pardon da kardeşimi ben korumucam sen mi koruyacaksin? Dışarı çıkma gezme tozma başına bisi gelir sürekli böyle adam. trip atıyormuş üstüne.
Hadsiz, edepsiz, ne münasebet ya!Valla bizim evin huzurunu kaçırdı iki dakikada. Ama adam laf sokup çekiliyor kenara
Kızkardesin pasif. Bundan da hoşlanıyor bence. Bes yıl sonra burda konu adam saçımı begenmiyor, kimsem kalmadı, beni beğenmiyor, her an eleştiriyor diye konu açma adayı. Sen kardeşine su yazılanları okuttur. Karar onun. Devam diyorsa bundan sonra hiçbir şeyine karışma. Sana laf getirmesine de izin verme. Bazı insanlar o toksik ilişki tutkunu oluyorlar. Hep ara gazı için çevreyi kullanıyorlar.Adam hicbisi olmamış gibi aradi konuştu kızı valla. Kıza dedim neden söylemedin söyleyince sen kavgacisin diyormuş herseyi buyutuyorsun kaostan kavgadan besleniyorsun diyormus
Valla sana ne diyemedin mi dedim o zaman kavga çıkıyor sonra da sen kavgacisin diyormuş kıza seni sevmesem katlanmazdim diyormuş. Terkettim abla bir iki defa dedi onda da peşimden koştu ertesi gün gene aynı diyor. Off çok toksikHah üç dört aylık aday (!) hemen evinizin içine karışmaya mı başlamış… ne sıfatla… 30 yaşında bu kafa çok garabet.
Bilmiyorum ki sorarım amaBurcu ne bu gerizekalı adamın?
Gerçi lüzum yok, herif normal değil, üstte dediğim her şeyin arkasındayım. Kardeşin de okur umarım ve aklını başına alır.Bilmiyorum ki sorarım ama
Bak şimdi adam bunu aramadı yazmadı iki saat. Biz de film izleyecekttik. Suratına kapatıp aramadı. Film zamanı geldi çocuk aramis kardeşim de demiş ki Film izlicez adam gene trip atmış. Halbuki adam için ertelemisti filmi iki saat. Şimdi asık suratla Film izliyoruzKızkardesin pasif. Bundan da hoşlanıyor bence. Bes yıl sonra burda konu adam saçımı begenmiyor, kimsem kalmadı, beni beğenmiyor, her an eleştiriyor diye konu açma adayı. Sen kardeşine su yazılanları okuttur. Karar onun. Devam diyorsa bundan sonra hiçbir şeyine karışma. Sana laf getirmesine de izin verme. Bazı insanlar o toksik ilişki tutkunu oluyorlar. Hep ara gazı için çevreyi kullanıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?