Selam hosgeldin, bizim bitiyor artik 5. Gun bugun. Daha kalabalik olsak cok iyi olur tabi, ben bugun bozdum meselaCok zorlandim, yemek yemegi cok seviyorum cunki.
Tesekkur ederim cnaim bilmek istedigim bir kac soru var yardimci olabilir misin acaba
1. corba illa ki sicak mi icilmeli
2. corbayi sadece domates beyaz lahana sogan ve baharat karsiimi ile yapsam limon skip icsem sorun olur mu
3. corbayi gunun her istedigim aninda icmeli miyim yoksa mesela ortalama uc dort kase mi icilmeli( bazigunler de kisitlama var biliyorum)
4 bu diyeti uygulayanlar gercekten basarili sonuclar elde etti mi biliyor musun
hepsini okuiyacak vaktim yok acikcasi o yuzden direkt sana sormak istedim canim
cok tesekkur ederim malesef boizimle yapanlar olmazsa bozuluyor
ah canım ya niye dayanamadık kiSelam hosgeldin, bizim bitiyor artik 5. Gun bugun. Daha kalabalik olsak cok iyi olur tabi, ben bugun bozdum meselaCok zorlandim, yemek yemegi cok seviyorum cunki.
Canim ya senin kucuk cocugun var kendini cok zorlama. 5 kilo benimde hedefim aartik vericez bi sekilde.
Bugunki menum 5. Gun
1 kase corba
4 parca ince bonfile (firinda pisti)
1tabak dolusu domates
Cislarim (kinder kek, bi parca cikolata)
Bende yeniyim zaten sende hoşgeldin aramıza diyete uyarsan sonuç gerçekten güzel oluyo bundan emin olabilirsinMerhaba kızlar
beni de alır mısınız aranıza???
Lahana aldım maydanoz da aldım soganda var yalnız biber yok evde gidip alabilecegim imkan da yok bugun çünkü yurt dısında ögrenciyim...
Sakıncası yoksa aranızda ben de yapmak istiyorum lahana diyetine yeni başlayacak olan var mı?? Beraber yapsak etkisi artar ne dersiniz
Sıkı diyet yapılsa da vücutta önce su kaybına neden oluyor. O yüzden de kolayca alınıyor diye biliyorum.
Lahana vücuttaki yağı parçalayarak idrar,ter,dışkı yoluyola atılmasını sağlıyor anladığım kadarıyla.
Bu arada mesajımda yazmayı unutmuşum. Tüm ürünler organik, hormonsuz olacak.
İbrahim Saraçoğlu hep itina edip yazmıştır kürlerde. Lahana şöyle pazarda satılan orta boy, yeşil yapraklı, sarımsı olanlardan demiş.
En dış yaprağından hiç çöpe atmadan küre başlanacak.
Ben de öylesini içiyorum. İştah kesme konusunda ise müthiş.
Akşam sadece 2 domates,1 biber, 1 soğan yedim. Yarım nescafe fincanı nescafe içtim. Yarısını da saatlerdir bitirecem.
Saat 2. Normalde benim şimdi deli gibi acıkıp bol bol yemem lazımdı. Sıkıntım yok.
Bu şekilde olunca normal diyet de yapılıyorsa acıkmayınca faydası olur. Kür 4 kilo verdirse, dikkat edince 8 kilo belki.
Ben de artık yediklerime dikkat ediceğim. Şeker, tuz, azaltıcam. Kilo verememek çok büyük dert.
Kilodan dolayı etraftan gelen laflar ayrı bir dert. Herkese kolay gelsin.
ah canım ya niye dayanamadık kibende az bişey bozar gibi oldum toparladım hemen yalnız bende afedersniz kuruluk oldu bağırsaklarım gravde yok çalışmıyo nye öyle oldum ki canım sıkkın
Ama kurtulmam lazım fazlalıklarımdan yarın yeniden başlıcam. Sauna şort kullanıyorum evde temizlik yaparken bile giymek kafi geliyo önerebilirim. Sen naptın devammı diyete
merhaba hanımlar diyetin neresındesınız bılmıyorum ama bende katılmak isterim birbirimize motive olalım bunu beklıyorum
sonuclar degıstıkce resimleri before&after yapıcam : 3 haftada bir vücut resmımı cekip paylasıcam.. hadi bakalım gazam ve gazamız mübarek olsun
bugun basladım ve lahana corbamı baya lezzetlı hale getırdım mıdem bulanmadı
bugun 1 tabak ıctım sımdı bıraz yurus yapıcam
Yok tatlim ya ben aksam yine bisuru cis yedim. Bilmiyorum ne yapsam, biraksam mi yoksa son gon sıkı bi sekilde mi bitirsem?
Bende bıraktım canımdüzenli yapamayınca kilo veremedim zaten bende lahana suyuna başlayayım diyorumda yeterli bilgim yok
Sırf bu cevabı yazmak için siteye epey zaman sonra giriş yaptım. Çünkü ben ne zaman bir bilgiye ihtiyacım olursa bu siteden okuyorum.
Benim denediğim yöntem: Lahana suyu, maydonoz, limon suyu. İbrahim Saraçoğlu'nun kitabından.
Diyete dün başladım ve bugün tartılınca 1 kilo vermişim. Bu bir mucize. Hiç beklemiyordum.
Geçen yıl alıp bir türlü veremediğim 10 kilo fazlam var. Az yesem de diyetle falan çözemedim.
Zaten benim durup durup nescafe içmek, gecenin bir yarısında acıkmak gibi bir huyum var.
Bu kürün ilk bardağını içtim,daha acıkmadım. Normalde benim 2 saat nescafe içmeden durmam mümkün değil.
Kitapta da dediği gibi, psikolojik açlığı durup durup tıkınmayı kesiyor. Kürü içmeden 2 saat, kürden sonra 1 saat yemeden duruyorum.
İştahı bu şekilde keserse bu yüzden de fazladan 3 kilo verilir.
İnşallah ilerde daha güzel gelişmeler de yazarım.
Kendi uyguladığım yöntemi yazıyorum.
2 buçuk bardak su kaynatılır. İçine 2 yaprak lahana atılır. 3 dakika kaynatılır. Üstüne bir avuç maydonoz eklenir. 2 dakika daha kaynatılır.
Soğuyunca süzülür. 2 bardak ediyor. sabah akşam veya nası uyarsa 2 öğün aç karnına içilecek. Yemek yendiyse de 2 saat sonra içilecek.
Yemek yemeden önce de en az yarım saat beklenip yemek yenecek.
Tam bu lahana suyunu içeceğiniz zaman içine iki çorba kaşığı limon suyu sıkıp içiyorsunuz.
7 gün uygula ,3 gün ara ver, 7 gün uygula ,3 gün ara ver, 7 gün uygula. toplamda 21 gün yapılacak.
Yılda 2-3 defa yapılabileceği yazıyor.
434. Sayfada bi arkadas guzel yazmis,
http://www.profsaracoglu.com/saglikli-zayiflama.xhtm
Bak buda saracoglunun internet sitesinden, oku baslayalim beraber.
Olur okuyayım yarın başlayalımmı evde lahanada var =)
Yok kiss pazartesi baslayalim, kendime gelemedim ben daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?