Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

Bugün ki bildirimimi yapmayı unutmuşum...
Başlangıç:77.4
1.gün:77.2
2.gün:76.8
3.gün:76.6

nerdeyse aylardır hep motive olmak için bu sayfayı okuyorum yeni üyeyim 3 kişi olduk galiba tekrar yapmaya başlayandaha önceden denedım ama yapıp yapıp bıraktıgım için sonuca ulaşamadım 2,gunum ama kaçırmalarım oldu spor yapamadım haftaya tam motıvasyonla tekrar baslayacagım (kaçırmadan)

Doğanay pes etmeeee:)bak aynı gün başlamışız,bende her an stop deme noktasına geliyorum ama bir daha bu çorbaya baştan başlayamam...ben sayıyorum...günde 5 kase yicem diyorum(dün 4yedim)ve uyandığım saat itibariyle saatleri sayıyorum...yani 22de yatsam şuurda 3saat kalmış,dayanabilirim...ilk uyandığımda günün bitmesine 15saat kalmış oluyor ama olsun napalım bu kilo gitmeli...gitmezse mutsuz olacağım,kısa süre açlıktan mutsuz olmayı tercih ediyorum...
Bu arada kapya biberi anladım,adının kapya olduğunu bilmiyordum ,benimde nerdeyse her yemekte kullandığım biber o...

Çorba tokluk vermiyor mu? Ben son muzu yedim ve 2 den önce yatmıyorum...çok acıkırsam birkaç etimek yerim...bide uyanır uyanmaz çorba içebiliyor musunuz?

Motive olmak çok zor gerçekten..hep ben beceremiyorum diye düşünürken diyet hikayelerini okuyunca baktım herkes için durum aynı...bol bol başarı hikayeleri okuyup ,önce sonra fotolarına bakıyorum ,özellikle acıkınca...

Çorba tokluk veriyor ama artık midemi bulandırıyor...ben çok yemek yiyen biri değilim zaten ama bu lahana beni bezdirdi:)normalde aylarca görsem bile ağzıma atmayacağım şeyleri bile yemek istiyorum...bide beni zorlayan şey kahve sanırım.ben sütlü kahve içiyorum normalde,ama diyette sade olmalı ya,sütlüsü iştah kesiyor,yani kesiyor derken sanki yemek yemiş etkisi oluyordu...bugün de bitti kaçamaksızdarısı yarına...
Yarın kilonun değişeceğini ümid edereeek iyi geceler...

Ben içiyorum kahvemi süt koyuyorum yaklaşık 3 yemek kaşığı ,şekersiz...valla benimde ölene kadar yemesem aramıcam şeyleri canım istemiyor değil.. :)

gunaydınn pumpul ve cgn2010 ben maydonozlu ıcemedım çorbayı onun yerıne dereotu koyuyorum ve komple süzgeçten gecırıp tanesız ıcıyorum yoksa ıcemedım aynı sekılde etkılı oldu içerken lımonda sıkıyorum
ben nescafe ıcıyorum günde 1 tane haftaya onuda kesıcem hepımız sporda yapalım birbirimizi motıve edelım ayrıca bende zayıflayanların fotolarına bakıyorum :)

Pes ediyorum....900gr vermişim kızlar ,su değil eminim çünkü ben o suyu çoktan attım...bu sabahki çorbam nerdeyse geri çıkıyordu...bende sade lahana haşlayıp suyunu içiyim diyorum.yine meyve ve sebze devam..yani çorba yerine sadece suyunu ....onun dışında aynen devam...kızlar rüyamda çikolata yedim sonrada çok pişman oldum:)iyiki gerçek değildi:)
Ben boy kilo bildiriyim size
Boy:1.70
Kilo:69.6
(73.7ile başladım,patates falan derken 70 oldum,lahana öncesi bi baktım 70.5...hedef 58)

Merhaba...

Dereotuyla da olur herhalde.bende blenderdan geçiriyorum tanesiz içiyorum ...bugün 100 gram vermişim...Az ama olsun aç kalmıyorum birde disipline ediyor beni ...ama şunu farkettim önceki diyetlerimde hep önce bacak kısmından zayıflardım halbuki bacaklarım ince sorunum üst bölgede,sinir olurdum...bu sefer 2,6 kilonun tamamı göbekten gitti bacaklarım hiç incelmedi..yani bu verdiğim kilo İnan 5-6 kilodan daha değerli...

CGN2010 cum ben daha az verdim ama devam edeceğim.,.bunu bıraksan hangisini yapacaksın,diyet yapmayı bırakıp hedefine ulaşamayacaksın..başka diyet yapsam bile bu çorbayı hergün 1 kâsede olsa içmeyi düşünüyorum çünkü gerçekten yağ yakıyor...pes etme işte beraber hedefimize ulaşana kadar gidelim..

Yok pes derken corbaya pes,lahana suyu kürü diye bişey vardı duymuşmuydun??çorba yerine haşlanmış lahana suyu içeceğim onun dışında yemek yok yine..ben bu kiloyla kalamam zaten,canımı çok sıkıyor...bu bedende kıyafet bile almıyorum ben:)benimki doğum sonrası kilolar...vereceğim,vereceğizdönmek yok

Bişey söyleyeyim mi çorbayı içemediysen suyunu hiç içemezsin ben yapmıştım suyunu içemeyip dökmüştüm..hiç olmazsa çorbaya baharat koyabiliyorsun..normal diyetimizi yapıp sadece 1 öğünü özellikle akşam öğününü çorba yapabiliriz..

Kız valla kusuyodum sabah:)yoksa 900gr vermişim bırakırmıyım...lahana suyuna yarım limon sıktım iyi gitti...şimdi biraz spor yapayım. ..ihanetime karşılık

Bundan sonra bildiğim bir diyet daha var,bu hafta lahanayı hallet de onu yapalım beraberbi arkadaşım 12 kilo falan verdi,yani sertifikalıgözümle gördüm. .

Bundan sonra bildiğim bir diyet daha var,bu hafta lahanayı hallet de onu yapalım beraberbi arkadaşım 12 kilo falan verdi,yani sertifikalıgözümle gördüm. .
Hangi diyetmiş internette varsa araştırayım...yaparız, 9 kilom kaldı olmazsa o diyetle vereyim...

Wasa ekmekler var biliyormusun?sabah kahvaltısı 3dilim wasa,light labne sürüyorsun üzerine,1yumurta 2-3zeytin ve sınırsız salatalık domates ve senin kapya...tüm gün 2saatte bir yeşil elma bol su ve 3-4fincan yeşilçay,akşam yeşil salata ve yanında herhangi bir et(ben köfte yiyebilirim sadece)akşam yemeğini en geç 7de yiyorsun .ve yapabiliyorsanız günde 20dakika ip atla...benim birkaç haftadır ayağım ağrıyor,biraz yüklenmişim spora ama ip atlamak varyaaa hiç bir spor burkadar hızlı kilo verdirmez...pazartesine ben buna başlıyorum..
Valla çevremde kilolu insan dolu ama herkes hayatından memnun,biriyle beraber olunca insan daha çok asılıyor kilo verme işine...aynı sayılır vermek istediğimiz kilo...birbirimize gaz verelim halledelim şu işi

lahananın ve soğanın tanelerinidemi yiyorsunuz yoksa sadece suyunumu içiyorsunuz?

Biliyorum wasa yı...geçen sene gittiğim diyetisyen ekmek yerine Mısır pirinç patlağı vermişti, ekmek yemiyorum ben beyaz dışında...ip atlarken sağ ayağım ağrıyor çok...yürüyüş yapıyorum 4 yıldır...çok sıklaştım...gidecek kilolarrrr..

bu mısır pirinç patlağı kilo aldırmıyormu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…