Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

Mısır pirinç patlağı değil bu,dikdörtgen şeklinde kuru ekmek. M ile başlayan market varya orda satılıyor. Dilimi 30kalori.
bu arada benimde sol ayağım ağrıyor ama bugün ilaç almıştım,ağrının az olduğu bi zaman aldım ipi elime:)30dakika atladım, şimdi hala bir ağrı yok umarım sonradan bişey çıkmaz. .

Kizlarrrr bu diyete bende baslayacagim fakat kafam suna takildi sabah ekmek peynir yerinedemi corba yiyecegiz

Wasayı biliyorum ,bende diyorum ki onun yerine Mısır pirinç patlağı da yenilebilir..23 kalori 1 tanesi ve doyurucu..ip atlayamıyorum Leslie Sansone 4 mile fast yaptım..

kızlar ben bugunn bozdum ama yarın super tam gaz baslıyorum sporla bebek dusunuyorumda eger kılo vermezsem fil gibi olurum vermem lazım ben hıc tanesı kalmayacak sekılde suzuyorum o zaman mıgdenız bulanmaz çozumu oyle buldum lahanaları kocaman dogramadan haslayıp içinden alıyorum dereotlu maydanozluda ıcemedım tartımın pılı bıttı kılo bıldırımı yapamıyorum

Selam kızlar...haftasonu kaçamaklarla geçti çorbamı içemedim..bugün yeni çorbamı yapıp kaldığım yerden devam edeceğim...

Çok gariptir ki ben haftasonu diyetimi bozmadım:)bu sabah 68.8 ile güne başladım. ..ben lahana suyu içiyorum sadece günde 2kez.onun dışında çok az yiyorum,yani metabolizmanın hareket halinde kalması için. ..bol su,yeşil çay, ananas,elma...

Kızlar yardım edin bende yaptım şimdi çorbamı ama tuz da koydum koyuluyor mu peki ? Birde istediğim kadar içenilir miyim bu çorbadan ?

Kızlar yardım edin bende yaptım şimdi çorbamı ama tuz da koydum koyuluyor mu peki ? Birde istediğim kadar içenilir miyim bu çorbadan ?
Tabiki istediğin kadar icebilirsin,ne kadar çok içersen okadar çok yağ yakar....ama okadar çok icemiceksin :))belli bi zamandan sonra yeme saati yaklaşıyor diye belkide ağlayacaksın:)bende böyle oldu

Tabiki istediğin kadar icebilirsin,ne kadar çok içersen okadar çok yağ yakar....ama okadar çok icemiceksin :))belli bi zamandan sonra yeme saati yaklaşıyor diye belkide ağlayacaksın:)bende böyle oldu
Et bulyon ve tuz koydum biraz da baharat gayette güzel geldi tadı sabah iki kase dolusu içtim İnşallah tiksinmem

blendırdan çektiği halde işe yarıyor diyen var mı?
ben blendırdan çekiyor bardakla içiyorum çünkü
Ben blendrdan çekmedim çünkü taneli olarak sevdim ama bende şunı merak ettim 2.gün hertürlü sebze yazıyor patates de dahilmi acaba

Ben blendrdan çekmedim çünkü taneli olarak sevdim ama bende şunı merak ettim 2.gün hertürlü sebze yazıyor patates de dahilmi acaba
Akşam yemeğinde istenirse 1 tane fırınlanmış patates yenilebiliyor..

blendırdan çektiği halde işe yarıyor diyen var mı?
ben blendırdan çekiyor bardakla içiyorum çünkü
Bende blenderdan geçirip çorba kupamda içiyorum...çorbam hazır ama 2 gündür içmeye başlayamadım..yarın 1.gün meyveyle başlayacağım inşallah...

Pumpul yaa hâlâ nasıl icebiliyosun corbayı:)tebrik ediyorum seni
Ki benim çorbalarla aram hiç yoktur bir tek tarhana..ama bu çorbayı içiyorum nasılsa..tadı da kötü değil :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…