Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

Tamam canım teşekkürler senin diyet ne durumda
Bugün tekrar dikkat etmeye başladım ama çorbadan içemedim,yarın içmeye başlıyorum tekrar,sma 1 en fazla 2 öğün..

Merhaba bayanlar ben de bugün başladım 1.günüm..69 kg civarındayım ama şuan regl olduğum için de şiş oalbilirmiyim ondan emin değilim.diyetlere harfiyen uyanlardanım ilk sonuç o yüzden net olarak lahana etkisini mi,şişliğin inmesinimi neyi verir bilemedim:))

Bugun 3.gunum henuz tartilmadim..cok ufak sayilabilecek kacamaklarim oldu.1.gun cok az balik,2.gun patetesime biraz garnitur yedim.1 hafta tam uygulayip pazartesi tartilicam insallah..haydi kizlar sonuclari alalim

bendeeeeeeeeeeeeeeeeee yapcammmmmmmmmmmmmm

Merhaba

Ben de bugun bu diyete basliyorum. Ilk diyetimi lahana corbasindan sectim ki hemencecik 1 kac kilo gitsin motive olayim.

Corbami aksamdan hazirladim. Dun aksam bir baktim evde corba malzemesi olarak sadece lahana var. Bir de sogan ama sogan midemi rahatsiz ettiginden katmadim. Sonuc itibari ile corbam kucuk bir lahananin yarisi ve su dan ibaret.

Lahanayi robottan gecirip biraz hasladim sadece. Tuz bile katmadim. Cok lezzetli olmus. Sabah 1 kucuk kepce oglen 2 buyuk kepce ictim. Ogleden sonra da 1 buyuk kepe ictim arada. Simdi olsa yine icerim, epey hoslandim sanirim ben bu corbadan 1 tane de hurma yedim, su turuncu olanindan trabzon hurmasi diyorlar sanirim.

Deneyimli arkadaslara sorum, corbayi boyle sade olarak yani lahana haslamasi olarak tuketsek de etkili olur mu yoksa malzemeleri tam mi kullanmak gerekir?

Yardim lutfen

Bugun 2. gunum.

Dun sabah 1 kucuk kase corba ictim
Oglen 1 buyuk kase
ara ogunde 1 trabzon hurmasi yedim. ardindan yanimda getirdigim 1 kase corbami ictim

Aksam dediginiz gibi yeni bir corba hazirladim bu sefer icine 1 biber ve 1 buyuk sogan da kattim. (domates katmayi unuttum, maydonozu da almayi unutmusum)
3 buyuk kase cikti - hepsini ictim (kaselerim baya buyuk bu arada)

Aksam yatmadan once de 1 eksi elma yedim.

Sonuc
Baslangic (1.gun) : 65:00
2. gun sabah:64.4 (-600gr)

Bugun sebze gunundeyim, en sevdigim

diyete uyuyor musun peki. ben uymuyorum yine de etkisi oluyor. iki gün yapabildim ama
Ben cuma zayıflama listesindeyim diyetime orada devam edeceğim ama lahana çorbamı yine yapacağım akşam malzemeleri aldım..günün 1 öğününde çorbamdan içmeyi düşünüyorum..koca bir tencere çıkıyor ancak 1 haftada bitiyor dolapta bozulmuyor hiç tadı..

bugun 3. gunum ve dun gun boyu o kadar cok ictim ki bu corbayi 1 tencere icmisimdir en az. 3 salatalik yedim 1 adet de kabak.

yalniz aksam 2 kacamagim oldu dayanamadigimdan.

2 yumurta yedim 1 de trabzon hurmasi.

Sabah kalktigimda bir onceki gun ile ayniydi kilom. ya mide sindiremedi hala dun akasm yediklerimi ondan boyle yuksek kilo cikti. Ya da olmadi ben beceremedim Birakiyorum sanirim

kızlar ben bu lahana çorbasını şöyle yaptım: göz kararı lahana yaprakları, maydonoz, yarım soğan, biraz domates, bir parça kereviz ve yaprağı, ayrıca göz kararı ev salçası (acı ve tatlı biber salçası), kırmızı biber, tuz, ve doğal zeytinyağı,
çok lezzetli oldu. tek farkı salça ve doğal zeytinyağı koymam.
bi de tuzunu güzelce attım.
ya yoksa ot çorbasına benziyor. böyle de işe yarar umarım...

yaa kızlar yarın son günüm..yazdıklarımın dışında tamamen uydum.ama sankı çok gitmedi tartım yanlış değilse sadece 2kg..yarın da uyucam pzt sabah tartılıcam..başladğımda reglin 2.günüydü bugün bitti.sizce bu günden sonra kg düşmesi yaşarmıyım?

Bende bugün lahana çorbası diyetine başladım tadı kötüü zzor zor içtim ama kararlıyım zayıflamak istiyorum. çorbayı içtikten sonra afedersiniz ishal yaptı beni sizde böyle bişey oldu mu ?

merhaba arkadaşlar.Bu çorbayı yıllar önce yapmıştım ve çöpe dökmüştüm diye hatırlıyorum.Aklımda çok kötü kokuyor diye kalmış.O zaman blendırdan geçirmemiştim belki böyle daha kolay içilir.Burnumu tıkayıp içebilirim belki.Ama işe yarıyor mu ciddenyapmış biri cevap veririse çok sevinirim

Ben nasıl yaptığımı yazmıştım buraya ama nasıl bulurum bilmiyorum..çok lezzetli oldu benim ki...hatta bittikçe yapıyorum dolapta duruyor..öğün yapıyorum bazen..

Buldum şimdi..

Ben nasıl yaptığımı yazmıştım buraya ama nasıl bulurum bilmiyorum..çok lezzetli oldu benim ki...hatta bittikçe yapıyorum dolapta duruyor..öğün yapıyorum bazen..
Ben tam yazan malzemelerle yapmıştım.Bulyon atan falan varmış ama ben normal de bulyon sevmiyorum zaten.Yapalı belki 10 sene oldu hala aklıma geldikçe kokusu midem bulanıyorAma kısa sürede de etki eden bu var.Siz yaptınız mı kilo verebildiniz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…