Tamam canım teşekkürler senin diyet ne durumdahayır 1 adet ancak karbonhidrat çünkü..
Bugün tekrar dikkat etmeye başladım ama çorbadan içemedim,yarın içmeye başlıyorum tekrar,sma 1 en fazla 2 öğün..Tamam canım teşekkürler senin diyet ne durumda
bendeeeeeeeeeeeeeeeeee yapcammmmmmmmmmmmmm5 te 5 diyetini bitirip lahana çorbası diyetine başlıyorum bugün...Dün akşamdan çorbamı yaptım...lahananın üçte biri,1 kapya 2 yeşil biber,2 domates,1 bağ maydanoz,1 kabak ,1 adet tavuk bulyon 4 kuru soğan,1 tane Minicik kuru cin biber (acı olsun metabolizma hızlansın diye),kimyon (gazı önler) koydum pişince blenderdan geçirdim azcık tuz 1 tatlı kaşığı zeytinyağı koydum...koca bir tencere oldu,1 haftada bitirmem herhalde...bugün meyveyle tüketeceğim...5 gündür yediğim içtiğim herşeyi yazıyorum etkili oluyor...gün gün yazarım buraya...
Boy:172 cm.
Kilo:77.4
67 kiloya ineceğim 1 ayda...
Katılmak isteyen varsa birlikte yapalım...
Bence tarifteki malzemelerin hepsini koyarak yapın besin değeri açısından .bi forumda okudum tüm malzemeler konularak yapılan koca tencere sadece 200 kalori..bekleyip gorecegim anlasilan :
çorbayı bekletmek hata olmuş. bekletince ağırlaşıyor taze taze içseydin keşkeBende blenderdan geçirip çorba kupamda içiyorum...çorbam hazır ama 2 gündür içmeye başlayamadım..yarın 1.gün meyveyle başlayacağım inşallah...
diyete uyuyor musun peki. ben uymuyorum yine de etkisi oluyor. iki gün yapabildim amaBende blenderdan geçirip çorba kupamda içiyorum...çorbam hazır ama 2 gündür içmeye başlayamadım..yarın 1.gün meyveyle başlayacağım inşallah...
Ben cuma zayıflama listesindeyim diyetime orada devam edeceğim ama lahana çorbamı yine yapacağım akşam malzemeleri aldım..günün 1 öğününde çorbamdan içmeyi düşünüyorum..koca bir tencere çıkıyor ancak 1 haftada bitiyor dolapta bozulmuyor hiç tadı..diyete uyuyor musun peki. ben uymuyorum yine de etkisi oluyor. iki gün yapabildim ama
Ben nasıl yaptığımı yazmıştım buraya ama nasıl bulurum bilmiyorum..çok lezzetli oldu benim ki...hatta bittikçe yapıyorum dolapta duruyor..öğün yapıyorum bazen..merhaba arkadaşlar.Bu çorbayı yıllar önce yapmıştım ve çöpe dökmüştüm diye hatırlıyorum.Aklımda çok kötü kokuyor diye kalmış.O zaman blendırdan geçirmemiştim belki böyle daha kolay içilir.Burnumu tıkayıp içebilirim belki.Ama işe yarıyor mu ciddenyapmış biri cevap veririse çok sevinirim
Buldum şimdi..5 te 5 diyetini bitirip lahana çorbası diyetine başlıyorum bugün...Dün akşamdan çorbamı yaptım...lahananın üçte biri,1 kapya 2 yeşil biber,2 domates,1 bağ maydanoz,1 kabak ,1 adet tavuk bulyon 4 kuru soğan,1 tane Minicik kuru cin biber (acı olsun metabolizma hızlansın diye),kimyon (gazı önler) koydum pişince blenderdan geçirdim azcık tuz 1 tatlı kaşığı zeytinyağı koydum...koca bir tencere oldu,1 haftada bitirmem herhalde...bugün meyveyle tüketeceğim...5 gündür yediğim içtiğim herşeyi yazıyorum etkili oluyor...gün gün yazarım buraya...
Boy:172 cm.
Kilo:77.4
67 kiloya ineceğim 1 ayda...
Katılmak isteyen varsa birlikte yapalım...
Ben tam yazan malzemelerle yapmıştım.Bulyon atan falan varmış ama ben normal de bulyon sevmiyorum zaten.Yapalı belki 10 sene oldu hala aklıma geldikçe kokusu midem bulanıyorBen nasıl yaptığımı yazmıştım buraya ama nasıl bulurum bilmiyorum..çok lezzetli oldu benim ki...hatta bittikçe yapıyorum dolapta duruyor..öğün yapıyorum bazen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?