Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

breeze66 isimli kardeş ben zaten birkaç gün yazınca kesin bizim kız diyeti bozdu ondan yazmıyor diye anlamıştım yinede sen moralini sakın bozma 5 günlük diyetten sonra yediklerin sana hemen kilo yapmamıştır ve bence sen tartılmalısın sakın diyetide bırakma bu olmazsa başkasını yaparsın bende hafta sonu ve p tesi olmak üzere 3 gün ara verdim gerekçe ise doğum günüm vs vs durumları idi bugün kalan çorbam olduğu için tekrar başladım sakın üzülme aradaki farkı kapatmak için bol bol bu içmelisin yılmak yoookkkk kendine iyi bak :)

çooook tatlı ve pozitif birisiniz...
Bu arada aileniz,sevdiklerinizle..formda..daha nice sağlıklı,mutlu yıllarınız olsun,doğum gününüz kutlu olsun..
bugün nişanlımın ailesinde kalacağım yine ama yarın tartılacağım kendi evimde..
yarın da lahanaya başlayacağım tekrar..1. gün :)
Buradan desteğinize yine ihtiyaç duyacağım :)
Sizinle kaçamakalrımız bile denk geldi ki bu bile motive edici sanki :)
hadi bakalım yarın yine diyet günü :)

En zor gun 1.gun galiba yaa meyve yiyemiyorum pek. Bi de ev ahalisi onu da ye bunu da ye bi dilim ekmek ye bisi olmaz diye diye yoldan cikariyolar.. mutfakta koca bi kek var ama yemicemmmm ve yarin lahananin 2.haftasina yenidenn basliyorumm 5 kilo vermem lazimm

İlk önce iyi ve güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Bende bu evrelerden geçtim ama yılmadım elimden geldiğince destek olmaya çalışacağım. Diyet sadece kilo vermek olmamalı nefsimize hakim olmakta önemli . Ben kendimi tutatamadığım zaman afrikadaki aç insanlak, madende göcük altında kalanlar, depremde açlıktan sefil hale gelmiş insanları düşünüyor ve halime şükrederek sabırlı olmaya çalıştım. Seninde başaracağına inanıyorum yarın inşallah sıfırdan başlarsın pes etmek yok anlaştık mı?

cicek88 arkadaşım o ev ahalisine benden selam söyle onca emek veriyorsun sana destek olsunlar aaaaa olmaz öyle gel bundan birşey olmaz şundan birşey olmaz demesinler zaten böyle diye diye bu hale gelmedik mi? Yolumuzdan dönmek yok o kekide doğru ailene veya komşuna ver bugüne kadar yedik bugün yemesek ne olacak incimizmi dökülecek kararlı olacağız yoldan çıkmayacağız sayılı günler çabuk geçer ..

Bu arada size bir sır vereyim gerek diyette gerekse diyet yapmadığımız günlerde yediklerinizi fazla kaçırırsanız aktarlarda ama güvendiğiniz aktarlarda özellikle güvendiğiniz diyorum sahtesini satanlarda çok satılan acı çehreden 2-3 tane ciğneyip ılık su ile yutun ki fazla yedikleriniz size kilo olarak geri dönmesin form çayından çok daha etkili ve pratik bir küçük poşet içerisinde cüzdanınızın bir kenarında bir miktar bulundurun can simidiniz olsun yanlız onu içtinten sonra afedersiniz bağırsaklar çok hızlı çalışıyor dışarda yemekte iseniz dikkat ediniz :) (tecrübe konuşuyor)

Diyette kararlı olmak çok önemli. Ben 3 ayda 12 kilo verdiğim dönemde kesinlikle çikolata vb. hiçbir tatlıyı yemedim. Ömümden ne enfes sofralar geçti bir bilseniz? Özellikle kolayı hayatımdan çıkardım hazır meyve sularını da... Yemek yerken sıvı alımını da... Nisandan aşure ayına kadar kilomu iyi korumuştum o kadar da çok dikkat etmemiştim. Ama o gelip giden aşureler var yaaa beni mahvetti. Zaten foduldum şimdi hem göbekli hem fodul oldum. Kızlar sıkın dişinizi!

Dayanamadim biraz önce tartildim tam pazartesinden bugüne kadar 4 kg vermisim.... valla coookkk sevindim....hihoyyythihoyyyt:teytey:
merhaba pekii çorbanın yanında ne yediniz başka tümgün paylaşırsan sevinirim diyette birgün corba meyve çorba zebxze falan yazıyo böylemi yaptınız ne kadar sıklıkla içtiniz ve tüm arkadaşlara katılıyorum tatdı kötü

merhaba peki nasıl yaptınız sadece corbamıı yoksa hanii birgün yanında meyve birgün sebze falan öylemi

günaydın lahana çorbası 2. ilk günüm :)
Yine başlıyorum ve şu anda sade nescafemi içiyorum (sabah ilk bunu yapıyorum bu diyette)..
Sonra gün içinde çorbamı içeceğim hep

Merhaba arkadaşlar hayırdır bugün herkez diyette sanırım sesimiz soluğumuz çıkmadı yoksa pesmi ettiniz

evet arkadaşlar bugün 3. gün ve tartılar 58.300 diyor
Maşallah maşallah tam gücünle devamm geri dönmek yok ... 3. gün de de yine kilo vermişsin ne mutlu sana ilk günler hızlı veriliyor sonra biraz yavaşlıyor moral bozmak yok anlaştıkmı zaten sen azimli birisin az kaldı :)

Ben daha yeni paylaşmıştım ama senin için tekrar paylaşıyorum

Mucize Lahana Çorbası
Malzemeler
6 büyük soğan
4 ya da 5 tane domates
2 kırmızı veya yeşil biber
1 büyük lahana
1 demet maydanoz
2 adet kereviz 1 demet kadar da kereviz sapı
3 litre su
Hazırlanışı
Bütün sebzeleri ufak ufak doğradıktan sonra çorba olacak şekilde su ilave ederek düdüklü tencerede pişirin. Daha sonra dilerseniz blender'da ezerek krema kıvamına getirebilirsiniz.. Çorbanın hazırlanması 10 dakikanızı alır. Pişirmesi ise en az bir buçuk saat. İçine istediğiniz baharatı atabilirsiniz. Kekik, karabiber, pul biber vs.
Kadınlar arasında lahana çorbası olarak anılan bu sebze çorbalı diyet, mucizevi bir biçimde bir haftada tam 8 kilo verdiriyor!!!!! Kimi diyetisyenler vücudun bu kadar kısa sürede kilo vermesine karşı çıksa da henüz hiçbir diyetisyen böylesine kısa sürede kilo verdiren bu diyetten kadınları alıkoyamıyor. Yalnız bu diyeti yaparken kendinizi çok fazla yormamalı, bol su içmeli ve ekstra vitamin almalısınız.
1. gün
İstediğiniz kadar meyve (muz hariç) ve özel çorba
2. gün
İstediğiniz kadar sebze (baklagiller hariç) ve özel çorba
3. gün
İstediğiniz kadar sebze, meyve ve özel çorba
4. gün
5 tane muz, 4 bardak süt ve özel çorba
5. gün
300 gr. kırmızı et, 6 tane domates, özel çorba
6. gün
İstediğiniz kadar yağsız kırmızı et, özel çorba
7. gün
Esmer pirinç, istediğiniz kadar sebze, meyve suyu ve özel çorba
Yağ yakıcı çorba bu diyetin anahtarıdır. Ne kadar çok yerseniz o kadar çok kilo verirsiniz.Diyete tam uyarsanız haftada 4.5 ila 8 kilo arası kilo verirsiniz.Sadece belirtilen yiyeceklerin belirtilen günlerde yenmesi gerekir.Bir haftada 6.5-7 kg verirseniz, diyete 2 gün ara verin. Daha sonra tekrar başlayabilirsiniz.
Diyette değilseniz çorbayı içmeyin. Bu çorba her acıktığınızda yenebilir.Istediğiniz zaman, istediğiniz kadar yiyebilirsiniz.
Ne kadar çok yerseniz, o kadar çok kilo kaybedersiniz.
Çok uzun bir süre bu çorba yenirse, beslenme bozukluğuna yol açar. Bu yüzden diyette belirtildiği gibi diğer yiyeceklerle beraber yenmesi gerekir.
7. günün sonunda; aldatmaca yapmadıysanız 4.5 ila 8 kg arasıvermip olacaksınız. Et verilen günde muhakkak yenilmeli, yüksek proteine gerek var.
GAZLI İÇECEKLER (MADEN SODASI DAHıL) YASAK. BOL SU için.Yağsız süt, sadece önerilen günde içilecek. Çay ve Kahveye koymayın.
YEşiL YAPRAKLI SEBZELER, SALATA,LAHANA, BROKOLİ, ISPANAK ÇOK İYİ….GREYFURT ÇOK İYİ

hiç spor yapmadan bu haldeyim. Aslında hedefim 1 Ocaka kadar 55 kiloya düşmek. Sonraki ay da 5 kilo daha vermek. 2 ayda 10 kilo vermeyi planlıyorum ama hadi hayırlısı. Gerçi azıcık havalandım hedefime zamanından önce ulaşacağım için. Umarım yanılmam. Desteğiniz için çok teşekkür ederim.

Merhaba arkadaşlar hayırdır bugün herkez diyette sanırım sesimiz soluğumuz çıkmadı yoksa pesmi ettiniz

Pes etmek yokkkk!!! Havalı havalı yürüyen kadınlardan ne eksiğim var? Ben de giyeceğim istediğim rengi istediğim modeli hiç kasmadan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…