İlk önce iyi ve güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Bende bu evrelerden geçtim ama yılmadım elimden geldiğince destek olmaya çalışacağım. Diyet sadece kilo vermek olmamalı nefsimize hakim olmakta önemli . Ben kendimi tutatamadığım zaman afrikadaki aç insanlak, madende göcük altında kalanlar, depremde açlıktan sefil hale gelmiş insanları düşünüyor ve halime şükrederek sabırlı olmaya çalıştım. Seninde başaracağına inanıyorum yarın inşallah sıfırdan başlarsın pes etmek yok anlaştık mı?çooook tatlı ve pozitif birisiniz...
Bu arada aileniz,sevdiklerinizle..formda..daha nice sağlıklı,mutlu yıllarınız olsun,doğum gününüz kutlu olsun..
bugün nişanlımın ailesinde kalacağım yine ama yarın tartılacağım kendi evimde..
yarın da lahanaya başlayacağım tekrar..1. gün :)
Buradan desteğinize yine ihtiyaç duyacağım :)
Sizinle kaçamakalrımız bile denk geldi ki bu bile motive edici sanki :)
hadi bakalım yarın yine diyet günü :)
cicek88 arkadaşım o ev ahalisine benden selam söyle onca emek veriyorsun sana destek olsunlar aaaaa olmaz öyle gel bundan birşey olmaz şundan birşey olmaz demesinler zaten böyle diye diye bu hale gelmedik mi? Yolumuzdan dönmek yok o kekide doğru ailene veya komşuna ver bugüne kadar yedik bugün yemesek ne olacak incimizmi dökülecek kararlı olacağız yoldan çıkmayacağız sayılı günler çabuk geçer ..En zor gun 1.gun galiba yaa meyve yiyemiyorum pek. Bi de ev ahalisi onu da ye bunu da ye bi dilim ekmek ye bisi olmaz diye diye yoldan cikariyolar.. mutfakta koca bi kek var ama yemicemmmm ve yarin lahananin 2.haftasina yenidenn basliyorumm 5 kilo vermem lazimm
merhaba pekii çorbanın yanında ne yediniz başka tümgün paylaşırsan sevinirim diyette birgün corba meyve çorba zebxze falan yazıyo böylemi yaptınız ne kadar sıklıkla içtiniz ve tüm arkadaşlara katılıyorum tatdı kötüDayanamadim biraz önce tartildim tam pazartesinden bugüne kadar 4 kg vermisim.... valla coookkk sevindim....hihoyyythihoyyyt:teytey:
merhaba peki nasıl yaptınız sadece corbamıı yoksa hanii birgün yanında meyve birgün sebze falan öylemiarkadaslar ben 1 haftada 3 kilo verdim şuan 62 kiloyum..53 54 olmak ıstıyorum ama bu dıyete devam etmek ıstemıyorum daha fazla öss ye hazırlanıyorum saglıksız beslenınce beynım duruyor..dietband almayı dusunuyorum bir ayda 8 10 kilo verdiriyormuş ve diyet yapmıyorsun özel menü veriyorlar yanında sana normal yemek yiyorsun yine..bu daha mantıklı geldi bana sizde düşünebilirsiniz..
günaydın lahana çorbası 2. ilk günüm :)
Yine başlıyorum ve şu anda sade nescafemi içiyorum (sabah ilk bunu yapıyorum bu diyette)..
Sonra gün içinde çorbamı içeceğim hep
Maşallah maşallah tam gücünle devamm geri dönmek yok ... 3. gün de de yine kilo vermişsin ne mutlu sana ilk günler hızlı veriliyor sonra biraz yavaşlıyor moral bozmak yok anlaştıkmı zaten sen azimli birisin az kaldı :)evet arkadaşlar bugün 3. gün ve tartılar 58.300 diyor
Ben daha yeni paylaşmıştım ama senin için tekrar paylaşıyorummerhaba pekii çorbanın yanında ne yediniz başka tümgün paylaşırsan sevinirim diyette birgün corba meyve çorba zebxze falan yazıyo böylemi yaptınız ne kadar sıklıkla içtiniz ve tüm arkadaşlara katılıyorum tatdı kötü
Bende arkadaşa katılıyorum inşallah 7. günü tamamlarsın kolay gelsinSana başarılar diliyorum. 7 günü tamamlaman dileğiyle...
çoook tşk lerrr inşallahh :)Sana başarılar diliyorum. 7 günü tamamlaman dileğiyle...
inşallahhh...hadi bakalım gitsin kilolar gelsin sağlık :)Bende arkadaşa katılıyorum inşallah 7. günü tamamlarsın kolay gelsin
Maşallah maşallah tam gücünle devamm geri dönmek yok ... 3. gün de de yine kilo vermişsin ne mutlu sana ilk günler hızlı veriliyor sonra biraz yavaşlıyor moral bozmak yok anlaştıkmı zaten sen azimli birisin az kaldı :)
Merhaba arkadaşlar hayırdır bugün herkez diyette sanırım sesimiz soluğumuz çıkmadı yoksa pesmi ettiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?