- 20 Kasım 2014
- 5
- 0
- 1
- 37
Günaydın ben sizlere daha öncede defalarca yazdım vermeniz gereken kilo azaldıkça kilo vermenizde azalır diye ilk zamanlarda hızlı verilen kilo son zamanlarda yavaşlar kilo vermede takıntılı kalmayın demiştim ammmaaa :) örneğin 1 haftada 2 veya 3 kilo verdiniz bu kilonuzu sabitlemeye çalışın vücudu dinlendirin kilonuz sabitlendikten sonra yine istediğiniz diyeti yapabilirsiniz evet spor yapabilme imkanınız varsa çok daha iyi olur en azından vücutta sarkmalar yada yumuşamalar olmaz kas yaparsınız kasta vücuda demir parmaklık görevini yaptığı için yağların girmenisi engeller bence yapmış olduğun kaçamak sana hemen kilo olarak dönmemiştir normal yeme düzenine geçtiğinde o zaman her yediğimiz kilo yapardı o yüzden kaçamağınla ilgisi yok, kilo vermen azaldığı için az kilo vermeye başladın, moral bozmak yok yola devam kolay gelsinevet kızlar bugün tartım 57.800 gösterdi. Ama bugün diyetime sadık kalamadım bir parça börek ve mercimek köftesi yedimgiderek kilo veriş hızım azalıyor. Diyetin yanında spor yapmam da şart. Günde 20 dakika tempolu yürüyüş şart. En kısa zamanda sporu da dahil edeceğim diyetime. Mesela şu lahana çorbası diyetini sporla birlikte yürüteceğim. Genelde 57'den sonra çok zor kilo veriyorum. Bakalım ne olacak?
Merhaba kardeşim tavsiyelerin için çok teşekkür ederim, ama nasıl atlarım bilemem kendimi o halde düşünemiyorum da ben ve ip : ) günde 30 dakikamı atlamam gerekli, oradaki arkadaş bana platesi önerdi bu cumartesi günü power plate gittiğim spor merkezine gidip orada da ölçümlerimi yaptıracağım burası kilo, kas, yağ oranı dışında cm olarak ta her tarafımı ölçüyor en son Mayıs ayında gitmiştim ölçüme eski oranlarım onlarda kayıtlı şimdiki arasındaki farkıda görürüm, boyum 1.65 yaşım 43, kilom 55,5 ama ben 56 diyorum, bilgilerin için tekrar tekrar teşekkür ederim kolay gelsinNihalcim merak ettim boyun kaç,kas oranın kaç??
Güzellik merkezindeki arkadaşın kesin bu konuya çözümü vardır da ondan moralini bozmustur:)ne demek istediğimi anlıyorsun demi
Sana tavsiyem ip atlaman...çok kısa sürede toparlanırsın...protein tüketimini arttır,her öğünde yoğurt yesen bile iyi..
yağları yaktıysan gerisi keyifli iş..
ip atlamak çok keyifli,bir ip al (ısınmadan asla başlama, ben o hatayı yaptım)50yle başla 1dakika derin nefes al ver sonra devam alışınca 100er 100er atla araya 1 dakika mola ver...ip atlamak en çok kalori yaktıran spor ve en kısa sürede tüm vücut toparlanırsın...30saati mutlaka yap..ben 1 saat 15 dakikaya kadar ilerlemistim ama şu aralar atlayamiyorum. .
Hayırlı olsun ha gayret başlanmış iş bitmiş iş demektedirsa bugun başladım çorbaya inş. size sonucu bildiricem.
nihal hanım motivasyon bekliyorum, uslubunuz çok hoş, beni motive ediyor!Hayırlı olsun ha gayret başlanmış iş bitmiş iş demektedir
Merhaba sizde benim gibi normal kilolusunuz, ama 2-3 kilo vermeninde zararı olmaz tabikide, maşallah çok azimlisinizde 900 gram çok iyi brokoli salatasından da hiçbir şey olmaz sonuçta salata yağ ve tuz olmadığı sürece zararı yok ayrıca obezite olmadığınız içindeufak tefek kaçamakların zararıda olmaz diyeti işkence haline getirmeninde anlamı yok. Bir yola girdik dönüşü yok, yaşasın kilo vermek... :)saol nihal ,ben 154 boyundayım 58.3 kg. ile çorbaya basladım hedefim 55 olmak ama daha da versem hayır demem :))
Merhaba ablam sende bu azim varken başaracağına inanıyorum aynanın karşısına geçerek kendi kendine hatta yüksek sesle ben bir bayan olarak nelerin üstesinden geldim senin gibi kilonun üstesinden mi gelemeyeceğim diye tekrarla hatta mümkünse iç çamaşırlarınla birlikte aynanın karşısında dikil ki vücudunda ki değişimleri gör ve öyle azimle yoluna devam et. Bu arada lahana çorbası diyetine hemen başlamamalısın vücudunu dinlendirmen ve şaşırtman gerekli bir haftada verdiğin kiloda çok iyi şuan kırılma noktasındasın ben inanıyorum ki bu noktayı sen kıracaksın ve kilo vermeye devam edeceksin ha gayret az kaldı azimli kardeşim. Kolay gelsinevet arkadaşlar dukan diyetim bitti ve ben 57.800 de kaldım. 2 kilo 400 gr bir haftada iyi bence.Birkaç gün dinlendikten sonra lahana çorbasına başlayacam. Bu arada Nihal ablacım ideal kilom 50. Bakalım ben o kiloya nasıl inecem?
Kuru soğan 6 adet büyük boy olacak hadi Şerife hanım sende bizimlesin :)kızlar yarın baslamayı düsünüyorm da sogan yeşil soganmı kuru soğanmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?