OO senin yaptığın çok daha güzelmiş bravo sana . 1 yıldır 60 kilonun altında olman sana avantaj sağlar bence istediğin kiloyada inersin ha gayret az kalmış :)nihal hanım ilginiz için saolun,
yaklaşık 2-3 aydır, her sabah bir limonu sıkıp, içine çörek otu yağı damlatıp, arım tatlı kaşığı toz zencefil koyupiçiyorum, vücudum bu tenpoya alıştı.
ben de eskiden kilolu olanlardanım çok şükür 1 yıldır 60 ve altında geziyorum artık hayalimdeki koloya az kaldı hedef 55 inş.:))
Rica ederim ablam senide aramızda görmek isteriz :)kızlar ben bugün baslayamadm malzemem eksik yarın başlıyorm inşallah nihalcim yardımn için teşekkürler
sa başlangıç 1. gün; 58.3
2. gün 57.3
3. gün 57.1
ikinci güne göre 3.gün ki durum üzücü
Arkadaşlar şuan aktif olarak kaç kişisiniz?bende Ekim'de burada gün gün yazmıştım..cuma zayıflama takımındayım şimdi...yarın tekrar çorbama başlayacağım..eğer burası faalse günlük neler yaptığımı yazabilirim..
Bu diyetle yaklaşık 2,5 kilo verdim..ancak benim şu sıralar kilomverme durumum sıkıntılı,zorlanıyorum yani...çorbamı bugünden içmeye başladım ama asıl Cumartesi başlayacağım...kilo verilir elbet ancak devamında muhakkak başka bir diyet yapmak gerek yoksa kilolar geri gelir..evet aramıza katılman güzel olur, 1 ay arayla ne kadar kg veriliyor bilmek isterim, ekim de top. kac kg verdin ?
Behbay ben Cumartesi başlıyorum....2. Yapışım olacak...buraya gün gün yazarız..Hayırlı geceler arkadaslar aktif bir sayfa oldugunu görünce bende katilmak istedim araniza tabi kabul ederseniz corbam hazir yarin sabah başlıyorum inşallah kilom 92.2 umarim 7. gun sonunda 8li rakamlari görürüm
Sevindim sizin adınıza umarım bende alyansımı takmayı başarırım....bilmiyorum siz böyle şeyler hissediyormusunuz ama dün aksam kalca ve kollarımın eridiğini hissettim, iyi dedim, kg veriyorum, çok sukur sabah 56.6 kg gördüm, bugün muz ve süt günün deyim, artık alyansım bol geliyor :))
5. gün 56. 3 idim kaçamak 1 muz fazladan yedim 2 tabak kavrulmamış kabak çekirdeği çitledimarkadaslar 4. gün sabah 56.6 kg dayım, mutluyum şükür, hedefe 1. 6 kg kaldı ama ben 54 ile bunu tamamlasam ins. daha güzel olucak, diyet sonrası da 1 kg zaten alınır diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?