Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

Günaydın arkadaşlar, hkkkd üzücü felan değil sakın moralini bozma benimde 2 gündür tık yok yani gram dahi vermemişim ama moralimi bozmadım bozmayacağımda çünki bizlerin fazla kilosu yok unuttunmu kırılma noktası diye yazdım durdum o noktayı biz kıracağız vücut direniyor ve metobolizmamız kış daha az çalışıyor yani yavaşlıyor, soğuk hava kalori harcatır ama biz kalın kalın giyindiğimiz için kaloride yakamıyoruz o yüzden ne yapıyoruz moralimizi bozmuyoruz, sana bir sorum olacak sabahları aç karnına ılık suya limon yada ılık suya elma sirkesi koyup içiyormusun eğer içmiyorsan bunu muhakkak yapmaya başlamalısın her yönden yararlı vücudun çamaşır suyu gibi, ılık suya bunlardan herhangi birini dök ama ikisi birden olmayacak bir bardak içtinmi arkadan bir bardakta sadece ılık su içersen 1 haftada bile kendini çok iyi hissedeceksin, afedersin küçük abdestte bile giden yağı fark ediyorsun, kendine iyi bak sakın bırakma diyeti ilk 3 gün zaten en zor günler yılmak yok anlaştıkmı kardeşim kolay gelsin

nihal hanım ilginiz için saolun,
yaklaşık 2-3 aydır, her sabah bir limonu sıkıp, içine çörek otu yağı damlatıp, arım tatlı kaşığı toz zencefil koyupiçiyorum, vücudum bu tenpoya alıştı.
ben de eskiden kilolu olanlardanım çok şükür 1 yıldır 60 ve altında geziyorum artık hayalimdeki koloya az kaldı hedef 55 inş.:))

kızlar ben bugün baslayamadm malzemem eksik yarın başlıyorm inşallah nihalcim yardımn için teşekkürler

OO senin yaptığın çok daha güzelmiş bravo sana . 1 yıldır 60 kilonun altında olman sana avantaj sağlar bence istediğin kiloyada inersin ha gayret az kalmış :)

Bu lahana diyeti dehşet birşey aslında ama gerçekten sabır gerektiriyor. 7 gün aslında çok değil ,bir dişimi sıksam olacak da ama benimki de mide bee:)ben 3 ncü gün yutamıyorum maalesef,hatta çıkarmaya başlıyorum. .hatta :)psikolojik de çöküyorum...
Bazılarınız bide kaçamak yaparak birkaç hafta yiyorya bu çorbayı valla pess...yani tebrik ediyorum...kolay gelsin herkese....

Arkadaşlar şuan aktif olarak kaç kişisiniz?bende Ekim'de burada gün gün yazmıştım..cuma zayıflama takımındayım şimdi...yarın tekrar çorbama başlayacağım..eğer burası faalse günlük neler yaptığımı yazabilirim..

Hayırlı geceler arkadaslar aktif bir sayfa oldugunu görünce bende katilmak istedim araniza tabi kabul ederseniz corbam hazir yarin sabah başlıyorum inşallah kilom 92.2 umarim 7. gun sonunda 8li rakamlari görürüm

sa başlangıç 1. gün; 58.3
2. gün 57.3
3. gün 57.1
ikinci güne göre 3.gün ki durum üzücü

arkadaslar 4. gün sabah 56.6 kg dayım, mutluyum şükür, hedefe 1. 6 kg kaldı ama ben 54 ile bunu tamamlasam ins. daha güzel olucak, diyet sonrası da 1 kg zaten alınır diye düşünüyorum.

bilmiyorum siz böyle şeyler hissediyormusunuz ama dün aksam kalca ve kollarımın eridiğini hissettim, iyi dedim, kg veriyorum, çok sukur sabah 56.6 kg gördüm, bugün muz ve süt günün deyim, artık alyansım bol geliyor :))

evet aramıza katılman güzel olur, 1 ay arayla ne kadar kg veriliyor bilmek isterim, ekim de top. kac kg verdin ?

evet aramıza katılman güzel olur, 1 ay arayla ne kadar kg veriliyor bilmek isterim, ekim de top. kac kg verdin ?
Bu diyetle yaklaşık 2,5 kilo verdim..ancak benim şu sıralar kilomverme durumum sıkıntılı,zorlanıyorum yani...çorbamı bugünden içmeye başladım ama asıl Cumartesi başlayacağım...kilo verilir elbet ancak devamında muhakkak başka bir diyet yapmak gerek yoksa kilolar geri gelir..

Hayırlı geceler arkadaslar aktif bir sayfa oldugunu görünce bende katilmak istedim araniza tabi kabul ederseniz corbam hazir yarin sabah başlıyorum inşallah kilom 92.2 umarim 7. gun sonunda 8li rakamlari görürüm
Behbay ben Cumartesi başlıyorum....2. Yapışım olacak...buraya gün gün yazarız..

Ben bugun başladım canım suana kadar 2 büyük bardak çorbamı içtim 2 tanede mandalina yedim ve 2 litre su içtim ama daha geceye cok var umarım böyle devam edebilirim

Sevindim sizin adınıza umarım bende alyansımı takmayı başarırım....

ins siz de alyansınızı takarsınız ama bence siz şok diyetler yerine uzun vadeli diyet yapın mesela 2 ay yapın

merhaba arkadaşlar. Aramıza yeni katılanlara da hoşgeldiniz diyorum. Diyet hep birlikte yapılınca anlam kazanıyor. ''hkkkd'' arkadaşım alyansının bol gelmesine sevindim. Benim alyansım parmağıma gelirse sevineceğim. İlk taktığımda 53 kiloydum.
Nihal ablacım dukan diyetini yaparken de bademcik iltihabı yaşıyordum iyileştim ama şimdi de bademcilerim hasta. İyileşince lahana diyetine başlayacağım. Ama bu sefer spor da yapacağım. Yalnız Nihal ablacım 4. gün 5 tane muz diyor. Ben muz yiyemem ki. Şart mı acaba muz?

sa.
arkadaslar 4. gün sabah 56.6 kg dayım, mutluyum şükür, hedefe 1. 6 kg kaldı ama ben 54 ile bunu tamamlasam ins. daha güzel olucak, diyet sonrası da 1 kg zaten alınır diye düşünüyorum.
5. gün 56. 3 idim kaçamak 1 muz fazladan yedim 2 tabak kavrulmamış kabak çekirdeği çitledim
bugün 300 gr. et günümdeyim kaçamak yapmadım inş yatana kadar da yapmam
son gün bulgur yesem olur mu esmer pirinç bulamam

Bugun 2. Günüm ilk gun kacamaksiz bitti bugünde oyle biticek insALLAH. 92.2 ile başladım bu yola bu sabah 90.3 tu inanamadim gercekten muthis bisey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…