Günaydın bugünde 300 gram gitti. Evet size katılıyorum az kilo vermesi gerekenler az veriyor . Ben ideal kiloma düştüm 58 olmam gerekli 58 de oldum ancak ben dahada düşürmek istiyorum eski kilom 50-52 arası idi . Oturarak çalıştığım içinde basen problemim var. haftaya cumartesi daha önce power plate gittiğim spor merkezine gidip vücut ölçümlerimi kas, yağ oranlarımı ölçtüreceğim. En son mayıs ayında toplamda 123 cm incelme 19 kg de vermiştim ve hocam 60 kg dan aşağı düştüğüm içinde bana kızdı kas oranını düşüreceğim diye bende şaşırdım millet kilo verince aferin alır bende verdiğim için kızdınız dedim bana gerekçesini detaylı olarak açıklamıştı kiloda takıntılı kalmamam gerektiğini kas giderse sarkmalar vs durumlar olur diye evet haklıymış bu konuyu çok araştırdım vede kendımde sarkmalarda oldu özellikle kol ve baldırlarımda. Sizi gerçekten kutluyorum azimlisinizde bir tanecik simittende birşey olmaz obez değilsin ya bugün cumartesi ve benim için zor olacak oğluma süper kahvaltı hazırlayacağım bakalım ben ne yapacağımgünaydın
ben bugün tartıda güzel şeyler gördüm
başlangıca göre 3 kg gibi görünüyor ama tok karnına değişir durum
hemen belirteyim(utanarak) bugün yine simit yedim hem de neredeyse tam 1 adet
ama çook canım çekti işyerinde arkadaşlar yerken özellikle aldım bugün simiti sadece bir parçasını arkadaşıma verdim :)
bu arada sizin iradenizi tebrik ederim,2 kaşıkla durabilmek aşurede büyük olay,
neyse günün kalanında başka kaçamak yapmamaya çalışacağım.
benim kilo fazlam ortalama 5 ama vermem gereken az olduğu için daha zor veriyorum
dukana gelince kitapları bende de var ve çok dikkatli okudum hepsini
ama benim dukanla ilgili olayım daha önce de belirttiğim gibi farklı
yani ben normalde protein ağırlıklı beslenen biriyim dukanla gelen fark yağ oranlarına dikkat etme ve şeker tüketimi
fakat ben çocukluğumdan beri ekmeksiz peynirle kahvaltı ederim,tamamen alışkanlık sevme yani
akşamları abur cubur yerim olmazsa peynir light kola içerim
her gün kalıp klaıp peynir tüketirim hem de hangi çeşit olursa olsun
sebzeyi falan da yağsız,az yağlı severim tuzla aram yoktur
şimdi diyeceksiniz ki siz neden kg alıyorsunuz
hareketsizlik, hep aynı tür beslenme(lahana o nedenle fark yarattı bence-o nedenle denedim zaten) ve öğünlerimdeki miktarların çokluğu
ben hep spor yaptım son 10 yıla kadar ama şimdi çok hareketsizim ve yaş ilerliyor tabi
ayrıca hep bu tür besleniyorum yani ben ölene kadar dukan atak yapsam ne sıkılır ne de açlık hissederim açıkçası
öyle tatlı delisi de değilimdir
ammaa benim de zaafım makarna,börek,simit vs hamur işleri :)
ve miktarlarıma inanamazsınız..benim diyen obez yiyemez benim kendimi tutmadığımda yediklerimi :)
o nedenle de benim 3-5 kg aldığımda hemen bir diyetle geri çekme yapmam gerekiyor :) yoksa alır başını gider yani :)
fakat dediğim gibi dukanı bilmeden de uyguluyormuşum zaten...
aynı lahanada olduğu gibi dukanda da biraz kendime göre uyguluyorum ben biraz
yani atak evresini bana önerilenden (kendi web sitesindeki test) daha uzun yapıyorum ama dediğim gibi bu beni zorlamıyor,aksine kolayıma geliyor :)
Hoşgeldin sakın tuz atma bende çok tuz tüketenlerdenim çantasında tuzlukla gezenlerden idim ama şimdi yok tuz atarsan diyet güme gitti demektir. Tuz yerine limon kullanmalısın zaten limon tuz tadını verir emeklerini boşa çıkarma 1 haftadan birşey olmaz iradeni kullanmalısın. Gazan mübarek olsun :)ben de bugün başladım baya zor bu çorbayı içmek tuz lazım gibi ama bence tuz atmamamız lazım, çünkü çok fazla tüketiyoruz, gereğinden fazla tuz almış olmayalım. Zayıflamak için her şeyi yapabiliriz sanırım
Atmama konusunda odukca basariliyim ama ne kadar devam eder bilmiyorum cunku tadi gun gectikce berbat gelmeye basladi hem de daha 2.gunu yeni bitirdim. Tartim yok tartilamadim ama bence 2 gunde farkedilebilcek kadar zayifladim. Insan bir sey yiyemiyor resmenHoşgeldin sakın tuz atma bende çok tuz tüketenlerdenim çantasında tuzlukla gezenlerden idim ama şimdi yok tuz atarsan diyet güme gitti demektir. Tuz yerine limon kullanmalısın zaten limon tuz tadını verir emeklerini boşa çıkarma 1 haftadan birşey olmaz iradeni kullanmalısın. Gazan mübarek olsun :)
Yine beceremedim ayMerhaba bayanlar 59.6 kilo ile başladım bu diyete , 3 gündür güyya lahana çorbası diyetindeyimilk gün bola bol bi kahvaltıyla başadım güne.sonra çorbayı yaptım günün devamında içtim sabah kalktığımda 800 gr vermiştim. 2. gün akşama kadar içtim akşam cips kola cerez ziyafeti sonra sabah kalktığımda 100 gr vermiştim. bu gün de hazırladım tüpte beni bekliyo misafirim vardı hiç içmedim kek ve kurabiye yedim sırf şuraya yazayım utanayım da bişeyler yemeyim diye kulübe üye oldum yarından itibaren düzenli bi şekilde başlıyorum diyete arkadaşlar gün gün size bildiricem durumumu hadi kolay gelsin hepimize
Hiç üzülme gider sen yeterki sabırlı ol bu kış günleri bize kilo vermek için avantaj hem sebzeler hemde günlerin kısa olması bakımından pes etmek yok haftada 1 kilo vermek demek ayda 4 kilo demektir o yüzden kendini fazla zolamanada gerek kalmayacak kolay gelsin azimli olmaya devammmm1 haftada sadece 2 kilo verdim gun ara verdimm o arada dikkat etmwme ragmen 1 kg geri aldim. Yarin tekrar basliyorum. 6 kilo fazlam var ne yapsamm gitmiiyooo
Hiç üzülme gider sen yeterki sabırlı ol bu kış günleri bize kilo vermek için avantaj hem sebzeler hemde günlerin kısa olması bakımından pes etmek yok haftada 1 kilo vermek demek ayda 4 kilo demektir o yüzden kendini fazla zolamanada gerek kalmayacak kolay gelsin azimli olmaya devammmmNe guzel cesaret verdinnn teesekkurleer yarin yeniden basliyorum corbama. 2.defa yapacagim :)
İhtiyacın varsa deneyebilirsin kardeşim hiç pişman olmayacaksın bu benim ilacım diyerek gönül rahatlığı ile içebilirsin evet ilk etapta kokusu biraz rahatsız edici ama evimizde lahana sarması, kapuska karnıbahar pişiriyoruz sonuçta aynı koku ama içerken kesinlikle yok ilk tenceremizin kapağını açtığımızda lahana kokusu oluyor ben lahana çorbası olan büyük tenceremden küçük tencereme 2 veya 3 kepçe alarak ısıtıyorum her defasında büyük çorba tenceresini ısıtmıyorum buda sana küçük bir bilgi olsun kolay gelsinBendemi denesem corbayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?