- 20 Kasım 2014
- 5
- 0
- 1
- 37
Günaydın bende kortizonlu ilaçlar kullandım uzun süre ayakkabı numaram 37 den 40 a çıkmıştı 1.65 cm boyunda 81 kg idim ilaçlar bitince çeşitli diyetler yaptım dukan, isveç 5 te 5 2 günde 3, 7 de 7 gibi dünya kadar çeşitli diyetler ama en etkilisi bu idi ayrıca ben içine acı biber koymuyorum kırmızı biberin yeşilinden ve pazar günü tekrar yapacağım kısmet olursa bu 5 te 5 i bitirince ama spor hocam 1 hafta ara ver tekrar başla dedi özellikle şuan 56 kg yım akşama kadar düşüneceğim aramı versem devammı etsem diye. Bu arada 5 tane muz olayı en fazla yenmesi gereken 6 domates en fazla yenmesi gereken miktarlar illa o kadar yenecek diye birşey yok. Bu miktarlarla yetinmeyip daha fazla yemek isteyen arkadaşlar olduğu için sınır konulmuş mesela ben 3 muz yerli olacak, 6 domates yerine bazen 2 bazen 3, 300 gram et yerine ızgara balık yiyorum örnekler çok şuan aklıma gelen bu .cok tesekkurler. ilginc gelebilir ama ben de corbanin tadini cok kotu bulmadim; sadece biraz aci geldi. sanirim bir biber yeterli olacakti. simdi ne kadar yersek o kadar mi yag yaktiriyor. yani ben neredeyse bunu bir gunde yiyebilirim. tadi bence gercekten kotu degil (normalde de tuz kullanan biri degilim ve sebze severim). uzun sure kortizon kullandigim icin yaklasik 5 kilo aldim. onu vermek istiyorum. kilolu degilim ama kiyafetlerimin icine de giremiyorum artik. kahve de yasak degil harika :)
Merhaba
Ben de bugun bu diyete basliyorum. Ilk diyetimi lahana corbasindan sectim ki hemencecik 1 kac kilo gitsin motive olayim.
Corbami aksamdan hazirladim. Dun aksam bir baktim evde corba malzemesi olarak sadece lahana var. Bir de sogan ama sogan midemi rahatsiz ettiginden katmadim. Sonuc itibari ile corbam kucuk bir lahananin yarisi ve su dan ibaret.
Lahanayi robottan gecirip biraz hasladim sadece. Tuz bile katmadim. Cok lezzetli olmus. Sabah 1 kucuk kepce oglen 2 buyuk kepce ictim. Ogleden sonra da 1 buyuk kepe ictim arada. Simdi olsa yine icerim, epey hoslandim sanirim ben bu corbadan1 tane de hurma yedim, su turuncu olanindan trabzon hurmasi diyorlar sanirim.
Deneyimli arkadaslara sorum, corbayi boyle sade olarak yani lahana haslamasi olarak tuketsek de etkili olur mu yoksa malzemeleri tam mi kullanmak gerekir?
Yardim lutfen
Merhaba
Ben de bugun bu diyete basliyorum. Ilk diyetimi lahana corbasindan sectim ki hemencecik 1 kac kilo gitsin motive olayim.
Corbami aksamdan hazirladim. Dun aksam bir baktim evde corba malzemesi olarak sadece lahana var. Bir de sogan ama sogan midemi rahatsiz ettiginden katmadim. Sonuc itibari ile corbam kucuk bir lahananin yarisi ve su dan ibaret.
Lahanayi robottan gecirip biraz hasladim sadece. Tuz bile katmadim. Cok lezzetli olmus. Sabah 1 kucuk kepce oglen 2 buyuk kepce ictim. Ogleden sonra da 1 buyuk kepe ictim arada. Simdi olsa yine icerim, epey hoslandim sanirim ben bu corbadan1 tane de hurma yedim, su turuncu olanindan trabzon hurmasi diyorlar sanirim.
Deneyimli arkadaslara sorum, corbayi boyle sade olarak yani lahana haslamasi olarak tuketsek de etkili olur mu yoksa malzemeleri tam mi kullanmak gerekir?
Yardim lutfen
ben 3 gün ara verdim çünki diğer 5 te 5 diyetinde idim. Çorbamı da hazırladım dünden yarın başlıyorum çorbama 2 kereviz ve kerevizin yapraklarını, yeşil biber, maydanoz, soğan ve 5 tane domates kattım lahanamda büyüktü daha önce denedim ve 7 günde 4 kilo verdim bu diyeti severek yapıyorum gerçekten ne kadar çorba içersek o kadar gidiyor . Bakalım bu sefer ne kadar vereceğim. Şun ideal kilomun altında olduum için biraz zorlanacağım ama olsun sonuçta sebze çorbası vücudu toksinlerden arındırır .Hepimize kolay gelsinselammm ben de bugün başladım veee ben de soğan yiyemeyenlerdenim...asla soğan yemedim hayatımda ve yemeyi de düşünmüyorum.. ama bakalım neler olacak paylaşıcam ben de..
sizin de kaçıncı gününüz,nasıl gitti soğansız yazarsanız sevinirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?