Maşallah maşallah inşallah hedefine ulasirsin ve kalıcı olurBugun 2. Günüm ilk gun kacamaksiz bitti bugünde oyle biticek insALLAH. 92.2 ile başladım bu yola bu sabah 90.3 tu inanamadim gercekten muthis bisey
Benimde ocak 13 e kadar 6 kilo daha vermem lazim esimle iddiaya girdikte :) :)Merhaba arkadaşlar görüşmeyeli bayağı güzel şeyler olmuş kiloların gitmesi gibi... esmer pirinç yerine ben sade bulgur pilavı yedim, ödem söktürücü olarak zaten çorbanın içinde var, lahana, soğan, kereviz ve maydanoz gibi, bende vücudumdaki ödemi bu çorba ile atmıştım bol bol su içmeni tavsiye ederim, ben diyete ara vermek zorunda kaldım bu arada regli de oldum, vücudumun toparlanması gerekli bir yeni diyet listesi buldum henüz denemedim önce bulduğum diyet listesini bir deneyeyim sonrada tekrar lahana çorbası diyetini 1 hafta yapmayı planlıyorum ama yılbaşından sonra kendinize iyi bakın sakın başlanmış diyetinizide bırakmayın azimle tam yol ileri kaçamaklar içinde üzülmeyin ama abartmayın ki emekler boşa gitmesin yılbaşı yaklaşıyor 15 gün var 15 günde 3-5 kilo verilse fenamı olur
Dukan expressi yapmış biri olarak spor şart diyorum ben bir haftada 2.40 gram verdim ama 1 kilosu geri geldi. Belki benim ihmalimden kaynaklaniyordur. Ama eminim ki eğer spor yapsaydım diyet yaparken en az 3.5 kilo vermiştim.Arkadaslarim bugun 5. Gunu bitirdim cok şükür su ana kadar guzel gitti bir iki kacamak disinda bu sabah 89.200 du odem gitti sanirim bakalim kaldi 2 gun nasil sonuclanacak merak ediyorum bitince 2 gun aradan sonra devamki edeyim yoksa dukan expres mi yapayim ne dersiniz?
Sana başarılar diliyorum. Ben geçen yıl 2 ayda 12 kilo vermiştim. Tabi o zamanlar bu diyetten siteden haberim yoktu. Bu dönemde kalorisepeti diye bir siteden çok faydalandim sana da tavsiye ederim.Benimde ocak 13 e kadar 6 kilo daha vermem lazim esimle iddiaya girdikte :) :)
Aramıza hoş geldin :) ben de şimdi corbami pisiriyorum ve yarın start veriyorum. Yarın sabah bilgileri paylasirim.Merhaba kızlar nasılsınıııız? Bir kaç gündür bu topiği okuyorum ve maşallah herkes kilo vermişşş bende dedim ki kilo verenlerenden biri neden ben olmayayım :))
Bugün malzemelerimi aldııımm çorbamı da yaptımmm çok heyecanlıyım zayıflayacağıma dair inancım tam inşallah başarabilirim :) 4 aylık evliyim ve 7 kg aldım
Bunları bir an önce vermem lazımboyum 1.63 kilom da bugün tartıldığım kadarıyla 61.8 kg gün gün yazmayı düşünüyorum kendinize iyi bakın asla pes etmeyin :)
Hoş buldum canım her gün paylaşalım destek olalım birbirimize :) şimdiye kadar çok diyet denedim ama hiç devam ettiremedimAramıza hoş geldin :) ben de şimdi corbami pisiriyorum ve yarın start veriyorum. Yarın sabah bilgileri paylasirim.
Hoş buldum canım her gün paylaşalım destek olalım birbirimize :) şimdiye kadar çok diyet denedim ama hiç devam ettiremedimbunu yapabilirim inşallah herkes de zayıflamış çok gaza geldim ben de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?