Ben çorba içtim fakat bazıları mesela meyve gününde sabah kahvaltıda meyve yiyor. Ben 3öğün çorba yiyip ra öğünlerde meyve yiyorummerhaba lahana diyetini yaparken kahvaltı programınız nasıldı?
Ben de çok acı yapmışım bide acı yiyince hıçkırırımben de corba ictim.ara oğunlerde de meyve. su an corbam onumde ama cok aci yapmisim zor iciyorum.
Canim ben hergun 30 dk lesli yapiyorum yeterli olmazmi bebegim var daha fazlasi zor oluyor 2 tane daha var onlarin iside bitmiyor hic anca yetisiyorum extra spor yada yuruyus yapmaya pek zamanim yok acikcasiDukan expressi yapmış biri olarak spor şart diyorum ben bir haftada 2.40 gram verdim ama 1 kilosu geri geldi. Belki benim ihmalimden kaynaklaniyordur. Ama eminim ki eğer spor yapsaydım diyet yaparken en az 3.5 kilo vermiştim.
Yeterli olur tabi dukanda spor süreleri çok kısa zaten. En fazla 20 dakika.Canim ben hergun 30 dk lesli yapiyorum yeterli olmazmi bebegim var daha fazlasi zor oluyor 2 tane daha var onlarin iside bitmiyor hic anca yetisiyorum extra spor yada yuruyus yapmaya pek zamanim yok acikcasi
6 orta boy soğancorba tarıfı nedir
corba tarıfı nedir
Hoşbulduk en azimli güzellik maşallah yine formdasın bu azminle yılbaşına kadar 54 kg da olursun 53 denihal ablacım hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?