Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

Bende başladım bugün çorbanın tadı sebze çorbası gibi oldu kötü olur diye bekliyodum fakat iyi oldu aksine. kötü oldu diyenler nası yaptı acaba ben aynı tarife göre yaptım lahana tadı gelmiyordu soğan bastırmış tadını

Selam arkadaşlar bende yarın başlıcam İNŞALLAH GÜN GÜN YAZMA Yİ DUSUNUYORUM KİLO MU BANA KATILMAK İSTEYEN VAR MI

Tamam canım yarın çorba mi yapıp başlıcam sabah kilo mu yazarim hergün yazalım diyorum ben ne dersin
Tamam 79 kiloyum sabah tartılmıştım yalnız ben hergün tartılmıcam tartılınca yazarım artık
Bugün 4 büyük bardak çorba içtim ara öğünlerde 1er tane olmak üzere 3 tane mandalin yedim akşam da bir tane elma yedim 1 saatte yürüyüş yaptım

Günaydın canım bugün misafiresim geliyor ben tamamen unuttum bunu napsam acaba çorbası yapsam çok kokar mi evde amerikan mutfak benim mutfağı o yüzden tereddutteyim

Gecen hafta bende yaptim 2 gun aradan sonra tekrar basladim suan bi degisiklik yok gecen hafta 4 kilo verdim bakalim bu hafta neler olacak bugun 3.gun ama incelmem cok oldu

Ben 1.gün akşam bıraktım midem çok kötü oldu yapamadım ama bir günde 700gr vermişim
Şimdi çorba diyetini yapmıyorum ama spora başladım aynı zamanda az yiyorum sağlıklı kilo vermeye karar verdim
Ayrıca kendimden çok emindim içerim diye ama akşama midem kabul etmedi çıkardı
Yapacak olan arkadaşlara kolay gelsin

çok gaz yapıyor karın şişiyor sürekli zor birde miğden bulanıyor artık

Annem düdüklüde yapıyo koku felan olmuyo hiç kendin bilirsin yinede olmadı yarın da başlayabilirsin
Selam canım şu an çorba mi yapıyorum yarın başlıyorum İNŞALLAH İKİ GÜNDÜR MİSAFİR FALAN D ERKEN BAYA KACIRDIM BENDE MAALESEF NEYSE BAKALIM İNŞALLAH İSE YARAR DA VERİR İZ KILOLARI BU ARADA İYİKİ O GÜN YAPMAMISIM CORBA Yİ ÇÜNKÜ SU ANDA EVDE ÇOK AĞIR Bİ KOKU OLUSTU BEN NASİL ICIcem bu corbayii

İlk kasemi içmiş bulunmaktayım bol kimyon ve limon sonrası tadı çok da kötü gelmedi ama yedikten sonra ağızda kötü bi koku bırakıyor sanırım her corbadan sonra dişlerini fircalayip damla aromalı sakız çiğnemek iyi gelir umarim bakalım 1 . Gün sonunda ne kadar kilo verebilicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…