Lale Devri Fox Tv

anammm çok güzell he he çok güldüm

yer gök aşkı gördüm yeni bölümüde yusuf havva nın yaptıklarını öğrenince toprağa yönelecek bence ama toprak çınarı seviyo artık bence çınarla yusuf arasında heyecan artacak gibi ha

veeeeeeeeeeeeeeeeee
beklenen oldu en azından benim beklediğim şeyyyy
sonunda çınar aşkını itiraf etti
bayılıyorum ikisinede
bu aşk kolay olmayacak baya bir engeller çıkarcak 34 bölüm güzel başlar ama sonu nasıl bter bilmiyorum çünkü 34 bölümün özeti çıkmış sanırım yeşim bombayı patlatıyorrrrrrrrrrrrrr

‎34. BÖLÜMÜN ÖZETİ

Çınar sonunda Toprağa aşkını itiraf etmiştir. Toprak ne yapacağını bilemez ve ondan kaçar. Çınar elinde yine yüzükle kala kalmıştır fakat bu kez vazgeçmeye niyeti yoktur. Yarım kalan konuşmasını yapmayı başaracaktır. Toprağa yüzü verir ve artık ondan bir cevap beklemektedir. Yeşim doğacak bebeği için Canselle gecelik... kursuna başlamıştır ve Keremden Toprağın ürgüpe geri döneceğini öğrenir. Çok mutlu olmuştur. Sonunda savaşı kazandığından emindir. Zaferini erken ilan eden Yeşim, TOPRAĞIN ÇINARA ''EVET'' dediğinden habersizdir. TOPRAK VE ÇINARIN İLİŞKİLERİ ARTIK RESMEN BAŞLAMIŞTIR VE MUTLULUKTAN UÇMAKTADIRLAR. Toprağı oyuna getirme konusunda İkbalde yardımcı olacaktır. Süprizlerle dolu gece güne döndüğünde Yeşim bombayı patlatır.

franmanda bu akşam 22:30 dan sonra çıkar her hafta bu saatlerde çıkıyor çünküüüü
gel cumartesi gel gel gellll

son bişey daha paylaşmak istiyorum ne kadar doğru bilmiyorum tabi

Yapımcılığını Avşar filmin yaptığı ve Fox TV’de cumartesi günleri saat 19.45’te yayınlanan Lale Devri dizisinin bir bölümü Kapadokya’da çekilecek. Ssalı günü Kkapadokya’ya gelecek olan dizininin oyuncuları ve çekim ekibi bir hafta kalacakları kapadokya da bir bölüm çekecekler.Ürgüp başta olmak üzere Avanos, Gülşehir, Göreme ve Uçhisar...’daki mekânlarda yapılacak çekimlere dizinini tüm oyuncularının katılacağı sitemize ulaşan haberler arasında. Bilindiği üzere Kpadokya'da çekilen bir diğer dizi olan Yer Gök Aşk ile Lale Devri'nin ünlü aileleri senaryo gereği akraba olduklarından iki dizinin zaman zaman yolları Kapadokya ve İstanbul'de kesişiyor. Ayrıca dizide Toprak rolünü üstlenen oyuncu Yer gök Aşk dizisinden Lale Devri dizisine gelin gitmiş ve her iki dizide de oynayarak Türkiye'ye bir ilki yaşatmıştı.

Kaynak :Lale Devri Kapadokya'da Çekilecek

fıragmanı izledim çok güzeldi çınarla toprak aşklarını yaşıyordu ama yeşim toprağın gittiğini sanarak hamileliğini çınara söylüyor gene olanlar olacak ama en azından aşklarını itiraf ettiler

bende izledim :) site ismi vermek yasakmı bilmiyorum şu bi ara yasaklanan bi video paylaşım sitesi varya işte ordan :) süper bi bölüm gerçekten toprak-çınar sevenleri bu sever baya sevinecek gibi

fragman

[video=youtube;wDlQx-_PK4U]http://www.youtube.com/watch?v=wDlQx-_PK4U[/video]

mutluluk yakismis topraama, dahada güzellesmis

kesinlikle katılıyorum,

Hadi şimdi toprakta hamile kalsın toplu halde hastane kapatırlar artık :)))))

ha ha ortalık bebe bölük dolacak iyice çınarla toprakta halvet olacak gibi bi bebek daha olursa hiç şaşmam ama bir sene sonra ortalıkda beş bebek olacak artık bi kreş açarlar diziye

[video=facebook;149211071815738]http://www.facebook.com/video/video.php?v=149211071815738[/video]

Haftasonu misafirlikteydim izleyemedim ama bu itiraf anını görmeyi çok isterdim. Sonunda beklediğim olmuş ve ben çok şanssızım ki izleyemedim. Öff en güzel sahne kaçmış yaa En güzel anı özetlediğin için teşekkür ederim.

Yusuf'u Toprağın aklına sokan teyzenin söylediği cümleler ve gözüne gözüne soktuğu masum tavırlardı ben izlediğimden öyle anladım. Toprak'ta içten içe kendine bile itiraf etmediği şeyler olsa bile teyzenin körüklemesiyle ortaya çıktı herşey. İlk fitili ateşleyen hep Sultan cadısı oldu.
Ayrıca süt anne olduğu için Hancıoğlu konağına girdi Yusuf'un oğluyla ilgilendi bu durumda Yusuf'la bir etkileşim olması normal olabilirdi. Öbür taraftan nişanda Çınar Toprağı buldu ve konuştular anlaşma ile evlendiler yaraları sarma açısından sohbetler edildi yalan da olsa gezmelere gidildi ve orda da bir etkileşim olması kaçınılmaz gibi birşeydi. Yusuf'tan uzaklaştı, neredeyse 24 saat Çınar'la birlikte mutlaka birşeyler olacaktı oldu. Toprak özellikle seçmedi zenginleri yani, içinde bulunduğu ortamdan dolayı zenginlerle beraber... :18:

çok çok güzel bir bölüm olacak
yeşimin itirafını saymazsak
allahım toprak ne kadar mutlu ama aşkları kolay olmayacak bence olmasında öyle hemen kavuşulan aşklar heyecan vermiyor bana
biraz hüzünlü olmaLı, özlemeliler birbirlerini

Son düzenleme:
canım ya toprağım ne güzel oldu mutlu görebilcem sonunda onu ya pis yeşim in açıklaması bozacak ama uffff

bide aliskin degiliz ya topragi böyle mutlu ve ask yasarken görmeye tuhafima gitti biraz.

Ama Toprak söylemişti Çınar'a bebeği aldırmadığını Çınar ihtimal vermedi. Tuhaf bir durum olacak ama ben olsam sanırım Çınar'dan uzaklaşmazdım Yeşim bebeği söyleyince, sonuçta uyardı ve o inanmadı. Çınar bir çözüm bulacak. Normalde kesinlikle istemem böyle bir şeyi ama ya o bebeği bir şekilde düşürmeli Yeşim ya da doktorla birlikte olmalı tekrar. Umarım bu sefer mutsuz olmaz Toprak. Bir de Yeşim'in kardeşini kullanarak Toprağı üzmeye çalıştığı ortaya çıksa bu sefer Çınar belki anlar o bebeğin ne amaçla aldırılmadığını.
Yer Gök Aşk ve Lale Devrini izleyince kendime acıyorum ben niye bu kadar kurnaz ve şeytan olamıyorum diye Onları görünce kanatsız melekmişim gibi geliyor bana kendim (cümle saçma ama anlam doğru sanırsam)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…