Lale Devri Fox Tv

ayy bu erkek çocuk takıntısı sıktı artık.millet ne meraklıymış erkek çocuk sahibi olmaya.kız çocuklarını ne yapalım cami avlusuna mı bırakalım töbee töbeee

[video=youtube;arpq_f1toKo]http://www.youtube.com/watch?v=arpq_f1toKo[/video]

neymiş ne olmuş yahu daha 1992 doğumlu

toprak çıldırtacak beni yaa mıy mıy nereye kadar çınar çok tatlı toprakta madem seviyo neden böyle yapıyo o yeşimide biri boğsun ya :)))

ilk defa izledm tam da bölümüne denk gelmişim bayıldım o tekne sefası heleama o cadı yeşim bogasım geldi yaaa

yeşimi seven bir tek benmiyim yahu

bende çok seviyorum ve toprak çınarın sahneleri yüzünden izlemedim bugün

züpppperrrr ben çok üzülüorum yeşime nedense bi mutlu olamadı yaa aşık oldu çınara önce ablası evlendi sonra toprak çınarda oyun oynadı onunla ortada bıraktı herhalde o yüzden üzülüorum ortada kaldı die

Sadece Çınar'ı engellemek için, elinde koz olması için o bebeği aldırmadı. Tavırlarından da belli bu, özellikle bölüm sonundaki konuşması ortaya koydu bence. Çınar'ı tekne dönüşü takip ederken yola bakmadığı bir anda kaza yapacak sanmıştım bir an içimden geçti "bebek gidiyor galiba" diye ama yanıldım malesef Yine de bu akşamki bölüm gerçekten güzeldi. Sonunda ortaya çıktı gizli aşk ve Toprak daha bir güzel göründü gözüme aşk yaramış gibi geldi bana Bir de Necip Bey'in sevdiği kadınları bir arada tutma isteği sinir etti beni. Sanki herkes emrinde olmak zorunda

süper bir bölümdü.toprak çok güzeldi giydiği şifon elbiseye de bayıldım çok yakışmıştı.yeşim bir kez daha ne mal olduğunu gösterdi bebeği kullanarak.adam sana sırf bebek için dönse ne olurki ne gurursuz kız ya.kendi kendi lanlar yapması da sevinmesi de çok komikti.kalıbımıda basarım ki yeşimsin aşk değil saplatı sadece kafayı yiyecek yakında çınar çınar diye ama aşktan değil hırstan.bide bu yeşim mini etek giymesin ya ayrık ayrık duran bacaklarıyla hiç yakışmıyoyürürken bile bacakları ayrık duruyo

şu Toprak niye bu kadar iyi...tam dövmelik....geldi kaynana yerleşti evlerine hala yalaka..biz mi çok kötüyüz o mu aşırı iyi anlamadım..:82:

şu Toprak niye bu kadar iyi...tam dövmelik....geldi kaynana yerleşti evlerine hala yalaka..biz mi çok kötüyüz o mu aşırı iyi anlamadım..:82:

Topragin kaynanasi topraga nasil iyi davraniyor, benimki oyle olsaydi basimin ustunde tutardm))) evet toprak fazla iyi niyetli ve cok iyi.Artik boyle insanlar kalmadi diye biliyorum ben)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…