Lale Devri Fox Tv

şu Toprak niye bu kadar iyi...tam dövmelik....geldi kaynana yerleşti evlerine hala yalaka..biz mi çok kötüyüz o mu aşırı iyi anlamadım..:82:
evet aşırı iyi ama ikbalde çok iyi ona karşı karşılıklı olunca sorun yok bence hatta bu çok güzel bişey evliliklerinde daha huzurlu uyumlu ve daha bağlı olurlar.ama ne yazıkki yeşim faktörü var bakalım daha ne yılanlıklar yapacak ama artık çınar toprağa aşık ve ikbalde toprağın arkasında yapacak pek bişeyi kalmadı aslında ama ondan herşey beklenir yine de

Son düzenleme:
çok çok güzel bir bölümdü çokta romantik sahneleri vardı

Tolgahan Sayışman ne kadar güzel bir rol yapıyor,
tam aşık bir adammış gibi, bakışı duruşu yakınlaşması...

sonu ne kadar kötü bitsede
halan bıkmadan usanmadan internet izliyorummmm

Son düzenleme:
‎ÖZET ÇIKMIŞŞŞŞ

35. BÖLÜM ÖZETİ

Çınar duyduklarına inanmak istemez. Yeşim mutluluğuna gölge düşürmüştür. Öfkesinden deliye dönen Çınar, Canselin kapısına tekrar dayanacaktır. Cansele hesap sorar ve aldığı cevap hiç hoşuna gitmez. Yeşime aşık olan Cansel, Çınarın sert çıkışlarına karşılık verir ve BÜYÜK KAVGA ÇIKAR. Yaşadıkları Necibe ağır gelmektedir.... Kendini iyi hissetmemektedir. Rahatsızlılığını herkesten gizlemeye çalışır fakat Reyhan abisinin iyi olmadığının farkındadır. Necip aracın içinde kalp spazmı geçirirken, Reyhanın şöförü uyarmasıyla ölümden döner. Çınar a sırılsıklam aşık olan Toprak, TÜM MAHSUMİYETİYLE KOCASINA KENDİSİNİ TESLİM EDER.. Toprağa hayır diyemeyen Çınar için herşey kör düğüm olmuştu

KIZLAR ACABA TOPRAK HAMİLELER KERVANINA KATILIR MI ???

Son düzenleme:

Çınarın dokunduğu hamile kalıyo toprakta kalabilir ama çok düşük bi ihtimal herkeside hamile yapmazlar heralde :26:

inşallah toprağim da hamile kalır kızlar ilk çocuğunu kaybetti bu olsun yeni fragmanı çok merak ediyorummmmmmmmmmmmmmmmmm

Çınarın dokunduğu hamile kalıyo toprakta kalabilir ama çok düşük bi ihtimal herkeside hamile yapmazlar heralde :26:

valla bence bir dizide 3 hamile bayan bile fazla sanki başka yazacak bişi bulmıyorlarmış gibi geldi bana
bu dizide bir tek toprak hamile kalmaz gibime geliyor :)

inşallah toprağim da hamile kalır kızlar ilkini kaybetti bunu alır ya yeni bölümü çok merak ediyorum çıkınca fragman söyleyin lütfennnnnnnnnnnnnn

dizide 3 hamile fazla zaten bide toprak kalmasın hamile.... yeşime bebegi için geri dönmez bence çınar ama toprak ögrenince çınardan ayrılmak ister tahminimce çınarda istemez normal hayatta biri bana yapışsa böyle asla onunla olmayı düşünmem çok itici geliyo yeşim tabi kendi kendine kurdugu hayalleri gerçek zannetmeide çok hoş cansele biz barışır gibi olduk diyo halbuki karşı karşıya bile gelemdiler neyse bu gece çıkar fragman yarın sabah izlerim artık

yeşim cansele, heran flört halindeyiz bakışıyoruz her fırsatta diyor. yazık çok üzülüyorumm

merhaba arkadaşlar bu bölümde büyülendim resmen o kadar güzeldii ki toprak çınar aşk sahneleri.ay doyamadım izlemeye netten tekrar izledim.ya tolga sayışman rolü çok güzel oynuyor.sanki gerçek aşk yaşıyor gibiler iltifatları söylediği sözleri bakışları o kadar güzel ki o akşam hop atlayı hop oturup izledim.öpüştler ya ilk alkışladım eşim diyor ki ya kendine gel ama ne yapıyım çok güzel aşk canlandırdılar çok romantikti :26:

dizi iyi guzelde hamile olayini abarttilar gibi neredeyse ikbalde hamile kalicak yakinda

evet canım ohoo eski haber çıkıyorlar hala

bak şimdi izleme hevesim kactı yaaayrılsınlarr ay o oglan o kızda ne buluyo yaaa:120:ben anlamıyorum birde kızlar ya öyle öpüşüyolar çınarda falan yeşim hiçmi kıskanmıyo:26:ben olsam delirirdımm

ewet canım gerçek hayatta beraberler
diziden önce başlamış ilişkileri halanda devam ediyormuşşşş

nayır nolamazz

benim çok gıcıgıma gidiyo bunların birlikte olması sanki o serenay değilde gerçekten yeşimmiş gibi geliyo o yüzden tez zamanda ayrılsınlar derim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…