Lale Devri Fox Tv

yeşimide anlamış değilim bu zamana kadar söylemedi şimdi niye duyguları kabarıyorki, evli oduğunu biliyoro çocuğu istemediğini de başansa bile istemediğini söylemişti, çınarda eğer eğer erkek çocuk için sendelerse ve çıkmaza girerse gerçekten toprağa aşık omamış demeki, çünkü aşık olan tereddüt etmez, bu bölümde çınarın yaşime karşı neler yapacağını merak ediyorum, yeşim yaptı gene yapacağını ve topağın mutluluğuna birkez daha göge düştü, toprak öğrenirse onu zor günler bekliyor....

bence söylemiştir o cadoloz

çınarın bu bebek meselesinden etkilenip topraga yüz çevireceğini sanmıyorum.çünkü doğursan bile ben yanında olmayacağım yalnız olacaksın demişti aldırmadan önce. şimdi yeşime en ufak bir sevgisi kalmadı hatta yeşim böyle devam ederse nefret etmeye bile başlayacak çınar
ama toprak öğrenin çok bozulacaktır bu duruma

Son düzenleme:
evet çok heyecanlı şu çınar yeşimi bir bozsada arkasına baka baka gitse şeytan

evet ya kafam kadar tek taş almış
bu arada özet amm sürdü özet değil dizinin tamamını oynattılar 19.50 başladı hala özet

Kızlar 15 dk izleyemiyorum neler oldu reklam arası babam siyaset programına takıldı neyseki yarın tekrar var

yeşim sadece canselin yanında durgunlaşıyor,gıcık tavırları kayboluyor.kendine en uygun eş, cansel ilerleyen bölümelerde de böyle sanırım...

şu zümrütte çok sinir ya anasına bak kızını al demişler ama taş gibi hatun hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…