Lale Devri Fox Tv

[video=youtube;QQL7xGpBy3k]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QQL7xGpBy3k[/video]

yaaaaa çınarla toprağa bayılıyorum yeşim gıcığının yaptıkları hariç romantik sahneler olacak yine.ama çınar toprağı birlikte olduktan sonra bırakırsa ki sanmıyorum ben de diziyi bırakırım

fragmanı eklediğin için teşekkürler arkadaşım yakında 2.fragman da çıkar

aman allahımmmmm
akşam franmanı görünce hem çok sevindim hem üzüldüm aslında
sanki toprak kendini hemen teslim etti gibi geldi bana ama aşktan galiba :78:
umarim senaristler toprağıda hamile bırakmazlar ya çok komik olur bir dizide 4 hamile bayan ç......ş diyesim geldim benim yaaaaaaaa

Son düzenleme:
cansel sadece zümrüt ile yeşime bakar herhalde

ya fragmandan izledim de romantik sahneler olacak yine geçen bölümde öpüştüler ben alkışlamaya başladım hoplamaya başladım eşim şaşkın şaşkın bakıyordu yüzüme çınar karakterinin ilgisine hayran kaldım gerçekten seven bir erkek rolü yapıyor ya eşime diyorum sen de bana onun söylediği sözleri söylesene

evet malesefki..

senaristler baba adayini bulur
ya kizlar ben fox tvnin sitesinden takip ediyordum fragmanlari ama goremedim sitede ozeti okuya bildim sadece

fragman çarbamba yada perşembe yayınlanıyo sitede nette lale devri 35,bölüm fragmanı yazarsan çıkyo (kaçıncı bölüm tam bilmiyorum)

fragman çarbamba yada perşembe yayınlanıyo sitede nette lale devri 35,bölüm fragmanı yazarsan çıkyo (kaçıncı bölüm tam bilmiyorum)

belirli gunu oldugunu bilmiyordum foxta cikmissa fragmani nettede olur ordan izlerim artik

ben yazacaktım neredeye
yeşimin nesi var
kız en baştan beri çınara aşık, bence toprak yer gök aşka geri dönsün

gayet cekici alimli bir kiz bence ama biraz gicik sanki rolunden dolayi degil adanalidaki rolu normaldi ama yinede gicik geliyordu bana

ben yazacaktım neredeye
yeşimin nesi var
kız en baştan beri çınara aşık, bence toprak yer gök aşka geri dönsün
daha nesi olsunki; bencillik onda, hırs onda, insanları kullanmak onda, saygısızlık onda,gurursuzluk onda şimdilik aklıma gelenler bunlar.ay yeşiminki aşk değil Allah aşkına, hırs tam anlamıyla elde edemediği için hastalıklı bir duygu içine girdi.aşık insan böyle davranmaz sevdiğini huzursuz etmez, mutsuz etmez.sevilmediğini anladığı zamanda aşkını da alıp asil bir şekilde gider....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…