bende gıcık oldumlale devri...en basından beri hiç kacırmadan izlerim..ama dün akşam sinir ettiler beni ve kapattım..
özet tam 2 saat sürermi yaaa insanı neden salak yerine koyuyorlar..19.45 te basladı yeni bölüm saat 10 da..yok artık yaaaaa
lale devri...en basından beri hiç kacırmadan izlerim..ama dün akşam sinir ettiler beni ve kapattım..
özet tam 2 saat sürermi yaaa insanı neden salak yerine koyuyorlar..19.45 te basladı yeni bölüm saat 10 da..yok artık yaaaaa
yok cnm gitmiştir bebek hatta o kadar kanama yeşimin bile yoğun bakıma girmesi lazımyeni bölüm başayana kadar insanları siir ettiler valla yeni bölüm heycanı kalmadı, yeşimin yüzsüzlüğü yetti artık bune ya çınar söyleme dedikçe gitti kıza bir sürü hakaretler etti yok eli çamurlu miş, yok bu evin hanımı nerde imiş, kızı hizmetçi yerine koydu resmen, sinirden çocu düşürecek gerçi düşmez se okadar kanamaya o da saçma olur zaten durup dururken neden kanama oldu ise, birde sizede maçta duruşları saçma geldimi almışlar onları oraya monta etmiş gibi çok yapmacık duruyordu hele çınar put gibi duruyordu, sonun da birlikte oldular ama fıragmanda ki bölüm yoktu eksikti yani...çok karışık bir bölümdü....
yeni bölüm başayana kadar insanları siir ettiler valla yeni bölüm heycanı kalmadı, yeşimin yüzsüzlüğü yetti artık bune ya çınar söyleme dedikçe gitti kıza bir sürü hakaretler etti yok eli çamurlu miş, yok bu evin hanımı nerde imiş, kızı hizmetçi yerine koydu resmen, sinirden çocu düşürecek gerçi düşmez se okadar kanamaya o da saçma olur zaten durup dururken neden kanama oldu ise, birde sizede maçta duruşları saçma geldimi almışlar onları oraya monta etmiş gibi çok yapmacık duruyordu hele çınar put gibi duruyordu, sonun da birlikte oldular ama fıragmanda ki bölüm yoktu eksikti yani...çok karışık bir bölümdü....
off yaaa bende okudum özetiarkadaşlar cumartesi akşamı dizinin yeni bölümünü geç başlatmalarından izleyemedim tam yeni bölüme geçti 10 dk falan geçti uyudum eşim zaten çok kaptırıyorum diye garipsiyor.ama dün netten izledim.evet özetteki bir sahneyi göremedim çınar toprağın omzunu okşuyordu çıkarmışlar o sahneyi.özetine baktım toprak kapadokya ya dönüyormuş :44: ya bir dizide de hep mutluluk devam etse olmaz mı toprak çınar aşk yaşasalar her bölümde ne olur yahu
özeti bende okudum kocaman bir yuuhhhhhhhhhhhhhhhh diyorum.özetin sonunda toprak bebek için en doğru kararı alarak aşkına rağmen kapadokyaya döner diyo.o kanamaya bebek mi kalır be afedersiniz ama çüş artık
36.özet
Toprak,yesimi kurtara bilmek icin ambulans cagirir.Boyle bir duruma sebep oldugu icin vicdan azabi cekmektedir.Abisini amelliyyat konusunda ikna edemeyen Reyhan yengesinden yardim istemisdir.Reyhana gore Necipin iylesmesi icin Ikbalin yaliya donmesi ve cinarin babasiyla barismaq gerekmekdedir.Ikbal umursamaz gorunsede necip icin endis...elenmisdir.muruvvet, kendisine kabir azabi cekdiren Zumrutun ipligini pazara cikartmak icin gerekli merzemeyi elde eder etmez ikbalin yanina kosar.Zumrutun fotoraflarini ele geciren ikbal,Neciple bulusma ayarlar.bu kez ikbal icin zafer gercekten cok yakindir.Cinarin yesimin hamileligini kendisinden saklandigini anlayan toprak yikilmisdir.Ikisini hastanede bas basa gorunce bebek icin dogru olani yapmaya karar verir.Askina ragmen Kabadokyaya geri donecekdir....
inş çınar engel olur, çok gıcık oldum
nilim fragman görünmüyo canım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?