Lale Devri Fox Tv

bende gıcık oldum

haklısın özet adı altında geçen bölümün tekrarını verdiler

yeni bölüm başayana kadar insanları siir ettiler valla yeni bölüm heycanı kalmadı, yeşimin yüzsüzlüğü yetti artık bune ya çınar söyleme dedikçe gitti kıza bir sürü hakaretler etti yok eli çamurlu miş, yok bu evin hanımı nerde imiş, kızı hizmetçi yerine koydu resmen, sinirden çocu düşürecek gerçi düşmez se okadar kanamaya o da saçma olur zaten durup dururken neden kanama oldu ise, birde sizede maçta duruşları saçma geldimi almışlar onları oraya monta etmiş gibi çok yapmacık duruyordu hele çınar put gibi duruyordu, sonun da birlikte oldular ama fıragmanda ki bölüm yoktu eksikti yani...çok karışık bir bölümdü....

yok cnm gitmiştir bebek hatta o kadar kanama yeşimin bile yoğun bakıma girmesi lazımbende fark ettim kesmişler belkim serenay kıskandıysa o sahneleri şu ürgüp meselesini çözemedim toprağın kızıp gideceği bir durum da kalmadı artık bide hepsi gitmişler yoksa hayatını kurtardı diye yeşim toprakla kanki mi olacakçınar maçta toprağa nasıl söylerim bebği diye düşünüyordu ya toprağı kaybedersem diye korkudan donuklaşmıştı adam

Son düzenleme:

maçta duruşları çok komikti gerçekten gerçekçi değildi hele çınar ben bide ikbale sinir oldum ne yaptınız ne yaptınız diye sorup duruyodu ay öpüştük koklaştık başka başka şeyler yaptık yeşimde maşallah hem 16 haftalık hamile sürekli yiyo 1 kilo bile almadı kesin iftira atacak topraga iki bölüm yüzü güldü burnundan gelcek:26:

Toprağın Yeşime verdiği cevaplara hasta oluyorum ben. Çınar ortadan kaybolduğunda "Çınar'ı gerçekten tanısaydın nerede olduğunu bilirdin" deyip kudurtmuştu, son bölümde de "Evet herşey sahteydi ama dün gece gerçek oldu" demesine bayıldımmm. Hemen hemen baştan sona kadar tuhaf bir gülümseme eşliğinde seyrettim diziyi 3 kez izlememe rağmen
Yeşimin iftira atması gayet normal olur ancak eğer Çınar efendi inanırsa ben o zaman şüphe ederim Toprağa olan aşkından. Çünkü Toprak hep dürüst ve bilinçli davrandı başından beri, Yeşim'e birşey yapmayacağını bilmesi lazım "evlat acısını yaşamışken" bir annenin bebeğine kastetmez bu Yeşim bile olsa, ayrıca Çınar kendisi iki kere uyarmıştı Yeşimi "benden önce sakın konuşma Toprak'la" diye.

arkadaşlar cumartesi akşamı dizinin yeni bölümünü geç başlatmalarından izleyemedim tam yeni bölüme geçti 10 dk falan geçti uyudum eşim zaten çok kaptırıyorum diye garipsiyor. ama dün netten izledim.evet özetteki bir sahneyi göremedim çınar toprağın omzunu okşuyordu çıkarmışlar o sahneyi.özetine baktım toprak kapadokya ya dönüyormuş :44: ya bir dizide de hep mutluluk devam etse olmaz mı toprak çınar aşk yaşasalar her bölümde ne olur yahu

off yaaa bende okudum özeti

özeti bende okudum kocaman bir yuuhhhhhhhhhhhhhhhh diyorum.özetin sonunda toprak bebek için en doğru kararı alarak aşkına rağmen kapadokyaya döner diyo.o kanamaya bebek mi kalır be afedersiniz ama çüş artık

Çok özür dileyerek affınıza sığınarak yazıyorum ama annem der ki; "eğer bebek gayrimeşru!! ise düşmez" Bu da öyle bir bebek olduğu için düşmediğine şaşırmadım ama senaryoya çok kızdım. Başımdan geçmedi ama bence de o kadar kanamaya düşmesi lazımdı. Hiçbir dediğim tutmuyor ama bence Çınar bırakmaz Toprağın peşini yaa. Ayrıca Çınar aldırıldığını sanıyordu elinde bir belge olması gerekmiyor mu? Onu öne sürüp bir tavır içine giremez mi acaba? Gerçi bebek erkek olduğu için yapmaz İyi ki güzel bir bölüm izlettiler hemen araya nifak sokacaklar illa

özeti bende okudum kocaman bir yuuhhhhhhhhhhhhhhhh diyorum.özetin sonunda toprak bebek için en doğru kararı alarak aşkına rağmen kapadokyaya döner diyo.o kanamaya bebek mi kalır be afedersiniz ama çüş artık

o kadar kan akıtmasalardı bari az bi kanaması olsaydı bayılsaydı sadece

kızlar bu senaryo hep yeşim üzerine onu anladım
bunlar gerçek hayatta birlikteler ya o yüzden kıskanıyor olabilir,
yuh artık bu kadarıda pes yani
biz göremeyiz bu yeşim varken toprakla çınarın aşkını

36.özet
Toprak,yesimi kurtara bilmek icin ambulans cagirir.Boyle bir duruma sebep oldugu icin vicdan azabi cekmektedir.Abisini amelliyyat konusunda ikna edemeyen Reyhan yengesinden yardim istemisdir.Reyhana gore Necipin iylesmesi icin Ikbalin yaliya donmesi ve cinarin babasiyla barismaq gerekmekdedir.Ikbal umursamaz gorunsede necip icin endis...elenmisdir.muruvvet, kendisine kabir azabi cekdiren Zumrutun ipligini pazara cikartmak icin gerekli merzemeyi elde eder etmez ikbalin yanina kosar.Zumrutun fotoraflarini ele geciren ikbal,Neciple bulusma ayarlar.bu kez ikbal icin zafer gercekten cok yakindir.Cinarin yesimin hamileligini kendisinden saklandigini anlayan toprak yikilmisdir.Ikisini hastanede bas basa gorunce bebek icin dogru olani yapmaya karar verir.Askina ragmen Kabadokyaya geri donecekdir....
inş çınar engel olur, çok gıcık oldum

Son düzenleme:

kapadokya ya donuyor canim set resimleri vardi ya cinar pesinden gidiyor sonra

[video=youtube;WW7P1GF1ruw]http://www.youtube.com/watch?v=WW7P1GF1ruw[/video]

Son düzenleme:
yeşime çok üsüldüüüümmm
yeişimi sevmemin tek sebebi sempatik gelio bana görünüşü falan öyle tutuk bişi değil die herhalde ama sadece bacakları çok uzun onu beğenmiorum ammmaan neyse dizide aşk yaşayamasalarda gerçek hayatta nasılsa deli dolu yaşıolar çınarla

fragman için teşekkürler nilim.
izledim epey güzel olcak bu hafta bakalım.
yeşim kendini sevmeyen bir erkekten çocuk bekliyor hatta evlenmek istiyor .sevmiyorum dese yıkılır hamile kadın aslında çıkmaza girer .entrika artması için bu hafta nasıl biticek merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…