Lale Devri Fox Tv

ay o suratını aglar gıbı yapıp agzını yayarak cınarrrr demesı yok mu yolmalık tam

‎37 bölüm özeti......Toprak kimselere haber vermeden yola çıkmıştır. Çınar çaresizce her yerde karısını aramaktadır . Toprak'ın onu terk edip ürgübe gidiyor olmasından endişelenmektedir. Reyhan oğlunun Mehmet v Ece hakkında anlattıklarını c...iddiye almamıştır. Ona göre kocası ve kuzeni iki iyi iş arkadaşından başka bir şey değildir. Necipin boşanma kararı karşısında sarsılan Zümrüt kocasını ikna etmeyi başaramaz . Boşanmakta ısrarcı olan necip bebeğin doğmasını istemektedir.. Başka bir hastasının doğumu için hastahaneye giden cansel , Yeşimin durumunu öğrenir. Yeşimi yalnız bırakmayacaktır. Canselin uyarılarını umursamayan yeşim hala çınara ulaşmaya çalışmaktadır. Çınar ise sonunda Toprakın izini bulue. Toprakın dönmemek üzere ürgübe gittiğini öğrenen yeşim mutluluktan havalara uçar. Ama mutluluğu uzun sürmeyecektir . Çınarın Toprakın peşinden gittiğini öğrendiğinde kahrolur. Fakat vazgeçmey hiç niyeti yoktur. Sevdiği adamı kaybetmemek için ürgübe gidecektir. Ürgüp büyük bir bulumaya hazırlanmaktadır.....
38 bölümde sezon finali yapılıyor, ayrı yetten de yeşimin bebeği gelecek sezonda düşecek hastanede pisikolojik destek alacakmış ve canselle yakınlaşacaklar hep yanında olduğu için, toprakta ilerde hamile kalacakmış...

ayyy sezon finali baya heyecanlı olucak desene.ayy sinir oluyorum yeşime .canselle yakınlaşsın çınarıda toprağa bıraksın

merhaba bende son zamanlar lale devrini izler oldum nasıl oldu anlamadım ama toprakla çınar artık mutlu olsun yeşim bıraksın ya çınarı

merhaba bende son zamanlar lale devrini izler oldum nasıl oldu anlamadım ama toprakla çınar artık mutlu olsun yeşim bıraksın ya çınarı

yok güzelim senaristin ayrılık saplantısı var bize gıcıklığına gibi bi birleştirmiyor şunları

herkes toprak çınar diyor da ben anlamadım
bu çınar toprakla evlenip onu yalıya ilk getirdiğinde ağlıyordu yeşim için

herkes toprak çınar diyor da ben anlamadım
bu çınar toprakla evlenip onu yalıya ilk getirdiğinde ağlıyordu yeşim için

yeşim onu sarhoş edip kirli emellerine alet etmişti yoksa çınar baldızı olduğu için ondan uzak durmaya çalışıyordu

lale devri 37 bölüm 2 franmanı çıkmış ama sadece fox'un sitesinde var
sonu çok güzel yaaa
çınar diyor ki :
Bu dünyada ki herşeyden çok seviyorum seni toprak ne olur geri dönnnnnnnn
ah ah bu aşkler neden dizilerde oluyor ya

Son düzenleme:
keşke sezon finali olmasaydı, erken başlar inş yazın çok htcanlı gerçekten, yeşim gıcığıda sanki hasta değimiş gibi yollara düştü inş çınar toprağı öperde da görür gıcık olur, toprak yeşimi gördü ya esin gene bn aradan çekiliyim sen onunla mutlu older, insan kendini bukadar seveni bırakırmı bilmem

Biri şu yüzsüz Yeşime dur desin ya, sen kalk ta Ürgüp'e Toprağa geri dönme demeye gel. İnsanda biraz gurur olur ya bu kızda hiç biri yok. Bebekte sırf Çınarı elde etmek içinmiş ya değilse düşük riskini göze alıp ta oralara kadar gitmezdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…