Lale Devri Fox Tv

fox resmen bu hafta izleyicileriyle alay etti ya dizi tam 22:00 da başlattı resmen gıcık oldum
2. geçen bölüm bol bol hizmetçilerin kavgasını izledik,
3. oda yetmezmiş gibi neciple reyhanı izledik
4. toprakla çınar sahnelerine o kadar az yer vermişlerki resmen sıkıldım
aaa bide unutmadan oo fenerin maçına sözde gittiler ya ne kadar komikdi yaaaaa resmen çok saçmaydı
aslında en çokda çınar karaterine sinir oluyorum yeşime ağzını açıp hiç birşey demedi ya demiyorda geçen bölüm beni baya sinirlendirdiler. valla ben sırf toprak çınar aşkı için bakıyorum bu diziye aşk felan da olmazsa izlmem yahu

Son düzenleme:
Benim fragmandan anladığım Toprağın Kapadokya'ya dönmesi kendi başına almış olduğu bir karar.:18: Yani ortak bir konuşma üzerine "hadi ben döneyim sizde birlikte olun" konuşması yok bu durumda da demek ki Çınar beyin! Toprağın arkasından gitmesi ve en azından konuşması gerekiyor. Bu da Çınar'ın gideceğini öğrenen Yeşim'in ve onun saf aşığı Cansel'in gitmesini gayet normal kılıyor. Can alıcı kısım Toprak ile Çınar'ın konuşması ve alınacak karar. Ama o bebek düşmeli yaaaa ortalık kan gölü oldu neredeyse nasıl sağlam kalır çok saçma

gerçekten bebeğin düşmemesi çok saçma olmuş, çınarda hala onu nasıl okşuyor ya güya sevmiyor çok donuk hareket ediyor çınar,birde fıragmanda geçen hafta yayınlanmayan sahne vardı başında onu ne ara yayınlayacaklar pek anlamadım ne alaka toprak öğrndikten sonra yatacak değil heralde çınarla çükü sabah ki kıyafetler üstünde gözüküyor arabaya bindiğinde, zaten dizilerde kıyafet en az değiştiren kişi heralde topraktır,ötekiler kişiler her sahne için farklı giyiniyorlar,,, çınar eğer toprak için bişey yapmazsa çok yazık olur toprağa tam mutlu oldu derken yine yanlız ve sevdiğinden vazgeçmek zorunda kaldı inş çınar bişekilde durdurur

Ayrıca böyle bir olaydan sonra normalde doktorun yatıp dinlenmeyi önermesi ve yolculuğu kendini yormayı yasaklaması gerekir diye biliyorum, hep öyle duydum gördüm. Ama Yeşim hanım! teeeee Kapadokya'lara gidecek düşük tehlikesinden kısa zaman sonra.
Hem Çınar Toprağa söz vermişti "Yeşim evliliğimiz için tehlike oluşturmayacak" diye, olayı duydu ardından Toprağa karşı koymadı birlikte oldu şimdi de bebek yüzünden eğer Toprağın gitmesine izin verirse ben gizli katil olarak diziye girmeyi düşünebilirim.

artık iyice saçmaladılar hele bide toprak hamile kalırsa bi kere de o zaman saçmalamış olurlar bi zevkle izletmediler senarist ne entrika meraklısı çıktı yahu

artık iyice saçmaladılar hele bide toprak hamile kalırsa bi kere de o zaman saçmalamış olurlar bi zevkle izletmediler senarist ne entrika meraklısı çıktı yahu

aynen katılıyorum , kesin toprakta hamiledir yakında dizinin adı değişecek hamile devri olcak bu ne ya adam ceketini atsa hamile kalıyor herkes:)

insanların başklarının mutluluğu için kendi mutluluklarından vazgeçmeleri takdir edilecek birşey mi yoksa aptallık mı??? bence aptallık.ama bunu nedense her dizide çok matah bir şeymiş gibi gözümüze sokuyorlar.toprakta bunların son örneği...

off ya iyice saçmaladılar.. o kadar kan kaybetti.. yerdeki taşlar, çarşaf fln filan kan gölü olmuş.. ama ne hikmetse bebek duruyo

yani nasıl uzatacaklarını şaşırdılar yaa iyice baydılar

çınar nasılsa gidip getirir toprağı yeşim yine avucunu yalayacak bence o bebek doğmayacak.zaten eğer düşmez de hastaneden çıkıp 17 cm lik topuklarla bişey olmamış gibi gezerse yineoha falan olurum yani

Son düzenleme:
sonunu kaçırdım. sonunda ne oldu kızlar:26:

evet..aynen katılıyorum..iyilikle aptallık arasındaki farkı bilmiyo bu senaristler..

ayy bu film izleniyormu hala kızlarr......sırf şu seleney sarıkaya yüzünden hiç izleyesim gelmemişti bu diziyiii

azıcık izleyip beğendiğim tek dizi. hem kız hem oğlan güzel, tolgahan sayışmanı elveda rumeliden beri beğenirim, ayol yay erkeği beğenilmez mi

ama her dizide çok iyi bişeymiş gibi her erkeğe üj bej kadın düşmesinden bayıldığım için inattan izlemiyorum. başka türlü aşk hikayesi çıkmaz mı ya, niye illa bütün erkeklerin pişnde 5-10 kadın var bütün dizilerde???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…