Lale Devri Fox Tv

yuhh artık ya bu kadarda gurursuz olamaz bir kadın abartıyorlar artık midem bulandı yeşim yüzünden ya tiksindim yani
bir kadın bu kadar kendi kendini aşağılayabilir ancak
bir de o kadar tehlike atlattı yola çıktı üstüne yine topuklu giymiş:120:

böyle bakışa bakışa biter artık ilginç çınarda bu nereye bakıyor deyip dönüp arkasına bakmıyor

böyle bakışa bakışa biter artık ilginç çınarda bu nereye bakıyor deyip dönüp arkasına bakmıyor

Arkasını döner Yeşimi görür ve biter, Bu Zümrütte amma abartmış tazminat kosunda , Zümrütü sevmiyorum ama bu defa suçsuzdu galiba ben önceleri pek izlemiyordum ama o adam İkbale, Zümrüt hanım kocasına aşık bir kadın demişti.

içim şişti yeminlen içim şişti
en sonunda allah belanızı versin dedim yaniii
hadi anladık alıstık 9.45 dediğin yeni bölüm full eski bölüm veriyor hadi onuda anladık özete bile bukadar reklam koyulurmu
neyse film basladı 10 da bu yapımcılar neden bizleri salak yerine koyutor kendilerini aşkı memnu yaprak dökümü cekiyor zannediyorlar galiba ..reklam dakiası yazmıyorlar cünki en kısası 7 dakika sondan bir önceki 10 dk ka ve en son reklam tamm 15 dk sürdü baslayınca yine geriden sayıp reklama soktuğu yerde bitirdi..sezon finalinden zevk aldım mı hayır..finallik bir ne oyun nede konu vardı yani topam 5 saat tv karsısında izlemeye calıstım bişi anladnızmı derseni ben yollarda gecen zamandan baska bişi görmedim..yazıklar olsuun ben bir dahada bu film aslaa izlemem

cok sacma ve gereksiz bi bölüm olmus.
hic bi anlami yok :S
eh noldu simdi? nasil bi sezon finali ki bu.

inşallah toprak diziden ayrılır ait olduğu diziye döner çınarda baldızcığıyla mutlu olur oğluda olacakmış zaten....

nasıl bir finaldi anlamadım eski bölümünü izlemekten sezon finalinde de pek heyecanlı bişe yoktu sinir olmaya başladım artık diziye ya yeşime dönsün yada toprağı alsın dönsün istanbula toprakta yeşimin söyledikleri yüzünden dönmezse yuh derim belki toprakta hamile kalır belli olmaz

sinir oldum bende final bölümüne, toprak kesin çınarla gitmez yeşime birakır onu, ne gıcık ya biri beni öyle sevecek bnde bırakıcam hemde istemediği birine artık yeni sezonda neler olacak acaba amma erken girdi finale yaa

çınar yeşimden çok önce çıktı yola ama yeşimler daha erken vardılar,bu nasıl iş,benmi bişeyi kaçırdım anlamadım.

eceyle mehmette her dakka fingirdeşiyolar bu kadar olmaz yani saçma olmuş orası,evden çıkarken bile kolkola çıktılar yani yuhh artık.

ikbal hanımda ne diye gece göndermek istemediki çınarı,ölümü çiğne diyo birde,aşırı ve gereksiz bi engelleme vardır ordada.

toprakta köye gidiyor,sanki çınar öğrenip gelemeyecek,maksat zaman geçirmek olsun işte...

en iyisi bu diziyi netten izlemek,özet yok,reklam yok :)

Evet özet kısmına kesinlikle katılıyorum..o kadar sıkılıyorum ki bir bölüm gibi özet

ben bu haftaki bölümden hiç bişey anlamadım
sezon finali değil de normal bir bölümdü 36 bölümde final olsaydı keşketoprak zaten istanbula dönecek dönmese dizi nasıl sürer ki ürgüp istanbul aralarında 12 saat var :) komik olur yaniii
zaten çınarla toprağı okadar az gösterdiler ki resmen çıldırtılar beni
özetlerine diyecek sözüm yok izleyicileriyle alay ediyor kanal
toprak ve çınar aşkını merak etmesem izlemem ben bu diziyi tıpkı lalenin olduğu bölümleri izlemediğpim gibi
neyse senaristlerin adam akıllı şeyleri yazmaları ve oyuncularında oynamaları lazım
toprak tam 3 bölümdür aynı kıyafet ve saçla dolaştı

Sezon finalini internetten dün izleyebildim.
Kaçırdım diye üzülmüştüm. Ama üzülmeme değmezmiş.
Bu nasıl bir sezon finaliydi.
İyice saçamaladılar.
Toprak ve Çınar harici herkesi izledik.
Yeşim o halle o kadar yolu gitti ayağında topuklu ayakkabılar ve bir sürü duygu sömürüsü yaptı Toprağa..
Yok çocuğum için bunu istiyorum yok ben bir anneyim.
Toprak'ta çocuğunu düşünüyorsan burada işin ne hastanede niye değilsin diyemedi.
Sanki Yeşim'i hiç tanımıyormuş karakterini bilmiyormuş gibi inandı.
Diziyi devam ettirebilmeleri için Toprak büyük bir ihtimal İstanbul'a Çınar ile dönecektir.
Kısaca ne heyecan ne hareket vardı, çok sıkıcı ve vasat bir bölümdü.
Hatta geçen bölümler daha hareketli ve güzeldi.
Bu bölüm sanki çekilmek için çekilmiş gibiydi.

lale devrinden yönetmeni yasin uslu ayrılmış
bu dizide ters giden bişey var
bu giden ikinci yönetmen.
baştan aşağı başroldeki oyuncuları yanlış seçti yapımcılarrr.
bugün biraz baktımda çınar 34 bölümde ne kadar donukmuş öyle önceden toprağa bakışları felan daha bir güzeldi kesin serenaydan uyarı almıştır çok yakışlaşma diye.çınarda eskisi gibi rolünü iyi yapamıyor ya

zaten o serenayın kıskançlığı yüzünden dizide toprakla çınar asla birlikte olamayacak
dizi hep serenay üzerine ilerliyor

zaten o serenayın kıskançlığı yüzünden dizide toprakla çınar asla birlikte olamayacak
dizi hep serenay üzerine ilerliyor

kesinlikle öylee
toprak rolünü ne kadar güzel yapsada çınarın donuk hali beni çıldırtıyor sezon finalinde çınar hiç güzel rol yapamadı zaten ay izledikçe sinir basıyor bana ya

iyilik timsali toprak hayır cınar nolamaz bebegın ve bebegının anasıyla olmalısın dıyerek
askını kalbıne gomer... bu ne be mucadele et azcık yesıme ınanıcak kadar da ıyı nıyetlı olunmaz kı
cınar da amma ayran gonullu cıktı neyse kı ürgüpe gitmeyi akıl edebıldı kus kafa

birinin şu toprağı buraya üye yapması lazım azıcık bişiler öğrensin saftiriğim ..
bizim ki iyilik meleği ya iyice yağ sürer yeşimin ekmeğine..
yeşimin o tavrına karşılık hala da yok olmaz derse yuh derim yanii..
ayrıca yeşime karşı bi antipatim oldu o ne yakışıksız giyim yaa leylek bacaklarının güzel göründüğünü mü sanıyo acaba civciv..

zaten bacakları da ayrık ayrık parantez gibi:)) o kızın saçını dolucaksn eline sürtcn kafasını kaldırıma kıvılcım çıkartcan:) başka bi işe yaramaz hee o derece gıcığımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…