Lale Devri Fox Tv

bende dikkat ettim ya gerçekten ayrık yürüyor bide mini mini etek giyiniyor iyice belli oluyor bacaklarının iğrençliği

bugün milliyet gazetesin magazin kısmında
lale devri bitti kavga devri başladı diyor
selenle serenay gerçek hayyatta küsmüşler ve konuşmuyorlarmış
kesin serenay kıskanmıştır.
tolgahanla seleni o yüzden kavga çıkmıştır
ve böyle iğrenç bir sezon finali çekmişlerdir.
bakalım yei sezonda tam kadro görecekmiyiz laloe devri

Son düzenleme:
evet yeşimin bacaklarını bende çok söylemiştim daha önce ultra mini giyiyo bacaklar ayrık ayrık kendini çok güzel seksi sanıyo malesef çok itici oluyo o ayrık bacaklar belki o kadar mini giymese göze batmayacak ama kız illa totosuna kadar açacak
sezon finali berbat ötesiydi gerçekten...

LALE DEVRİ'NDEN KAVGA DEVRİNE!.. LALE DEVRİ DİZİSİ GEÇEN CUMARTESİ SEZON FİNALİNİ YAPTI. YENİ SEZONA KADAR DA YOK!..

Ancak oyuncuları sayesinde daha çok konuşulacağa benziyor. Nedeni de, iki kadın başrol oyuncusu Selen Soyder ile Serenay Sarıkaya’nın sette hiç konuşmadığı haberleri...

DİZİLER ARASI TRANSFER
Milliyet'in haberine göre, sezon başında “Yer Gök Aşk” dizisinde Toprak karakterini canlandıran Selen Soyder, yapımcı Şükrü Avşar’ın isteğiyle Türk dizilerinde bir ilke imza atarak aynı karakterle “Lale Devri”ne geçiş yaptı. Dibe vuran reytingler patladı, hatta dizi gün birincisi çıktı. Ancak setten gelen haberlere göre, dizinin diğer başrol oyuncusu Serenay Sarıkaya, Soyder’in reytingleri artırdığı için el üstünde tutulmasından ve daha öne çıkmasından mutsuz oldu.

"SELEN MANEVİ KIZIM"
Dizinin başrol oyuncusu Tolgahan Sayışman ile yaşadığı 1 yıllık ilişki de biten Sarıkaya, en çok da yapımcı Şükrü Avşar’ın “Selen manevi kızım. Onun çok ciddi bir reytingi var” sözünü duyunca küplere binmiş.

şimdi anlaşıldı sezon finalinin berbatlığı
şu serenay yüzünden kıskançlığı yüzüne vurmuş çok itici biri kendini bir ..ok sanıyor

bu serenay eminaylada küs gibi bişiydi galiba, dışlamışlar mı ne onu da ..
demekki serenay da bi sorun var geleni gönderdigine göre..
piskopat gibi seviyo galiba tolgahanı,madem kimseyle paylaşamıyosun oyun bile olsa, o zaman ne diye aynı dizide oynama teklifini kabul etmiş ..
yok yok o kız saplantılı gibi :))
hastalıklı bi sevme şekli var :) yakında ayrılırlar onlar..

ay ne cadıymış bu serenay böyle, demekki rol yapmıyor gerçek hayatta da böyle, selen den önce de eminaya iyi davranmıyorrmuş konuşmuyormuş sette

Son düzenleme:
ne kadar sıradandı sezon finali ya, şimdi ne merak ediyorum, nede heyacanla bir an önce başlasın diye bekliyorum berbattı çünkü saçma sapan bir yerde bitti.
yer gök aşkın sezon finali harikaydı kardeş diziler bide biraz örnek alın

Son düzenleme:

he yaa aynen cnm .. bende yer gök aşkı merak ediorum geberanze yusuf napcak bakalım :)

he yaa aynen cnm .. bende yer gök aşkı merak ediorum geberanze yusuf napcak bakalım :)

ikisi de ölmez yusuf pişman olur ama havva artık yusufun yüzüne bakmaz gururundan.bade yusuf kendini sevmiyo diye salak salak ağlar vs. ben öyle tahmin ediyorum

serenay cadısının çirkefliği ve kıskançlığı sezon finalinin içine etti malesef

Kesinlikle etti
çünkü selen bir radyo programında sezon finali 38 demişti
bir de milliyette çıkan haberleri kimsede de yalanlamadı.
dememkki serenay gerçek hayatta da yeşim gibi yenilmeyi kabul edemiyor

Kesinlikle etti
çünkü selen bir radyo programında sezon finali 38 demişti
bir de milliyette çıkan haberleri kimsede de yalanlamadı.
dememkki serenay gerçek hayatta da yeşim gibi yenilmeyi kabul edemiyor

zatengörünüşünden belli nasıl biri oldugu kendini oynuyo dizide zorlanmıyo o yüzden sezon finali kaçıncı bölümdüki

Tolgahanla gerçek hayatta ayrılmışlar demekki hırsını baikalarından çıkarıyor serenay ben bu kızı Adanalıda sempatik buluyordum ama bu dizide nefret ediyorum.

uvv ayrılmışlar mı :) şimdi daha bi çemkirik oynar rolünü hatta gerçeği yansıtır rolum için yapıorum hesabına :) desenize ekşınlı bölümler bizi beklio :18: :))

ben haalan anlamadım bir kavga var diyorlar sonra yok diyorlar
zaten dizide bu kadar çapraz aşk varken bide normal hayatta bu kadar çarprazlığa ne gerek var halan anlamadım.

ben dizideki gelişmelere bakarım;
şimdi çınara bir rakip lazım sadece toprağın rakibi olmamlı bence çınar efendi kıskansın bilsin karısının kıymetini

lale devri dizisinin sezon finali havada kalmış, bir yere bağlanmamış gibi gözükse de, yer gök aşk dizisi ile birlikte devam ettiği için, birbiriyle bağlantılı iki dizi olduğu için, bu şekilde son bulması normal gibi geldi bana..

tahminimce dizi yeni sezonda şöyle başlar; çınar'la toprak'ın konuşmasının olduğu o sahnede toprak, çınar'a cevap veremeden toprak'ın telefonu çalar,arayan ya annesi, yada babasıdır ve ablası havva'nın kaza yaptığını şuan hastanede olduğunu oraya gelmesi gerektiğini öğrenen toprak apar topar hastaneye ablasının yanına gider orada bekleyen taksiyle, çınar da onunla beraber gider..( yada; babası toprak'ı almaya arabayla gelmiştir, toprak'ı alır götürür,çınar da taksiyle peşinden gider) yeşim olup bitenden habersiz çınar'ı ve toprak'ı izler sinirden deliye dönmüş bir halde barıştıklarını düşünüp,taksiyi takip etmesini söyler doktoru cansel'e ve hastaneye kadar bir takip başlar.. hastaneye geldiklerinde toprak, ablasının ölüm kalım savaşı verdiğini öğrenir..o esnada hastaneye kanlar içerisinde yusuf'ta getirilir..havva ile yusuf aynı hastanede ölüm kalım savaşı vermektedirler birbirlerinden habersiz..annesi çınar'ı telefonla aramıştır toprak hakkında bilgi almak için ve çınar,toprak'ın ablası havva'nın kaza yaptığını söyler o esnada hastaneye yusuf ta getirilir.. çınar, yusuf'u kanlar içerisinde görünce annesine yusuf'un durumu hakkında da bilgi verir.. ve ikbal hanım,çınar'ın babası necip beye haber verir ve beraber ürgüp'e giderler,hamiyet hanımın yanında olmak için.. iki dizi bir süre ürgüpte hastanede çekilir...yeşim rahatsızlanır ve bebeğini kaybeder..havva ve yusuf'un verdiği ölüm kalım savaşından, önce havva sağ çıkar,yusuf'un cüneyt tarafından vurulduğunu durumunun ağır olduğunu öğrenir..hamiyet hanım havva'yı oğlunun bu halde olmasından ötürü suçlar ve daha çok acı çekmesine sebep olur..Hamiyet hanım da hastaneye yatırılır oğlunun durumuna kalbi daha fazla dayanamaz...yusuf'u vuran cüneyt hapse girer..mehmet olup bitenlerden habersizdir..tam şehir dışına çıkacakken bade mehmet'i arar ve olanları anlatır oda hastaneye gelir..bade'nin annesi yaşadığı bu şokla eski sağlığına kavuşur vs. vs. bakalım yeni sezonda bizleri ne süprizler bekliyor..

iki dizi bir arada ilerlediği için biraz karışık anlatmış olabirim

Hiç sezon finali gibi değildi. Yer gök aşk ne güzel bitti oysaki.

Serenayi tek beğenen benmiyim yaa Fiziği, saçı ve sesiyle on numara bence.

Ama dizide Toprak&Cınar aşkını destekliyorum. Yeşime de gıcık kapıyorum

4-5 saat önce Zümrüt Hanımı gördüm Leventte ışıklarda bekliyordu, yüzünde dizidekinin aksine sevecen bir ifade vardi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…