Lale Devri Fox Tv

necip beyin karısı kanser geçen sezon necip beyde hastaydı ömrü azalmıştı.bu dizide de biri hamile kalınca hep birlikte hamile kalınıyor.biri ölümcül hastalığa kapılınca hepsi kapılıyor.çözemedim:)))

hakikaten yaa niye yapay bir peruk takmışlar bu kadına o beyaz saçma saçlarla dolaşmaktan sıkılmışmı gerçek hayatta acaba
birde peruk en ucuzundan en yapayından

çınarın annesinin saçı peruk mu???

hiç heyecanlı bir bölüm değil di... reyhana sinir olsumm adamı evden totosuna basıp tekmeyi yollayacağına gidiyor diye bozuluyor... töbeeeeeeee çınarın anacığını da paççoooozzz yapmışlar bide toğrağın üstündekiler kokmuştr haa iyicee istanbulda, nevşehrde kaç bölmdr giyiyoo

Hepsinin sesi degismis yaaaaaa cinarin annesi sihirli annemde oyniyor bide o yüzden peruk takmisdir orda saclari degisik renk... cok irenc bölümdü hepsinin sesi degismis necip beyin gür sesinden hic bise kalmamisss lale devri deyil yer gök ask izledik resmen

hakikaten yaa niye yapay bir peruk takmışlar bu kadına o beyaz saçma saçlarla dolaşmaktan sıkılmışmı gerçek hayatta acaba
birde peruk en ucuzundan en yapayından

bu kadın sihirli annemde oyunuyorya saçını boyattı şimdi peruk takıyor. olmamış ama

bencede sesler iğrenç olmuş. daha evvel bölümlerde direkt ezberden konuşuyorlardı. şimdi seslendirme yapmaya başmaışlar. doğallık yok olmuş. bazılarının sesi değişmiş. çok kötüydü çok

bende beğenmedim bu bölümü olmamış yani yeni sezonun ilk bölümü bide pehhh...

bu kadın sihirli annemde oyunuyorya saçını boyattı şimdi peruk takıyor. olmamış ama

haklısın olmamış madem başka dizide oynuyor.peruk takmak yerine dizide küçük bir detay olarak saçımı boyattım falan diye verselerdi daha iyi olurdu.ne biliyim necip beye güzel görünmek için yaptım deseydi mesela.kafasındaki saçma peruktan daha iyiydi

ben internetten izledim simdi kimsenin sesi degismemis ayni :26: ikbalinde kizil saclari gorundu perugun altindan insan dikkat eder yaa sirketten cikip necibi takip ederken arabada cok acik gorundu..

ikbalin saclar duzelmis

[video=youtube;PCdMXI1mgVM]http://www.youtube.com/watch?v=PCdMXI1mgVM[/video]

nihayet biri akıl etmiş kaynak eklemişler sarıları dikkat ettim kendi saçı değil daha önce boyuolardı damalı gibi dolaşmak istemiodur herhalde o yüzden çıtçıt veya boncuk olarak kaynaklamışlar sanırım :)
deliler daha ilk bölümde nie böyle bir akıl edemediler 2 tlye heryerde satılıo artık koca peruk yaptırıp takacağınıza saçma sapan 2 tl ye bayağı ekle çıkar yapılabilr
ki HOŞ O SARILARI NİE YAPIOLAR ISRARLA ANLAMIYORUM...

internetten bir izleyicinin msjını alıntıladım muhteşem yazmış sağolsun koptum

diziyi gerçekden çok seviyorum özellikle çınar ve toprak için izliyorum ama dizide neredeyse toprakla çınara oldukça az yer veriyorlar.

sezon ilk bölümüğ gerçekden hiç güzel değildi toprak niye uyur gezerdi ki alsın çınar kucağına taşıyıp götürsün karısını boylu poslu adamsın dimi ama o sahnelere çok sinir oldum.

bu bölümde tek heyecanladığım yer son kısımdı hakkaden güzel bitti sezondan daha güzeldi en azından

toprağı nden bu kadar bakımsız gösteriyorlar ki ne makyaj ne kıyafet kızda
ürgüpde yaşayan biri olarak kesinlikle biz toprak gibi giyinmiyoruz

yeşime full makyaj bi bölümde 3 - 4 kıyafet
valla toprak koktun kızım sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…