Lale Devri Fox Tv

toprak diziye girdiği için bende keyifle izleyenlerdendim ama bu akşamkı bölümün küçük bir kısmını izlerken fenalık geldi bana.toprak avukata çınardan bişey istemiyorum diyor.avukatta çınarla görüşmeye gittiğinde 5 milyon bilmemne ve bir sürü şey istiyor.bunları toprak hanım istedi diyor.ne cesaret arkadaş bu ne gözü karalıktır böyle avukat değil yalancı çoban.çınarda şaşırmış suratına bakıyor avukatın.aç bir sor toprağa dimi.offffff illa bişeylerin suyunu çıkaracaklar izleme artık.lale devri bitmiştir benim için.hadi geçmiş ola...

3 bebek, türk dizilerinde zaten meşhurdur cümle cemaat hep beraber hamile kalır, başka türlü ilerlemiyo olaylar

çınar yeşim akıllı uslu dursun diye taktik uyguluyor galiba. topraktan vazgeçmiş, kendiyle yola devam edecekmiş gibi davranıyor.

Vay arkadaş ne Çınarmış bee... Yeşimle bir gece bilrikte oldu sonuç Yeşim hamile...Toprakla bir gece birlikte oldu sonuç Toprak hamile...Keramet Çınarda mı yoksa kızlarda mı bilemedim ama bildiğim tek birşey var dizinin suyunu çıkardılar... Necipin Zümrütün kocasının ölümüne ve Lalenin ölümüne sebep olduğu olayları tamamen örtbas oldu.Dizi adını taşıyamıyor bile en azından Çınarın kızı Laleyle ilgili bi kaç sahne koysalar bari... :97:

Son düzenleme:
şu çınar ne ile besleniyorsa aynısından eşime de yedirmek lazım. bi ekşın ile hamile bırakıyor maşşalllah.

al bendende o kadar 3 kişiden çocuğu olcak resmen biri çınara dur demeli...

aslında severek izliyorum sayılır ama , bununda suyu çıktı sanki , maşallah dizideki 3 bebeğin babaları aynı adam , kendi ailenizde falan olduğunu düşünsenize tam elaleme gülmelik olay , ama bunlar ne rahat karşılıo artık yuh , senaristler kendi düşük uçkurlarını türk izleyicisine empoze etmeye çalışıyor , sanki burası avrupa yada amerika , türk öf ve adetlerinden bir haber diziler dönmeye başladı , daha 22 yaşındayım gencim ileri görüşlü ve açık düşünceli olarak yetişen bi kızım ama , her dizidede öpüşenlerin ağzına zoom yapılmasından ve bademciklerine kadar görmekten ben bıktım ve tiksindim artık !

oh içimi döktüm :)

diziyi çok severek izliyorum ama şu hamile olmadı ya
resmen rezillik
adam da kimle yatsa hamile yahu kızlarında yumurtalıkları ne kadar hızlıymış ayol

bakalım bu akşam neler olacak yani izlemeyeyim diyorum
ama merak ediyorum toprak hamile mi gerçekten?

bakalım bu akşam neler olacak yani izlemeyeyim diyorum
ama merak ediyorum toprak hamile mi gerçekten?

aynı durumdayımm izlemeym dıyorum ama merak edıyorum... amile değil bence yaa o kdr ilaç içtii tahlil fln yapldı belli olmazmıydı...

bu ne yaaa hep aynı hep aynı bu yeşim ne yapmaya çalışıyo hala anlamadı mı bu taktiklerle çınarı kazanamyacığını???? gıcık oluyorum bu yeşimee

Yazık ya Toprak bir kaç gün çalışabilseydi bari, ilk günden öğrendi torpilli olduğunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…