Lale Devri Fox Tv

Yeni Bölüm Bu Hafta Vaaaaar.
İzlediğim Tek Dizi
Toprak Çok Kilolu Duruyor Yahu*
Aslında Değil Öyle.

ay bugünki bölüm çok sıkıcıydı
toprağın şu salak saftirik hallerine deli oluyorum çok seviyordum ama gözümden düştü iyice izleyesim kalmadı diziyi

ay bugünki bölüm çok sıkıcıydı
toprağın şu salak saftirik hallerine deli oluyorum çok seviyordum ama gözümden düştü iyice izleyesim kalmadı diziyi

ay bu akşam Lale Devri vardı dimmi Şanslı masaya dalıp unuttum ben onuu.. şimdi de yarıdan tekrarını yakaladım

bende gerçekten bölümden hiç bişey anlamadım zaten yeşim boşansınlar diye bir an önce toprağa avukatı tutu bu kız nekadar kalpsiz ya, yenibölüm fragmanında da çınar yeşimin elinden tutup özür diliyor bukadar da olmaz yani yuh çınara....

Bu Çınar da ne ayran gönüllü ya hani yemin etmişti Toprağa senden boşansam bile Yeşimle asla evlenmem diye.

eğer çınar gerçkten yeşimden özür dileyip onunla barışıp topraktan boşanırsa, çınar ve bu dizi benim gözümde bitmiş demeektir. ne kadar ayran gönüllü önce lale, sonra yeşim, sonra toprak şimdi yine yeşimse eğer ben artık izlemem diziyi.. oysaki fenerbahçe maçında çınarla toprak ne güzel bir başlangıç yapmışlardı.

ALLLAAAHHH AŞKINA şu yeşime bir göbek koysunlar artık
doğuracak kız neredeyse hala 0 beden

yeşim 2 senedir hamile doğuramadı gitti daha karnı bile çıkmadı öle minicik kıyafetler giyiyo öbür kadın daha önce doğuracak...

ay evet ya kız kaç aylık hamile güya hiç bir belirginlik yok biraz şişirsinler bari hey allahım
izlemeyeyim diyorum gene dayanamıyorum önceden severdim ama iyice aptallaştırdılar.soğuttular valla diziden resmen

toprak diziye girince heyecan olmuştu izlemeye başlamıştım ama gene yılan hikayesi oldu saftrik kendi elleriye yeşim cadısına gönderiyo vicdan abidesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…