Lale Devri Fox Tv

reklamların süresi kısalmamışmıydı ya ne kadar uzun reklam veriyo bu fox hayrettt bişeeeyyyy yaaaaaaaaaaaaa

çınar sonun da sevgisi için savaşmaya karar verdi,ama yeşimde boş duracağa benzemiyor sıtkıyı arayıp duruyor şu adamı gördükçe sinirleniyorum sıtkının ne işi var burda ya, yeşim içinşeytan dediya evde ki hizmetçi hakketten de şeytan yani, inş toprak hamiledir, birde o son aynı yeri gösterecek yarım saat nerde ise reklam verdi

şu yeşimi kimse sevmiyor ama ben seviyorum ya kız harbi dişli valla çınarı kimseye yar etmiyor helal olsun aferin sana sevdiceğini kimseye bırakma inş. çınar en sonunda sana kalır oh oh :):)

ya dizide hiç romantik sahneler olmuyor yaaa
ortaya bir yalan atıyorlar o yalan bölüm bitmeden açığa çıkıyor
bu gidişle dizi erken final der.
en çok da çınarımı görmemek üzer beni

hiç bişey olmadı ki bu bölüm de çok boştu sanki... avukat kafayı toprağa takacak...

geçen sezon izletiyordu kendini ama iyicr saçmaladılar artık . biri birinin üstüne ceket atmasın hemen hamile kalıyorr.. toğrağın hamile olduğunu öğrenince şok oldum

aman izledik izledik de ne oldu bomboş bir bölümdü..geçen sene daha güzeldi ya

ttoprak hamile değilmiş kullandığı antideprasan haplarının yan etkileriymiş kusma ve baş dönmeleri...

bu yesimin karnı neden hala yok nerdeyse filmin ortasından beri hamile
yoksa doğurduda benim mi haberim yok

yeni frağman çıkmış,
iyice saçmaladılar,çok uzattılar saçma sapan bir ayrılık yaşıyolar,sanırım izlemeyeceğim artık...

bu yeşimin karnı git gide düzleşti , hatta yok gibi
düşürdü de numara mı yapıyor

ben bu diziyi esas kız öldugunde bıraktım daha once yanı yesımın enıstesıne asık oldugunda bırakacaktım esas kızında ölmesı tuzla bıber oldu.bence dızıyı bıtırmelıler

şu yeşimi kimse sevmiyor ama ben seviyorum ya kız harbi dişli valla çınarı kimseye yar etmiyor helal olsun aferin sana sevdiceğini kimseye bırakma inş. çınar en sonunda sana kalır oh oh :):)

nasıl sevılsınkı ablasının esıne asılıyordu ablası da öldu ölmesıde onun sucu aslında aralarını acmasaydı lale adamın pesınden gıdıp kaza yapmayacaktı öyle sevgi olmaz olsun.

nasıl sevılsınkı ablasının esıne asılıyordu ablası da öldu ölmesıde onun sucu aslında aralarını acmasaydı lale adamın pesınden gıdıp kaza yapmayacaktı öyle sevgi olmaz olsun.

yeşimi sevenleri bende hiç anlamıyorum,bu kadar -, bu kadar olumsuz asla kabul görmecek bir aşkı yaşamak isteyen birini nasıl seviyorlar anlamıyorum.aşkmış tüküreyim öyle aşka...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…