Lanet olsun!! Bu adam boşanmak istemiyor.

Kozlenmis patates

Güçlü bir kadın:)
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2010
5.146
13.429
448
Bunaldım boğuluyorum arkadaşlar.
Bu adam ayrılmak istemiyor beni seviyorMuş lanet olsun senin sevgine. ...
11 yıllık evlilik tek başına evlilik yürüttüm artık mücadele etmekten yoruldum ..ona hep söylediğim sorunların üzerini kapatmayalim çözelim ..bu durum en başından böyleydi bu adam değişmedi yani.

Bu 11 yılda ne sevgi ne şefkat ne cinsellik ne de agladigimda biraz omuzum oldu sorumsuzlugu da cabasi...daha bir sürü sorunumuz var ...yapayalnizdım resmen ve yaklaşık 1.5 yıl önce boşanmak istediğimi söyledim bu düşüncemi 5 yıl öncede dile getirmistim sonra vazgecmistim ancak şimdi vazgecemem tahammulum kalmadı.

Yaklaşık 10 gün ben okul bitince anlaşmalı davayı açacağımı söyledim tamam dedi nafaka istediğin tutarda yaz dedi vs...şimdi ben asla senle boşanmak istemiyorum seviyorum diyor ben sevmiyorum dedigimde düzelecek her şey diyor....

Psikolojik anlamda iyi değilim cidden hiç bir yere sigamiyorum inanin ona da anlattım tamam ama daha kötü olursun seni birakamam diyor ...

Bir yer var denizi olan orada yazın kalacağım dedim tamam dedi eğer orada gözlerimin içi gülmeye baslarsa sen bana sensizligin ne kadar iyi geleceğini gör ve kabul et dedim boşanmayi tamam ama geçici o gözlerinin içinin gülmesi kolay değil dedi ..Terapiste gidecegimi ve seninle ne kadar hayatın çekilmez olduğunu anlatacagim sonra sen ondan dinle madem beni anlamiyorsun o anlatsin diye tamam diyor ancak direniyor ..

Ben ne yapiyim daha arkadaşlar bir çözüm istiyorum nerden bulaştım ben bu adama...tamam daha sakin artık elestirmiyor daha ılımlı ancak bunları daha önce yapacaktı çok geç kaldı içim bomboş.

Ayrılmak istediniz adamla daha az diyalog kurun bence, karınıza olur :işsiz:
zaten 1.5 yıldır doğru düzgün konuşmuyoruz hosgeldin iyi geceler vs. ayrı odalarda yatıyoruz iletişim neredeyse 0 durumda. Sadece boşanma konuları konusuluyor Son 10 gündür konuşmak zorundayim yani.

Bence aranızdaki problemleri çözmek ,iliskinizi duzeltmek amaciyla değil senin kendine yeni,mutlu bir hayat kuramaman amacıyla boyle hareket ediyordur ....
Daha çok bitmesini istememesinin nedeni, her şeyi yolunda zannediyormus oysa ben en başından beri bak böyle olmuyor lütfen konuşalım diye çok çaba gösterdim. .

Canım eğer kesin ayrılmak istiyorsan bir kere buna bi çözüm bul, aynı evde olmanızda kafanı karıştırabilir
kafam karışmıyor kesinlikle sadece tahammül kalmadigindan daha çok yipraniyorum .Evet ayri ev daha iyi olacak onu da teklif ettim kabul etti ancak okul başlayınca eve gelirsin bosanmayacagiz diyor .

kafam karışmıyor kesinlikle sadece tahammül kalmadigindan daha çok yipraniyorum .Evet ayri ev daha iyi olacak onu da teklif ettim kabul etti ancak okul başlayınca eve gelirsin bosanmayacagiz diyor .
Belki sen de bu tecrübeden sonra boşanmak istemeyeceksin.

Daha çok bitmesini istememesinin nedeni, her şeyi yolunda zannediyormus oysa ben en başından beri bak böyle olmuyor lütfen konuşalım diye çok çaba gösterdim. .
Ona göre herşey yolunda olabilir ama o zaman ikinizin de halinizden hoşnut gozukmeniz gerekmez mi?

senin konularini biliyorum ve cok uzun zamandir ne kadar mutsuzsun yazdiklarindan dahi anlasiliyor ve ne kadar okuzse adam karisini gormekten aciz ama canimcim kabul etmiyor diye birsey yok ac davani ve git birde once sunu kabullen bu herif illa cirkeflik yapacak seni vazgecirmek icin cabasi olsada samimi oldugunu sanmiyorum olsaydı bu zamana kadar gorurdu seni ne kadar yiprattigini hani neye cok uzuluyorum biliyor musun bari mutlu edemiyorsun ayrilirken zorluk cikartma demi

Aılesıyle yasamak ıstemıyor yada aulesı ıstemıyorsa yanında yenı bır duzen kurabılecek kadar becerıklı degılse ondan ayrılmıyordur sevgıden aşktan degıl
kesinlikle bu da aklıma geliyor kim hizmetçilik yapacak ve nafaka ve altınlari verecek.

Çok entresan şimdiye kadar sesli sessiz cigliklarimi görmezden geldi yazık etti her şeye. .yok iyi olacağız diyor şaka gibi.
İyi edecek olsaydı önceden ederdi. Tamamen düzeninin bozulmasını istemediginden. Siz davayı açın. Şu kadar yıldır ayrı yatıyoruz şudur budur diye gerekçeleri belirtin. Biter bir şekilde o istemiyor diye devam etmez ya. Uzun sürer sadece yani sanırım. Avukat arkadaşlar daha iyi bilir.

Back
X