Lanet olsun!! Bu adam boşanmak istemiyor.

senin konularini biliyorum ve cok uzun zamandir ne kadar mutsuzsun yazdiklarindan dahi anlasiliyor ve ne kadar okuzse adam karisini gormekten aciz ama canimcim kabul etmiyor diye birsey yok ac davani ve git birde once sunu kabullen bu herif illa cirkeflik yapacak seni vazgecirmek icin cabasi olsada samimi oldugunu sanmiyorum olsaydı bu zamana kadar gorurdu seni ne kadar yiprattigini hani neye cok uzuluyorum biliyor musun bari mutlu edemiyorsun ayrilirken zorluk cikartma demi
evet canım o kadar mutsuzsum ki sanki yavaş yavaş eriyorum ömrüm bu adamı çekerek geçsin istemiyorum 33 yaşındayım zaman hızla akıp gidiyor ama kötü gidiyor.

Yavas yavas kandirmayi deneyin. egosuna oynamayin. Yani egosuna zarar verecek soz ve davranislardan kacinin. Ayri eve cikma fikrini de sanki onun fikriymis gibi bahsedin sonradan. Zaten evler ayrildigi zaman, zaman icinde o da bekar yasamaya alisip belki birileriyle tanisacak veya isine odaklanacaktir. Yani, yeterli sure gecerse zaten eski ev duzenine geri donmek isteyecegini sanmiyorum. Kim huzursuz, hic konusmadigi bir ev arkadasi olan bir evde yasamak ister ki eger kendi kendisini cekip cevirmeyi ogrenmisse. Eger bunu yapamayacak birisiyse de evlenebilecegi bir kadin bulun ona, o kadin ona baksin. Tabi bu oneriyi, sizin ona karsi hic bir hissinizin kalmadigini hesap ederek soyluyorum.

evet canım o kadar mutsuzsum ki sanki yavaş yavaş eriyorum ömrüm bu adamı çekerek geçsin istemiyorum 33 yaşındayım zaman hızla akıp gidiyor ama kötü gidiyor.
ama kendine kotuluk ediyorsun sanane ki kabul etmiyormus pehh ikna etmeye calisma bitti al dilekcen de kenara cekil artik seni daha fazla yormasin ya benim gwlip su adami dovesim geliyo valla sinir basiyo beni senin gibi guzel akli basinda kadinlar boylr hanzolara dusmemeli ya

Astoria Astoria bu adam inkar ediyor boşanmayi kabul etme süreci de olur mu lütfen yorum yapar mısın?

Kabul etme süreci olur mu derken, senin boşanmak istemeni mi? Bilemiyorum ki canım, kocanı tanımadığım için bir fikrim yok. Ama kararlı duruşunla yıldırabilirsin. Kimsenin yanında zorla duramazsın, mutsuzsan bitmiştir ötesi yok.

Kabul etme süreci olur mu derken, senin boşanmak istemeni mi? Bilemiyorum ki canım, kocanı tanımadığım için bir fikrim yok. Ama kararlı duruşunla yıldırabilirsin. Kimsenin yanında zorla duramazsın, mutsuzsan bitmiştir ötesi yok.
evet boşanmayı kabul etme süreci diyorum canım. .. Eşim şimdiye kadar ne söylesem umursamayan vicdani varsa da göstermeyen bir adam şimdi de kabul etmiyor işte ...
ben senin ciddiyetini anlamadim her şeyi yolunda zannettim diyor ama ben sadece bagirmadan sabırla bir seyleri anlatmaya çalıştım demek ki çığlıklarımi daha yüksek soylemeliymisim demek ki cinnet getirmem geriliyormus ...diyorum ki ya ölüm çıkacak bu evden (psikolojik olarak dipteyim çıkamıyorum) ya da bosanicaz diyorum yok iyi olacağız diyor şaka olsun bitsin gitsin ..

Bunaldım boğuluyorum arkadaşlar.
Bu adam ayrılmak istemiyor beni seviyorMuş lanet olsun senin sevgine. ...
11 yıllık evlilik tek başına evlilik yürüttüm artık mücadele etmekten yoruldum ..ona hep söylediğim sorunların üzerini kapatmayalim çözelim ..bu durum en başından böyleydi bu adam değişmedi yani.

Bu 11 yılda ne sevgi ne şefkat ne cinsellik ne de agladigimda biraz omuzum oldu sorumsuzlugu da cabasi...daha bir sürü sorunumuz var ...yapayalnizdım resmen ve yaklaşık 1.5 yıl önce boşanmak istediğimi söyledim bu düşüncemi 5 yıl öncede dile getirmistim sonra vazgecmistim ancak şimdi vazgecemem tahammulum kalmadı.

Yaklaşık 10 gün ben okul bitince anlaşmalı davayı açacağımı söyledim tamam dedi nafaka istediğin tutarda yaz dedi vs...şimdi ben asla senle boşanmak istemiyorum seviyorum diyor ben sevmiyorum dedigimde düzelecek her şey diyor....

Psikolojik anlamda iyi değilim cidden hiç bir yere sigamiyorum inanin ona da anlattım tamam ama daha kötü olursun seni birakamam diyor ...

Bir yer var denizi olan orada yazın kalacağım dedim tamam dedi eğer orada gözlerimin içi gülmeye baslarsa sen bana sensizligin ne kadar iyi geleceğini gör ve kabul et dedim boşanmayi tamam ama geçici o gözlerinin içinin gülmesi kolay değil dedi ..Terapiste gidecegimi ve seninle ne kadar hayatın çekilmez olduğunu anlatacagim sonra sen ondan dinle madem beni anlamiyorsun o anlatsin diye tamam diyor ancak direniyor ..

Ben ne yapiyim daha arkadaşlar bir çözüm istiyorum nerden bulaştım ben bu adama...tamam daha sakin artık elestirmiyor daha ılımlı ancak bunları daha önce yapacaktı çok geç kaldı içim bomboş.
Şuan beni anlattın. Aynı sorunlarla boğuşuyorum. Ben şöyle bir çözüm buldum. O yokmuş gibi yaşıyorum. Hiç konuşmuyorum aynı evdeyiz ama köşe kapmaca oynuyoruz. Birşey tükendimi düzelmiyor. O da sadece alışkanlıklarından düzeninden vazgeçmek istemiyor yoksa sevgi falan hikaye. Sürekli barışma çabaları içerisinde ama olmıycağını görene kadar böyle davanıcam eninde sonunda pes edicek.

11 yıllık evlilik tek başına evlilik yürüttüm artık mücadele etmekten yoruldum ..ona hep söylediğim sorunların üzerini kapatmayalim çözelim ..bu durum en başından böyleydi bu adam değişmedi yani.

Bu 11 yılda ne sevgi ne şefkat ne cinsellik ne de agladigimda biraz omuzum oldu sorumsuzlugu da cabasi...daha bir sürü sorunumuz var ...yapayalnizdım resmen ve yaklaşık 1.5 yıl önce boşanmak istediğimi söyledim bu düşüncemi 5 yıl öncede dile getirmistim sonra vazgecmistim ancak şimdi vazgecemem tahammulum kalmadı.

Yaklaşık 10 gün ben okul bitince anlaşmalı davayı açacağımı söyledim tamam dedi nafaka istediğin tutarda yaz dedi vs...şimdi ben asla senle boşanmak istemiyorum seviyorum diyor ben sevmiyorum dedigimde düzelecek her şey diyor....

Psikolojik anlamda iyi değilim cidden hiç bir yere sigamiyorum inanin ona da anlattım tamam ama daha kötü olursun seni birakamam diyor ...

Bir yer var denizi olan orada yazın kalacağım dedim tamam dedi eğer orada gözlerimin içi gülmeye baslarsa sen bana sensizligin ne kadar iyi geleceğini gör ve kabul et dedim boşanmayi tamam ama geçici o gözlerinin içinin gülmesi kolay değil dedi ..Terapiste gidecegimi ve seninle ne kadar hayatın çekilmez olduğunu anlatacagim sonra sen ondan dinle madem beni anlamiyorsun o anlatsin diye tamam diyor ancak direniyor ..

Ben ne yapiyim daha arkadaşlar bir çözüm istiyorum nerden bulaştım ben bu adama...tamam daha sakin artık elestirmiyor daha ılımlı ancak bunları daha önce yapacaktı çok geç kaldı içim bomboş.
Dava acacan şekerim.

Şuan beni anlattın. Aynı sorunlarla boğuşuyorum. Ben şöyle bir çözüm buldum. O yokmuş gibi yaşıyorum. Hiç konuşmuyorum aynı evdeyiz ama köşe kapmaca oynuyoruz. Birşey tükendimi düzelmiyor. O da sadece alışkanlıklarından düzeninden vazgeçmek istemiyor yoksa sevgi falan hikaye. Sürekli barışma çabaları içerisinde ama olmıycağını görene kadar böyle davanıcam eninde sonunda pes edicek.
canım inan 1.5 yıldır o yokmuş gibi yaşıyorum iletişim yok nerdeyse adam daha bezmemis üstüne inatla seni seviyorum diyor ..Allah yardımcımız olsun.

Sizin bir geliriniz var mı ? Ailenizin yanına gidip boşanma davası açamaz mısınız ? Sonuçta kabuyl etse de etmese de boşanmak isteyen birisi var boşanırsınız herhalde değil mi uzun sürer o ayrı. Kararlı olduğunuzu görmesi lazım bence.

Kozlenmis patates Kozlenmis patates
Çalışma durumunuzu bilmiyorum ama eğer ev hanımı iseniz bir yazlık tutun. Aileniz de gelebilirse sizinle gelsin. Boşanma halinde aile yanına dönecekseniz size fikir olur. Yazı o şekilde atlatın. Eğer ki döndüğünüzde hiç ümit kalmadığını anlarsanız açın davanızı kurtulun.

Hakkınızda hayırlısı olsun..

tek istedigim evliligimin cirkinlesmeden bitmesi
Siz hala onun iyiligini düşünüyorsunuz .Bitsin de nasıl biterse bitsin..Türk erkekleri çirlinlesmeden bitirmez .Kabullensin diyorsunuz .İster kabullensin ister etmesin ben gittikten sonra bana ne, ki ne hali varsa görsün .Hatta kabullenemesin sürünsün derdim .

evet boşanmayı kabul etme süreci diyorum canım. .. Eşim şimdiye kadar ne söylesem umursamayan vicdani varsa da göstermeyen bir adam şimdi de kabul etmiyor işte ...
ben senin ciddiyetini anlamadim her şeyi yolunda zannettim diyor ama ben sadece bagirmadan sabırla bir seyleri anlatmaya çalıştım demek ki çığlıklarımi daha yüksek soylemeliymisim demek ki cinnet getirmem geriliyormus ...diyorum ki ya ölüm çıkacak bu evden (psikolojik olarak dipteyim çıkamıyorum) ya da bosanicaz diyorum yok iyi olacağız diyor şaka olsun bitsin gitsin ..

Önemli olan kocanın ne düşündüğü değil. Senin ne düşündüğün. Hislerini iyi analiz etmen burada devreye giriyor. Sadece öfkenden kaynaklı bir uzaklaşma isteğin mi var yoksa gerçekten aşkın, sevgin bitti mi? Onsuzluk daha mı ferahlatıcı geliyor yoksa hafiften ince bir sızı oluyor mu içinde gibi gibi. Sorular çoğaltılabilir. Kararını buna göre vermelisin. Belki biraz uzaklaşıp sakince düşünmek iyi gelebilir.

Ablam da 12 senelik evli 2 çocuğu var severek hatta olerek evlendiiii.. Amma velakin evlendiği ilk yıldan beri gel gitli yürüdü iliskileri hatta şöyle soyleyeyim gurbete gitti kimsesi de yok bursada daha gecen hafta geldi adam yalvar yakar yine nasil olduysa ikna etti ablami ablamda 2 çocuk olunca pek bisey yapamıyor açıkçası çocuklara sorsan babalarni istemiyorlar anneleriyle barsmalarni hiic istemiyolar . bizde hep arka çıkmıştık destek vermistik ona ama bi zamandan sonra ayriliyorum barisiyorum demesi resmen olagan bi durum haline geldi bizde hic tepki vermiyoruz geliyo geliyo gidiyo kendini yipratmaktan gençliğini yemekten baska bisey yapmiyo.

Sizin bir geliriniz var mı ? Ailenizin yanına gidip boşanma davası açamaz mısınız ? Sonuçta kabuyl etse de etmese de boşanmak isteyen birisi var boşanırsınız herhalde değil mi uzun sürer o ayrı. Kararlı olduğunuzu görmesi lazım bence.
çalışmıyorum şimdilik ...kızımı alıp ailemin yanına dönmeyi düşünüyordum ancak kızımı görmeden yapamam demişti ...dolayısıyla buraya yakın bir ev tutmak istiyorum kızıma bu haksızlıği yapamam babasını görsün.

Siz hala onun iyiligini düşünüyorsunuz .Bitsin de nasıl biterse bitsin..Türk erkekleri çirlinlesmeden bitirmez .Kabullensin diyorsunuz .İster kabullensin ister etmesin ben gittikten sonra bana ne, ki ne hali varsa görsün .Hatta kabullenemesin sürünsün derdim .
sanırım en çok bundan kaybettim kimse üzülmeyin kimse kırılmasın diye hep ben üzüldüm sakin kaldım tepkilerimi daha şiddetli vermeliydim.

Back
X