Lanet olsun!! Bu adam boşanmak istemiyor.

Bir yer var denizi olan orada yazın kalacağım dedim tamam dedi eğer orada gözlerimin içi gülmeye baslarsa sen bana sensizligin ne kadar iyi geleceğini gör ve kabul et dedim boşanmayi tamam ama geçici o gözlerinin içinin gülmesi kolay değil dedi ..

Bu sadece oyalanma boşa zaman geçirme.
Direk açın davayı. Mutlaka ikna olacaktır..

Aile terapisti ne gidin çok pişman olmus gibi gözüküyor ama bilemem. Bak benim bir arkadasım bosanıyordu nerdeyse. Aile terapisti ne gittiler ve şimdi o kadar mutlular ki. Maşallah. Bi dene en azından denemedim demezsin. Önceki konularını bilmiyorum belki düzelir belli olmaz sen bilirsin.

Aile terapisti ne gidin çok pişman olmus gibi gözüküyor ama bilemem. Bak benim bir arkadasım bosanıyordu nerdeyse. Aile terapisti ne gittiler ve şimdi o kadar mutlular ki. Maşallah. Bi dene en azından denemedim demezsin. Önceki konularını bilmiyorum belki düzelir belli olmaz sen bilirsin.

zaten 1.5 yıldır doğru düzgün konuşmuyoruz hosgeldin iyi geceler vs. ayrı odalarda yatıyoruz iletişim neredeyse 0 durumda. Sadece boşanma konuları konusuluyor Son 10 gündür konuşmak zorundayim yani.

Çekişmeli boşanirsin bu kadar dert edecek ne var. Adam halinden memnun ki şimdiye kadar o bir adım atmamıs. Zaten senin dediklerini kabul edecek, seni onemseyecek bir adam olsaydı bu halde olmazdınız. Sen gittin mi bir avukata. Yazın ayrıyken anlaşmalı boşanma kısmını halletmeye çalış. Ama bence hic degmez yine kabul etse mahkemede caymayacaginin garantisi yok. Bu halin de muhtemelen yıllarca böyle yaşadığın içindir.

boşandı mi peki ? Bu adam tamam davayı aç dedi... ertesi gün u dönüşü mahkemede karımı seviyorum derim dedi ya sabır ağzının ortasına carpacagim.
Yok çekişmeli açtım davayı ilk zamanlar tehditler hakaretler etrafimdaki insanları arayıp (bana ulasamadikca) hakaret etmeleri falan boşanma kararimda net durmami sağladı . Bu tarz hareketlere girmeseydi belki (bir kızım var) herşeye rağmen (şiddet ,hakaret ,küfür ,yalan ) evli kalabilmeyi aklımdan çok geçirdim ... Ara ara uyanıkken ,uyurken hala gitgellerim oluyor ... Severek evlenip ,severek ayrılmak zor . Bu sürecin bence her türlüsü zor ...
Hala seviyor muyum ,yoksa duzenimin bozulmasından ,bu engameden mı yoruldum bilmiyorum . Mutlu bir hayatınız olur inşallah karariniz ne olursa

boşandı mi peki ? Bu adam tamam davayı aç dedi... ertesi gün u dönüşü mahkemede karımı seviyorum derim dedi ya sabır ağzının ortasına carpacagim.
Ya uzuldum sana konulardan asinayim hakkinda hayirlisi olsun
Erkeklerin bakis acisi kadinlar gibi degil simdiye kadar olani sozde blof kiz var arada nereye bosanacak calismiyor vsvs gibi almis olabilir,duzenin bozulacak olmasindan korkuyor olabilir is ciddiye binince dank etmis olabilir konusurken cok net bir sekilde sevginizin sayginizin kalmadigini cok mutsuz oldugunuzu ifade edebildiniz mi?Eger gercekten hissiyatiniz buysa algiladiginda kabul edecektir ancak diye dusunuyorum belliki algilayamamis simdiye kadar kim kendini istemeyen birinde israrci olur ki bir yerde oda kabul eder
Kurtarmak icin girisiminiz oldumu terapist bir muddet ayri kalip ozleme vs vs 1,5 yilda ev arkadasligi icin uzun bir sure duzeninin degisecek olmasindanda korkuyor olabilir
Birde nacizane tavsiyem is bakin bu sureclere girince olmayan yerlerden beklemediginiz insanlardan kosteklik soz konusuda olabiliyor Moralinizede iyi gelir
Hangi kapi hayirliysa o acilsin onunuzde

zaten 1.5 yıldır doğru düzgün konuşmuyoruz hosgeldin iyi geceler vs. ayrı odalarda yatıyoruz iletişim neredeyse 0 durumda. Sadece boşanma konuları konusuluyor Son 10 gündür konuşmak zorundayim yani.
Iyi dusun
Geri donersen duzelir mi?
Belki duzelir bilemedim
Sen daha iyi bilirsin.
Belki de duzelmez
Zor

Benim arkadaşım eşiyle anlaşmalı boşanacaktı dilekçe verdiler ama duruşmada erkek eşini sevdiğini söyledi boşanmak istemediğini zaman kazanmak istediğini söyledi ama boşadı hakim

Iyi dusun
Geri donersen duzelir mi?
Belki duzelir bilemedim
Sen daha iyi bilirsin.
Belki de duzelmez
Zor
bu adam yıllarca değişmedi ki şimdi değişsin ...onca şey yaşandı ben böyleyim değişmem dedi işine ne geldiyse yani
şimdi için çok geç değişse bile ben değiştim kırıldım tükendi tükettim ne varsa.

smdi oncelikle dilerim ki kocan aklini basina toplar ve seni yeniden kazanr ve hersey duzelir. fakat duzelmeyecekse de adam bosanmiyorum dese ne olck. sen dava actiktn sonra. kendine hayat kurup ayri evde ayri bi hayat kurmayi planlasan bunu nasil engelleyecek

smdi oncelikle dilerim ki kocan aklini basina toplar ve seni yeniden kazanr ve hersey duzelir. fakat duzelmeyecekse de adam bosanmiyorum dese ne olck. sen dava actiktn sonra. kendine hayat kurup ayri evde ayri bi hayat kurmayi planlasan bunu nasil engelleyecek
Aklını başına alsa ne olur ben tükendim...

işin en pislik tarafı ne biliyor musun yıllarca bak yavaş yavaş tükeniyorim çözelim destek alalım sorunların üzerini kapatmayalim dedikçe kapattı umursamadı ...şimdi ciddi olduğumun farkına vardı şaka gibi boşa cabalamisim yani onca yıl çok geç kaldı.

Aile terapistini teklif etmiştim kabul etmemisti ....ben kendi kendime debelendim durdum simdiye kadar...

Aile terapisi bizim için çok geç bana mucize lazım aşk sevgi ne ise bende bu adama karsi kalan yok ki .

Ya uzuldum sana konulardan asinayim hakkinda hayirlisi olsun
Erkeklerin bakis acisi kadinlar gibi degil simdiye kadar olani sozde blof kiz var arada nereye bosanacak calismiyor vsvs gibi almis olabilir,duzenin bozulacak olmasindan korkuyor olabilir is ciddiye binince dank etmis olabilir konusurken cok net bir sekilde sevginizin sayginizin kalmadigini cok mutsuz oldugunuzu ifade edebildiniz mi?Eger gercekten hissiyatiniz buysa algiladiginda kabul edecektir ancak diye dusunuyorum belliki algilayamamis simdiye kadar kim kendini istemeyen birinde israrci olur ki bir yerde oda kabul eder
Kurtarmak icin girisiminiz oldumu terapist bir muddet ayri kalip ozleme vs vs 1,5 yilda ev arkadasligi icin uzun bir sure duzeninin degisecek olmasindanda korkuyor olabilir
Birde nacizane tavsiyem is bakin bu sureclere girince olmayan yerlerden beklemediginiz insanlardan kosteklik soz konusuda olabiliyor Moralinizede iyi gelir
Hangi kapi hayirliysa o acilsin onunuzde
Malesef durumlar böyle canım ...

Evet canım ne kadar mutsuz olduğumu ayrılınca psikolojik olarak daha iyi olacağımi, onu sevmedigimi söyledim ama ben seni seviyorum dedi çıktı işin içinden ....hatta ya ölüm çıkacak bu evden ya da boşanmış bir kadın çıkacak dedim iyi olacak her şey dedi allahım kabus gibi...

Bu rahatlik bırakılır mi yemek çamaşır ütü vs ve artık dirdır etmeyen bir kadın var ağzı var dili yok umrumda değil sustum çünkü ....

Nafaka altınlar var hizmetçi de var eee niye istesin ki boşanmayi.

Malesef durumlar böyle canım ...

Evet canım ne kadar mutsuz olduğumu ayrılınca psikolojik olarak daha iyi olacağımi, onu sevmedigimi söyledim ama ben seni seviyorum dedi çıktı işin içinden ....hatta ya ölüm çıkacak bu evden ya da boşanmış bir kadın çıkacak dedim iyi olacak her şey dedi allahım kabus gibi...

Bu rahatlik bırakılır mi yemek çamaşır ütü vs ve artık dirdır etmeyen bir kadın var ağzı var dili yok umrumda değil sustum çünkü ....

Nafaka altınlar var hizmetçi de
var eee niye istesin ki boşanmayi.

E git ac davani o zaman cok mutsuzum diyorsun mutsuzluk insana hastalik getirir Allah korusun ruhende bedenende evladin var saglikli anneye ihtiyaci var yani simdi hakim kavga gecimsizlik vs de bosanmam diyen tarafa belki bir iki uzama payi veriyordurda.dusundum hakimin karsisina hicbir sekilde sevgim saygim kalmadi cok mutsuzum ayni evde yasamak istemiyorum esime tahammulsuzum karikocaligimizda yok bitti diyen birinedede uzatmaz diye dusunuyorum onlarda artik kurt olmustur kimde bitmis kim blof icin orda gozunden anliyorlardir

Hakkinda hayirlisi olsun yani burdan bosan demek kolay yillarin yuvasi biz yazarizda en iyi sen bilirsin duzelmez senelerdir ayni bende de artik kalmadi bise net istemiyorum diyorsan uzatma her giden kisidn gidiyor

Back
X