psikoloğa gitmeyi düşünüyorum.Sizi tanımadan yorum yapmak çok zor. Acaba bir psikologa falan mı gitseniz. Belki farketmeden itici davranıyorsunuzdur. Bilemedim ki.
insanların dürüst ,etik davranan insanlara tahammülü olmuyor bak buna katılıyorum.Ne yazık ki artık insanlar o kadar yapay, çıkarcı, sahte ve yüzeysel ki, dürüst, iyi niyetli, ince düşünen insanları itici buluyorlar. Bence bu devirde, bu anlamsız sürüden farklı olduğunuz için mutlu olmalısınız. Zira ben öyleyim, kıytırık tiplerden olmayıp derinliği olan bir insan olmaktan dolayı çok mutluyum. Ve şükürler olsun ki, kendi kalitemde insanlar var çevremde. Sizin de mutlaka karşınıza insani değerlere sahip insanlar çıkacaktır
denemedim.nereye üye olabilirimİlla ki karşınıza sizi anlayan dinleyen kabullenen birileri çıkacaktır..bazı insanlar kendisinden başkasına ayak uyduramaz anlaşamaz .ama dört dörtlük kimse yok.değişik derneklere kulüplere spor gibi sosyal aktivitelere katılmayı denediniz mi?belki ortak hobilerinizin olduğu birileriyle tanışıp anlaşabilirsiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?