Lanetli miyim?

guzelerra

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2016
20
6
1
41
merhabalar.içimi dökmek için üye oldum.yıllarca takip ettim forumu ama bir derdim var kısmını yeni keşfettim.iyi ki keşfettim çünkü içimi dökmeye ,yardım edilmeye ve durumuma ilişkin farklı fikirlere ihtiyacım var kızlar.
ben 32 yaşındayım.ilk okul ve orta okuldan hatırladığım hep çok iyi arkadaşlarım oldu ama sonra onlar beni bırakıp diğerleriyle arkadaş oldular beni dışladılar.lisede çok iyi bir arkadaşım vardı hala görüşürüm.ama yok şu an.ben hep dışlanıyorum.nedenini sormayın bilmiyorum.örnek vereyim geçen yıl kendi mesleğimden biriyle tanıştım e iyi anlaştık.kız birden beni aramayı sormayı kesti.hiçbir neden yokken ona hiç yanlış bir şey yapmadım çok düşündüm ne yapmış olabilirim diye.
erkekler kısmına gelelim beni beğenmediklerinden mi diye düşünüyorum.ama hepsi mi böyle olur?hiç mi beğenen çıkmaz.aşağılamak için söylemiyorum aşağılamak değil çünkü ben dış görüntüye önem vermem.ama insanların büyük çoğunluğunun bakmadığı ve dışladığı görüntüde biriyle netten tanıştım.bi defa görüştük bir daha aramadı
bir sürü girişimim oldu birini bulayım arkadaş bulayım ama yok.erkeği kadını kimse yanımda kalmıyor.ve bu yaşta yalnızlık çok üzüyor.ailem de yok yanımda.yapayalnızım
sizden ricam tabi ki beni tanımadan görmeden zor olacak ama nedenini bulamadığım bu sorunun çözümüne yönelik fikir belirtmeniz.ben artık bu gidişe dur demek istiyorum.

ha bu arada evlendim eşimde beni aldattı.ve ben gerçekten çok ince düşünen çok iyi niyetli biriyim.kötü düşüncelerim yoktur.

Frekanslarınız uyuşmamış belli ki. Belki de hayırsızdılar. Onlarla görüşüp konuşmaya devam etsen daha da kötü olacaktı belki de, bilemeyiz. Hep ama hep böyle oluyorsa da belki seninde kendinde farkedemediğin, göremediğin ufak hataların vardır. İnsanlık hali.. Bazen farkedemeyebiliyoruz hatalarımızı..

Hımm farkında olmadan insanları itecek davranışlar sergiliyor olabilir misiniz?
Mesela çok konuşmak, hep kendini anlatmak genelde iter. Sonra her şeye razı tipler yani, benle arkadaş ol ne istersen yaparım tribine girip de iticileşebiliyor insanlar. Çok fazla dert, sıkıntı anlatanlar iter. Çok kararsız tipler iter. Çok karamsar, sanki yarın ölecekmiş gibi tavırlar takınanlar iter, çünkü ortamın enerjisini düşürürler. Felaket tellalı gibi olumsuz şeylerden bahsetmek de etkiler. Fanatik bir şekilde bir şeyi delicesine savunmak da dahildir.
Ya da son ihtimal konuşacak bir şeyi olmayan, ebedi dinleyici dediğimiz tipler genelde pek tutulmaz. Çünkü bazıları sıkıcı bulur.
Benim aklıma gelenler bunlar, bir arkadaşı bu sebeplerden tercih etmeyebilirim.

ben çok düşünüyorum ne hatam olabilir diye.sıkıcı mıyım diyorum bazen olabilir ama genelde eğlenceliyim.benimle insanlar gülerler mesela.pozitifimdir.bilemiyorum.

Direk arkadas aramak ve bulmak icin tanistiginiz kisiler sizinle anlasamiyor olabilir. Anlasmak icin tek kriter sizin ne kadar iyi veya dusunceli davrandiginiz degil malesef. Yalniz olmayayim diye arkadas aramak yerine kendi hobileriniz varsa onlarla ilgilenin yoksa zevk aldiginiz birseyler yapin o yolla tanistiginiz insanlarla daha iyi anlasip daha cok eglendiginizi goreceksiniz. Arkadas konusunda da sevgili konusunda da denedim %100 ise yariyor

Ne yazık ki artık insanlar o kadar yapay, çıkarcı, sahte ve yüzeysel ki, dürüst, iyi niyetli, ince düşünen insanları itici buluyorlar. Bence bu devirde, bu anlamsız sürüden farklı olduğunuz için mutlu olmalısınız. Zira ben öyleyim, kıytırık tiplerden olmayıp derinliği olan bir insan olmaktan dolayı çok mutluyum. Ve şükürler olsun ki, kendi kalitemde insanlar var çevremde. Sizin de mutlaka karşınıza insani değerlere sahip insanlar çıkacaktır

insanların dürüst ,etik davranan insanlara tahammülü olmuyor bak buna katılıyorum.

Tanımadan, konuşmadan teşhis koyulamaz ama kendi adıma kimlerden uzak durduğumu, kimlerle beni huzursuz ettiği için görüşmeyi kestiğimi yazayım;

-Hep kendini anlatan 'ben şöyleyim ben şunu şöyle yaparım, benim şuyumu çok beğendi' gibi konuşan ben merkezci insanlardan.
-Karşılıklı hoş sohbet etmeyi bilmeyen karşısındakina inceden laf sokmaya çalışanlardan.
-Bir ortamda seni rencide ederek ön plana çıkmaya çalışanlardan.
-Benim yanımda, arkadaşım dediği insanın dedikodusu yapanlardan. O insanlar bana hiç güven vermez çünkü. Görüşmeyi kesmesem bile mesafeli dururum.
-Kendini kültür sanat elçisi sananlardan. Öğrendiği şeyi her yerde satmaya çalışanlar da çok iticidir.
-Açıksözlüyüm ayağına kalp kırmaktan kaçınmayanlardan.

Bu karşındaki insanlar da benim gibi düşünüyor demek değil. Arada bilmediğimiz uyuşmazlıklar olabilir. Ben sadece kendi açımdan yazdım.

Bu arada neredeyse etrafımda insan kalmayacak..

İlla ki karşınıza sizi anlayan dinleyen kabullenen birileri çıkacaktır..bazı insanlar kendisinden başkasına ayak uyduramaz anlaşamaz .ama dört dörtlük kimse yok.değişik derneklere kulüplere spor gibi sosyal aktivitelere katılmayı denediniz mi?belki ortak hobilerinizin olduğu birileriyle tanışıp anlaşabilirsiniz..

denemedim.nereye üye olabilirim

erkeklerin bir diğer gitme nedeni de sanırım boşanmış olmam.

Mesela gönüllü yardım kuruluşları değişik dernekler lösev gibi mesela hem insanlara faydalı da olursunuz hem sosyalleşirsiniz.ilgilendiğiniz spor dalı ile ilgili Bi tesise üye olsanız ya da ilgileniyorsanız dans kursu el sanatları ile ilgili kurslar.bunlara vaktiniz ve ilginiz varsa tabii

Beklentiyle yaklaşıyorsanız belki bu karşınızdaki insanlarda yük olarak algılanıp uzaklaşmalarına sebep oluyordur. Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın. En büyük dost da sevgili de Allah. Kalbinizi O'na açın, dua edin

İnsanın karakteri kaderidir, sizin de başınıza gelenler bundan bence. İyi kalpli insanları pasif olarak görürler, genelde kullanırlar ama kimse kalıcı arkadaşlıklar kurmaz. Çevrenizde hep bu kafada insanlar var büyük ihtimalle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…