kesinlikle sen neden buna bunu yapmiyosun vs çok rastliyorum.bi de iyi olmak onlara abarti geliyor.sanki ben abartiyorum.ve iyi olmama katlanamiyorlar.iyi niyete katlanamayanı gördü bu gözler.ben mükemmelim herkes kötü abes tabi benim nabza göre şerbet sorunum var sanırımİnsanın karakteri kaderidir, sizin de başınıza gelenler bundan bence. İyi kalpli insanları pasif olarak görürler, genelde kullanırlar ama kimse kalıcı arkadaşlıklar kurmaz. Çevrenizde hep bu kafada insanlar var büyük ihtimalle.
İnsanına göre davranın size hayvan muamelesi yapana aynı karşılık iyi muamele yapana aynı karşılık mesafeli durana aynı karşılık..ben böyleyim ve çok memnunum önerim bu o yüzden:)insanların dürüst ,etik davranan insanlara tahammülü olmuyor bak buna katılıyorum.
Aynen ben de bunu diyecektim hehe ben de iyi bi insan oldupumu düşünüyırum ama karşımdaki kötüyse asla iyiliğe devam etmiyorum böylece karşımdaki de haddini biliyor bilmese bile eninde sonunda pişnan oluyor çünkü benden geri adım beklememiş oluyorlar iyi niyetliyim ya güya onlara kendimi kullandırmaya devam etcem sanıyorlar sürekli bence dene sana kim kötü bişey yaptı tersleyemesen zıtlaşamasan bile elini çek onlardan...kesinlikle sen neden buna bunu yapmiyosun vs çok rastliyorum.bi de iyi olmak onlara abarti geliyor.sanki ben abartiyorum.ve iyi olmama katlanamiyorlar.iyi niyete katlanamayanı gördü bu gözler.ben mükemmelim herkes kötü abes tabi benim nabza göre şerbet sorunum var sanırım
tesekkurler.bunu deneyeyim.ben kotuluk yapana da iyilik yapan bi tipim.anlar hatasini diyorum ama sanirim insanlarda boyle bir kultur yok garip geliyorAynen ben de bunu diyecektim hehe ben de iyi bi insan oldupumu düşünüyırum ama karşımdaki kötüyse asla iyiliğe devam etmiyorum böylece karşımdaki de haddini biliyor bilmese bile eninde sonunda pişnan oluyor çünkü benden geri adım beklememiş oluyorlar iyi niyetliyim ya güya onlara kendimi kullandırmaya devam etcem sanıyorlar sürekli bence dene sana kim kötü bişey yaptı tersleyemesen zıtlaşamasan bile elini çek onlardan...
Yok kesinlikle insanların çoğu fesatlık peşindetesekkurler.bunu deneyeyim.ben kotuluk yapana da iyilik yapan bi tipim.anlar hatasini diyorum ama sanirim insanlarda boyle bir kultur yok garip geliyor
kendi çıkarını gözetmeyi yadırgamıyorum.sorun kendi çıkarları kadar insanları da düşünmemeleri.bişey mesela kendine yapıldığında sızlanıp bu kötü vs deyip sonra fırsatını bulunca aynısını başkasına yapmaları çok sinir bozucu.daha bir sürü şey.ben böyle yapmadığımdan sanki gereksiz iyilik abidesi oluyorum.saf oluyorum.hayır istesem yaparım yapmak istemiyorum.gücü yeten yetene durumu bana ters geliyor.o zaman kötülük yapmamanın tek nedeni fırsat olmaması ya da çıkarına uymaması oluyor fibi.amaan öyle işte.anlaşamıyorum insanlarla.bu yanlış deyince de benden kötüsü olmuyor.yanlış da olsa amaan boşver ya da senin hakkın bu diyenler iyi oluyorlar.Yok kesinlikle insanların çoğu fesatlık peşinde
Kıymet bilen ikidir üçtür o yani kimse kimseyi düşünmüyor bu zamanda herkes kendi çıkarında
Cnm cok istiyorsun cok ince dusunuyorsun ve insanlarin uzerine dusuyorsun insanlarin bi tarafi kalkiyor oluruna birakha bu arada evlendim eşimde beni aldattı.ve ben gerçekten çok ince düşünen çok iyi niyetli biriyim.kötü düşüncelerim yoktur.
sürekli kendi arardi ki aradim bendeinsanlar yaşam kavgasında öyle herkesi sürekli arayamaya bilirler ki zaten kişiler birbirini sık aramazlar.görgü kuralı bakımından.onlar aramazsa siz arayın hayırdır sesin çıkmıyor deyin.bahsettiğiniz kadar arayıp sormamayı herkes yaşamıştır.kendinizi yıpratmayın.
bile dediğinize göre başka nelerde cimri olmal?bir daha arayın.ne olacak.hadi diyelim silmiş ya da yeterince size değer vermemiş ondan görüşmüyor.tek kişi o mu başka arkadaşlar bulun.hem şöyle bir şey var:sürekli arayıp soran illa arkadaş ya da sevgili olarak mı değer veriyordur.önemli olan kalp birliği.bence kendinizi boşuna sıkıyorsunuz.insanların düşüncelerine bu kadar önem vermeyin.aramazlarsa aramasınlar.insan üzüleceği konuda bile cimri olmalı.
bi daha da aradım canım.soğuk.doğru belki de ben büyütüyorum.hassasım belki.ne hileyim.bilwmedim.bir daha arayın.ne olacak.hadi diyelim silmiş ya da yeterince size değer vermemiş ondan görüşmüyor.tek kişi o mu başka arkadaşlar bulun.hem şöyle bir şey var:sürekli arayıp soran illa arkadaş ya da sevgili olarak mı değer veriyordur.önemli olan kalp birliği.bence kendinizi boşuna sıkıyorsunuz.insanların düşüncelerine bu kadar önem vermeyin.aramazlarsa aramasınlar.insan üzüleceği konuda bile cimri olmalı.
Tanımadan, konuşmadan teşhis koyulamaz ama kendi adıma kimlerden uzak durduğumu, kimlerle beni huzursuz ettiği için görüşmeyi kestiğimi yazayım;
-Hep kendini anlatan 'ben şöyleyim ben şunu şöyle yaparım, benim şuyumu çok beğendi' gibi konuşan ben merkezci insanlardan.
-Karşılıklı hoş sohbet etmeyi bilmeyen karşısındakina inceden laf sokmaya çalışanlardan.
-Bir ortamda seni rencide ederek ön plana çıkmaya çalışanlardan.
-Benim yanımda, arkadaşım dediği insanın dedikodusu yapanlardan. O insanlar bana hiç güven vermez çünkü. Görüşmeyi kesmesem bile mesafeli dururum.
-Kendini kültür sanat elçisi sananlardan. Öğrendiği şeyi her yerde satmaya çalışanlar da çok iticidir.
-Açıksözlüyüm ayağına kalp kırmaktan kaçınmayanlardan.
Bu karşındaki insanlar da benim gibi düşünüyor demek değil. Arada bilmediğimiz uyuşmazlıklar olabilir. Ben sadece kendi açımdan yazdım.
Bu arada neredeyse etrafımda insan kalmayacak..
bi daha da aradım canım.soğuk.doğru belki de ben büyütüyorum.hassasım belki.ne hileyim.bilwmedim.
sanki hassassın biraz ,bence burda forumlara takıl,konuş,tartış,dertleş ama bu konuya takılmadan , oluruna bırakmak iyi gelecektir.bişeye cok inandıgında onu gercek yaparsın.sen şimdi sevilmeyecek biri oldugunu düşünüp düşünüp bunu kurarsan,özgüvenini kaybeder gitgide öyle bi insan olursun.ben bazı sorunlarımı yok sayarak hallediorum.bi arkadas demiş hobi olayını ciddiye al derim,kendine yatırımdır hobi.bide karsına işte bu dicegin bi adam cıkması dısında evlenme,kendinle barışmak önceliğin olsunbi daha da aradım canım.soğuk.doğru belki de ben büyütüyorum.hassasım belki.ne hileyim.bilwmedim.
sormadım açıkçasısoğuksa soğuk.başka kişilere bakarız.peki soğukluk mu girdi aramıza diye sordunuz mu?
yo hayatımı etkileyecek kadar takmıyorum ben.nedenini bulmaya çalıştım sadece.kendini yıpratacak her konuda cimri olmalı.cimri yerine o duyguyu yaşarken dikkatli olmalı.kendine zarar vereceğini bilmeli.arkadaşım var bir bakışına yıllarca üzülebilirim.arkadaşım var yapmadığı kalmasa üzülmem.yaşınız kaç bilmiyorum.34 yaşındayım.zamanında bende herkesi taktım.o kadar taktım ki zaman kaybettim güzellikler kaybettim hayata dahil.o kadar taktım ki yıllardır doğru düzgün iş bulamadım.kendimi eve kapattım bunalımdan.kapatmayıp çalışsaydım mesala hayatım çok farklı olurdu.
bugün atarlısın bilgecanLanet sende degil insanlarda. Simdi nerdeyse herkes s.refsiz olmus..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?