merhabalar.içimi dökmek için üye oldum.yıllarca takip ettim forumu ama bir derdim var kısmını yeni keşfettim.iyi ki keşfettim çünkü içimi dökmeye ,yardım edilmeye ve durumuma ilişkin farklı fikirlere ihtiyacım var kızlar.
ben 32 yaşındayım.ilk okul ve orta okuldan hatırladığım hep çok iyi arkadaşlarım oldu ama sonra onlar beni bırakıp diğerleriyle arkadaş oldular beni dışladılar.lisede çok iyi bir arkadaşım vardı hala görüşürüm.ama yok şu an.ben hep dışlanıyorum.nedenini sormayın bilmiyorum.örnek vereyim geçen yıl kendi mesleğimden biriyle tanıştım e iyi anlaştık.kız birden beni aramayı sormayı kesti.hiçbir neden yokken ona hiç yanlış bir şey yapmadım çok düşündüm ne yapmış olabilirim diye.
erkekler kısmına gelelim beni beğenmediklerinden mi diye düşünüyorum.ama hepsi mi böyle olur?hiç mi beğenen çıkmaz.aşağılamak için söylemiyorum aşağılamak değil çünkü ben dış görüntüye önem vermem.ama insanların büyük çoğunluğunun bakmadığı ve dışladığı görüntüde biriyle netten tanıştım.bi defa görüştük bir daha aramadı
bir sürü girişimim oldu birini bulayım arkadaş bulayım ama yok.erkeği kadını kimse yanımda kalmıyor.ve bu yaşta yalnızlık çok üzüyor.ailem de yok yanımda.yapayalnızım
sizden ricam tabi ki beni tanımadan görmeden zor olacak ama nedenini bulamadığım bu sorunun çözümüne yönelik fikir belirtmeniz.ben artık bu gidişe dur demek istiyorum.