Lanetli miyim?

evet hobi için baktım netten sitelere de dansa karar verdim :)

walla ben 3 yıldır dansa gidiorum,içime işledi.kurs saatleri dısında da pekcok imkanı var dans geceleri vs..
hangisi peki?

ben tangoya gidiorum,salsa da güzel hep eglenceli gelmiştir bana

Önce şu "lanet" kelimesini haznenizden çıkarın.Gerçekten tehlikeli bir kelimedir.

Öte yandan evlenmisseniz demek ki beğeni olmuş ki evlilik olmuş. Aldatma çok ayrı bir konu, sizinle ilgisi yok. Karşı tarafın s.sizligi.

Arkadaşsız bir dünyadayız zaten. Herkesin etrafı dolu ama gerçek olandan yok , ya da sayılı.

O insanlar beni de bulsun bu kadar da uzatmak olmaz acik adres verecegim nerdeyse

Bence allahın sevdiği kulusun :)

tatlım kırıcı olmak istemem naçizane net bir tarzda birkaç şey yazayım :
1) iki lafın belini kıramyan bir insansan insanlarla arkadaşlık kurman kolay olmaz.tarzını bul renkli hayat mı seversin felsefik şeyler mi havadan sudan mı ona göre bir kültür oluştur kendine...

2) çok göz kontağı ya da aşırı ilgisizlik her türlü insan kaçırır olmaz

karşındaki senle iyi vakit geçirmeli ,

3) çok nazik olma aşırı nazik insanlar sevilmez ezik algılanırlar kimze seni sallamaz sadece nazik ol o kadar hayır demeyi bil

4) biraz havalı olmak işe yarar bşr güneş gözlüğü evde yapacağın ir saç kesimi bir ombre...biraz bakım missler gbi kokmak güzel renkleri biraraya getirmen .... hepisni acilen yürürlüğe sok

5) bir oku üfle kendine ne bileyimb ir çörek otu yak bişiler ... bir ferahlar kendini....

6) kitap oku ve çalışmıyorsan çalış bilgisiz insanla konuşma olmuyor ki anca dedikodu oluyor yaaa

7) biraz gündenmden haberin olsun ha bir de en önemlisi sevdiğin şeylerel donat etrafını ve kendini sev ki sevig de sana gelsin

Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…