Laz diye dalga geçiyorlar

ben size ne yazmışım bir kez daha okuyun lütfen.Konuna her türlü yorum gelir mi demişim yoksa Lütfen konuyu açarken eleştirilerde geleceğini göz önünde bulundurun mu demişim.İkisi çok farklı şeyler.

Kendinizi haklı çıkarmak adına başkasını karalamaya çalışmak bu.Ve inanın hiç hoş değil.Lütfen konuyu devam ettirmeyin biriyle tartışmak istediğimi hiç sanmıyorum.Fakat yazmadanda edemedim.

Sizinle hiç tartışmaya girmeye niyetim bile yok .. zira benim ne demek istediğimi anlayan o kadar insan var ki...kimseyi karalamaya çalışmadığımı da çok iyi anladılar ..neyse anlayana anlatılır ..gereksiz tartışmalarla işim olmaz!

bizimlede almanlar ben küçükkene sarımsak yiyenler diye dalga geçerlerdi ,hiç hoş değildi

kendileri yiyemiyor ya o yaratılış harikası sağlık deposu besini!!!bilseler ne şifalı olduğunu:52: halt etmiş kişiliksizler!!

dert ettiğin şeye bak kuzum.
laz ya çerkez kürt ne farkeder
benim soy ağacım o kadar karışık ki aslına bakarsan
baba tarafımın babası arabistan kökenli babamın anne tarafı türkmen
annemin baba tarafı gürcü anne tarafı selanik
4 millet karışığıyız bizde.
ama ne hissettiğin neyi benimsediğin önemli
türkoğlu türküm ben.
kökenim hatıramdır sadece kaldı ki köklerimi bilmem
o toprakları görmedim bile.
beni ben yapan üzerinde yaşadığım topraklar
bağlı olduğum cumhuriyet.

Son düzenleme:
ingilizler her kelimeyi kendilerine göre söylüyorlar uzatıyorlar kısaltıyorlar yamultuyorlar :)
general a cenırıl ceneral cenrıl diolar
onlar kültürlü oluyor
biz geliyoruma geliyrum geliyom dedikmi cahil oluoruz anlamıorum bu mantığı

hakkaten ayıp ediyorlar.Bizde hasbe has lazız.Eşim değil:benlede dalga geçiyorlar ama boşveriyorum.ne yapiiim?

türk nüfus kağıdı olan herkes türk değildir türkiye cumhuriyeti vatandaşıdır. türklük bir ırktır yani bir etnik kökendir bir insan laz kürt ya da çerkez olup hem türk olamaz. sadece bu ülkenin vatandaşıdırlar insanların ırklarına saygı duymak lazım.
anne tarafım baba tarafım bulgaristanlı
babaannemler dedmler orda doğmuş
yani pomağım kısacası
ama Türkiyede yaşıyorum TÜRKÜM
yağmurluğa katılıorum kimliğinde Türk yazıosa Türksündür
çünkü Türkiyede doğup büyümüşsün
bu kadar basit diğerleri sadece köken
ne mutlu ATATÜRKe ki bu kadar farklı insanı bir araya toplamış yoksa herkes kendi ülkesini kursa ooooo
laz cumhuriyeti
pomak cumhuriyeti
çerkez cumhuriyeti
kürt cumhuriyeti

oldu canım başkaaaa

Benim eşimde laz, gerçi ne memleketini bilir ne dilini ama... Bu kadar bastıra bastıra dalga geçmeleri çok saçma. Kocaman insanlar, hani çocuklar yapsa çocuk dersin... Tavrını koy, eşinin bir gün alınmasını istemezsin.

Konu millet,dil,ırk,din ayırımcılığına doğru gittiği için yorumlara kapatılmıştır.

Back
X