Lazer lipoliz sonuç deneyimleri

Yani katıksız mutluluk yok yine uğraş dur para dökmeye devam et ruhen yorgunlukta cabası....Ama böyle kalmasını istemiyorum topaklı topaklı. .. Teşekkürler arkadaşlar kurtulurum umarım bu dertlerden

mrhaba öncelikle çok geçmiş olsun sizinkilerin geçmesine sevindim smooth shapes yaptırmaya operasyondan kaç gün sonra başladınız birde topaklanmanız çokmuydu acaba

Eve
mrhaba öncelikle çok geçmiş olsun sizinkilerin geçmesine sevindim smooth shapes yaptırmaya operasyondan kaç gün sonra başladınız birde topaklanmanız çokmuydu acaba
Evet çok büyük dışardan bakıldığında bile belli olan çok sert topaklanmalarım vardı
Çok şükür geçti ama smooth shapes çok çok çalıştılar çok canım yandı yapılırken ama dayandım
2 Ay sonra ben başladım ama geçer diye bekledim ondan
Daha erkende başlayabilirsiniz

Arkadaşlar 3martta karın bölgesinde olduğum lazer lipoliz beridir bel bölgesinde belirgin bir incelme var fakat göbek bölgesi hala şişman duruyor ve bazı yerlerde şekilsiz bombelikler kaldı. Bu sıkıntım geçermi 6 ayı doldurunca . Sizlerde nasıl oldu sonuc

Fazla yaglaniyor, derken, baska yerle rdebmi cikiyo

Bende 4yil once yaotirdim, ust bacak ve basen. Simdi alt bacakta kalinlasma oldu gibi geliyo, çok takiyorum. Lutgen bana yardim edin. Varmi bikac yul once yaptiran yardim istiyorum lutfen
Fazla yaglaniyor, derken, baska yerle rdebmi cikiyo
Aldigin fazla gıdalar yağa döner . Üst bacaktaki yağ hücreleri alındıysa diğer yağ hücreleri şişer tâbi. Alt bacak kollar gibi yerlerden alman normal. Diyet ve sporu hayatınızda eksik etmemeliyiz dolayisiyla

Ben 24 yasinda yaptirdim, benim kadar erken yaptiran varmi acaba...yaptiranlar ysinda yazarsa..ustelij ben zayifim sadece alt basenlerim sorunluydu.. dimdi kilo alcam die odum kopuyi çok sinir bozucu

ben 4 ay önce göbeğimden yaptırmuştım bıraz kılo alınca göbeğimde yine biraz yağlanma oldu

bacak ve basen yaptırdım 2. sean olarak ilk 3 haftası çok zordu özellikile ilk pünler penguen gibi yürüdüm.
bacaklarım mosmor oldu. bana göre üst gövde ameliyatları yıne de daha zordu çok daha fazla ağrı kesıcı içme ihtıyaacım olmuştu

6 haziranda oldum. Karın bel sırt ve yanlar (üst bölge komple) toplamda 5,5 lt yağ alındı. Bu fotoğraf ameliyatın 4. Günü çekildi. (Siyahlı olan) öncesinde karnım fotoğraftaki gibiydi. Bariz incelme var, özellikle belim çok inceldi. Ödemler evet bende de var,hatta bence şu an fotoğrafa göre daha şiş olabilirim. Üzmeyin kendinizi ve olumlu düşünün arkadaşlar. Hepimizin bünyesi farklı. Benim de göbeğimde dalgalanma var hafif, hissizlikler ve boşalmalar. Ama ben inanıyorum geçecek.
yıllardır spor yapıyorum ben buna rağmen o göbeğim hiç gitmedi. sadece çok aç kalınca biraz daha küçüldü ve en ufak kaçırmamla geri büyüdü.artık spor bile yapmak istemiyordum. hiç spor yapan insanın öyle sarkmış göbeği olur mu... üstelik bekarım doğum da yapmadım. ben resmen gözümü karartıp oldum ve sonuçlarını göze aldım. belki şu forumdaki enm sabırsız insanımdır ama 3 aysa 3 ay, 6 aysa 6... bekleyeceğim ve ameliyattan sonra spora devam edicem bir şekilde gidecek o göbek.... (son foto bordo elbiseli bugün çekildi,ameliyattan tam 1 hafta sonra)

Eklentiler

• IMG_1924.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 473
  • IMG_1922.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 448
  • IMG_1890.webp
    15 KB · Görüntüleme: 478
  • IMG_1921.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 462
  • IMG_1932.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 457
Son düzenleme:
(Özelden gelen sorular üstüne buraya da bırakıyorum yazımı)
İlk gün ağrı yok, anestezinin etkisi var vücutta. Ama sonraki gün gerçekten çok zor. İlk 3 günü göze al. Ben sonra dışarı bile çıktım evet hareketlerim kısıtlıydı hala da öyle ama bu kadar da narin olunmaz yani.(çok ağrıyo diyenlere diyorum) hem yağlarım alınsın bir gecede, hem canım yanmasın oh ne ala memleket. Herkes ne çok şey istiyor. Bir de ameliyattan mucize bekleme, vucut kontorun düzeliyor sadece orandanburandan yağ fışkırmıyor. Ben asla sıkıntıya gelemeyen biriyim ama korseyle yatıpkalkıyorum kaç gündür. Bişeyi önce gerçekTen istemek gerek,her şeyin bir bedeli var bu hayatta malesef.. Resimde de görüyorsunnuz ben elbisemden fırlayan midemden göbeğimden,sutyenden taşan yağlarımdan bıkmıştım onun için full kararlı girdim ameliyata. Bu ameliyat sadece bölgesel erimek isteyenler içindir, genel kg verme için değil. Tartı üstünde aynıyım (şişliklerle aybıysam evet alınan yağ miktarı eksildi sadece demek ki) hala kiloluyum ben 80 kg bi insanım, yağ miktarımı azaltmak için hala diyetteym. Ağrılarım bitince spora da devam edicem. Ohh aldırdım bitti yok, Allah ımızın bize armağanı kg almaya müsait bir vücudumuz var. Hep dikkat hep dikkat. Ama pozitif olmak çok önemli.... herkese sevgiler

Bu kadar kısa sürede görüntü masallah çok güzel çok sevindim adına daha çok yeni çok ödem vardır. Darısı başıma olsun
Evet ödem çok fazla çünkü gövdem taş gibi, şişik ve bazen hissizlik uyuşmalar oluyor. Hepsi normal sonuçlar... inşallah senin de öyle opacak, okudum çoğu yazdıklarını

Bence sonuç harika daha bir sürü ödem vardır.Nerede yaptırdığınızı ve fiyatını yazabilir misiniz özelden

Merhaba canım. Karın gerdirme yaptırdın mı ? Sadece lazer lipoliz mi oldun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…