Merhaba ilkinden 5 ay geçti aynı duruyordum birdaha yapıldı oyuzden. Ama yazılanlar gibi dümdüz bir karnım yok yine göbekli duruyorum malesef.Mükemmel evet olunmuyor 3 ay olucak benimde resim göndericem size
Ama siz neden aynı yerden ikinci kez oldunux
Gerçi bende olsam olur tekrar çünkü bariz bir fark olmadı öncesiyle beklentim daha yüksekti
O çizgi bendede var damar gibi durıyor değilmi ama damar değil tabikide
Platesle kesinlikle sıkılaşırsınSelam ben çok zayıfım ama iç bacağım çok sarkkık benim düzelirmi azimle spor yapsam
merhaba benimim öncelikle ben mezoterapi 4 seans ve radyofrekans 10 seans yaptırdım hiçbir değişiklik olmadı ancak 3 yıl fitness sonrası baya bir toparladım mezoterapinin faydası olduğunu düşünüyorum spor net bir şekilde bacaklarımı şekillendirdi ama malesef sarkınca toparlaması çok zor.benim iyice sarkmıştı sporla toparladım deyince estetik cerrahın yorumu kasın sarktığı için toparlayabilmişsin oldu yağ sarkmasını toparlayamazdın dedi .ama dokununca yumuşacık lipolizin faydasının olacağını söyledi sonuçları ay ay buradan yazacağım.zaten spor mutlaka yap inanılmaz şekilleniyor insanın vücudu zayıf olunca kaslar abest durmuyor yakışıyor ayrıca[/QUOTE
Selam lipolizin ne gibi faydası olabilir anlamadım
Peki bu sertlikler kalırsa kabullenmek alışmakmı lazım bunlarla yaşamaya
Selam lipolizin ne gibi faydası olabilir anlamadım
Ben karnıma yaptırmış biri olarak merak ettim
Ben nasıl anlarımki yağımmı kasımmı iç bacakta sarktığını acaba
Ne kadar zamanda geçmiş oldu çöküntüler. Benim özellikle sezeryan diklerinin düğü bölge çok şiş duruyo 1 ay olduArkadaşlar merhaba çöküntüler geçti ancak şişliklerim çok birde bölgesel sertlikler oluştu o lar için ne yaptınız
Sezeryan dikiş yeri hafif bombeliydi ama ligimizden sonra bildiğin şiş duruyor. Böyle kalırsa bikini veya mayada çok çirkin gözükecek yazınCanım bu cöküntü bir haftaya baya bı normale döndü ama o bölgede sertlik var vakumlanan yerde sertlik olurmuş rafyofrekansa gireceğim gececekmis???? Sezeryanla olan biraz farklı oluyor bende sezeryanla doğum yaptım kat gibi oluyor ve geçmiyor uzun bir süre üzmek istemem seni ama bende öyle olmuş tu canim
Kesinlikle deneyeceğim. Teşekkür ederimanlıyorum seni berfinik umarım düşündüğün kadar uzun sürmez bu durum belki ödemdir bilemiyorum ancak sana alt ve üst karın için şekillendiren bir hareket tavsiyem olacak incline leg raise yazıp internetten ararsan bu hareket 3 set 15 tekrar haftada en az üç kez yaparsan değişimi farkedeceğini düşünüyorum.spor salonu şansın yoksa you tube da mat üzerinde yapılan alt karın çalıştıran hareketlere bakabilirsin
Arkadaşlar konu ismi lazer lipoliz sonuç deneyimleri ama sanırım sıkıntısı çözülenler sorulara yanıt vermek istemiyor. Filimkolik arkadaşın sorusuna cevap verebilecek kimse yokmu sahiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?