6 şubatta yaptırmıştım ben işlemimi. İlk 1 ayı benım için zor geçti. Başka bi arkadaşım 4. Gün hiç ağrı kesici içmek zorunda kalmadığını söylüyor. Kişisel hassasoyetler ön planda. Biz onunla aynı bölgelerden aynı miktarda aynı dr a işlem yaptırmıştık. O masaja da yaptırıyor lenf drenajına da giriyor[/QUOTE
o topaklar gitmicek mi[/QUOT
Bir ay dedi banada ben 1 ay taktım çıkardımDoktorunuz sizlere demi 3 hafta korse takın dedi. Benim doktor 3 hafta dedi ama ben çıkarmayı düşünmüyorum. Ödemden dolayı hemde daha düzgün sekilleneyim diye 3 ay kadar takmayı planlıyorum
Öbek öbek olan çok benim gibi ama içe çöküntüBana 4 hafta dedi korse için 3 hafta sonra spora başlayabilirsiniz dedi 1 hafta sonrada yürüyüş e başlarsınız dedi ama içe çöküntü beni öldürecek çok üzgünüm
toplamda 2 kilo kadar yağ alındı henüz bariz bi fark göremedim maalesef
5 gün daha çok erkenYalnız sanki herşey düzelecek gibi his var icimde şişlikler inince sadece korkuyorum şuan.dualarım memnun kalamayanlarla olsun
Mükemmel evet olunmuyor 3 ay olucak benimde resim göndericem sizeBen lipoliz, lipomatik vs mukemmel olabileceğimize inanmıyorum. Bu 2. Deneyimim aynı bölgeden, cuma günü 4. Haftaya giriyorum hayallerime henüz ulaşamadım. Alt karın hala şiş duruyor ve göbek deliğinin üst kısmında bir derin çizgi vardı operasyondan sonra, hâlâ duruyor sanırım öyle kalacak:-(
belki sporla bira duzeltebilirim ilerleyen dönemde. Insan doğasını bozmamalı galiba , diyet spor ile dengeli daha konturlu incelebilirmişim gibi geliyor. Çok mu umutsuz oldum yaaa
Selam ben çok zayıfım ama iç bacağım çok sarkkık benim düzelirmi azimle spor yapsamArkadaşlar merhaba ben hamilelik sonrasında 22 kilo verdim gevşeme falan için oldum bu operasyonu LPG mezoterapi radyo frekans vb her yoldan geçip sonra spora başladım.en etkili yol spor bunu net söylüyorum 3 yıldır spor yapıyorum etkisi 1 yıl sonra gözle görülür farkediliyor sporun ancak bırakmamak gerek yoksa daha çok sarkariz ben gitmeyen ve dışardan görülen sert yağ dokuları ve gevşek iç bacak için bu yolu seçtim ama spor hayatımızın vazgeçilmezi olunca herşey yoluna girer diye düşünüyorum birde olduğu kadar napalim her insanın kusuru var
Peki bu sertlikler kalırsa kabullenmek alışmakmı lazım bunlarla yaşamayaBen de de var o küçük topaklardan onlar fıbröz doku sertlikleri . Çene aştımdakıler yumuşafı göbek ve mide üzerındekıler hala var. Zamanla yumuşayacaklar. Bekliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?