Lazer lipoliz sonuç deneyimleri

Benimde çok ağrılı geçti şuan anlıyorumki en ağrıyan yerler o topak olan yerlermiş

Başka bir yerde Lpg de yaptıracağım para dökmeye devam

Arkadaşlar baştan sona okudum yazılanları şimdi kadın olmak ne zormuş umarım sorunlarımız düzelir ben birde zayif olmama rağmen açtım başıma bu belayı

Doktorunuz sizlere demi 3 hafta korse takın dedi. Benim doktor 3 hafta dedi ama ben çıkarmayı düşünmüyorum. Ödemden dolayı hemde daha düzgün sekilleneyim diye 3 ay kadar takmayı planlıyorum

3 mart civarı lipoliz olanlarla özelden resimleşsek fikir olurdu aslında durumumuz hakkında. Bana Yakın zamanda lipoliz yaptıranlar özelden yazabilirlermi

Bana 4 hafta dedi korse için 3 hafta sonra spora başlayabilirsiniz dedi 1 hafta sonrada yürüyüş e başlarsınız dedi ama içe çöküntü beni öldürecek çok üzgünüm

Doktorunuz sizlere demi 3 hafta korse takın dedi. Benim doktor 3 hafta dedi ama ben çıkarmayı düşünmüyorum. Ödemden dolayı hemde daha düzgün sekilleneyim diye 3 ay kadar takmayı planlıyorum
Bir ay dedi banada ben 1 ay taktım çıkardım

N
Bana 4 hafta dedi korse için 3 hafta sonra spora başlayabilirsiniz dedi 1 hafta sonrada yürüyüş e başlarsınız dedi ama içe çöküntü beni öldürecek çok üzgünüm
Öbek öbek olan çok benim gibi ama içe çöküntü
Nasıl oluyo acaba
Ve neden oluyor acaba

Yağ bezesi gibi yağ dokusu vardı iç bacagimda arkaya doğru uzanan çıkıntı gibi duruyordu asıl onu. İçin operasyon geçirdim heryere tüm iç ve arka üst bacağa komple lipoliz yapıldı bu yağda parçalanıp alındı ancak orası içe basık gibi duruyor acaba cokmu yağ alındı diye korkuyorum bugün 5 gün geçti operasyon üzerinden deliklerin olduğu yer baya çukur şeklinde çok ödemin var bilmiyorum ne olacak

Yalnız sanki herşey düzelecek gibi his var icimde şişlikler inince sadece korkuyorum şuan.dualarım memnun kalamayanlarla olsun

Ben lipoliz, lipomatik vs mukemmel olabileceğimize inanmıyorum. Bu 2. Deneyimim aynı bölgeden, cuma günü 4. Haftaya giriyorum hayallerime henüz ulaşamadım. Alt karın hala şiş duruyor ve göbek deliğinin üst kısmında bir derin çizgi vardı operasyondan sonra, hâlâ duruyor sanırım öyle kalacak:-(
belki sporla bira duzeltebilirim ilerleyen dönemde. Insan doğasını bozmamalı galiba , diyet spor ile dengeli daha konturlu incelebilirmişim gibi geliyor. Çok mu umutsuz oldum yaaa

Mükemmel evet olunmuyor 3 ay olucak benimde resim göndericem size
Ama siz neden aynı yerden ikinci kez oldunux
Gerçi bende olsam olur tekrar çünkü bariz bir fark olmadı öncesiyle beklentim daha yüksekti
O çizgi bendede var damar gibi durıyor değilmi ama damar değil tabikide

Arkadaşlar merhaba ben hamilelik sonrasında 22 kilo verdim gevşeme falan için oldum bu operasyonu LPG mezoterapi radyo frekans vb her yoldan geçip sonra spora başladım.en etkili yol spor bunu net söylüyorum 3 yıldır spor yapıyorum etkisi 1 yıl sonra gözle görülür farkediliyor sporun ancak bırakmamak gerek yoksa daha çok sarkariz ben gitmeyen ve dışardan görülen sert yağ dokuları ve gevşek iç bacak için bu yolu seçtim ama spor hayatımızın vazgeçilmezi olunca herşey yoluna girer diye düşünüyorum birde olduğu kadar napalim her insanın kusuru var

Selam ben çok zayıfım ama iç bacağım çok sarkkık benim düzelirmi azimle spor yapsam

Ben de de var o küçük topaklardan onlar fıbröz doku sertlikleri . Çene aştımdakıler yumuşafı göbek ve mide üzerındekıler hala var. Zamanla yumuşayacaklar. Bekliyorum...
Peki bu sertlikler kalırsa kabullenmek alışmakmı lazım bunlarla yaşamaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…