Bugün ameliyatta yapılan bölgelerde yağ hücrelerinin birçoğu alındığı için, dikkat edilmez de kilo alınırsa operasyon dışındaki yerlerdeki yağ hücreleri öncelikle büyüyor. Çok kilo alınırsa operasyon yapılan bölge bile kalinlasirmisBen genel olarak herkese birsey sormak istiyorum. Hic liposuction sonrasi kilo alan oldu mu? Kilo alinca nasil gorunuyor acaba? Benim bazen midemde cok sislik oluyor, karnimin ust kismi sisiyor, alt kismi dumduz duruyor. O da pek guzel durmuyor tabi. Acaba kilo alinca da oyle mi olur?
Pardon 4000den başlıyorduGenelde 6500 ile başlayıp bölge arttıkça bölge başına 1000 TL arttırıyorlar rakamı . İyi yapılırsa çok güzel sekillendiriyorlar. Ama yağ hücreleri alındığı için dikkat etmezsen yediklerine ,diğer yerlerde fazla yaglaniyor
Baldir arkasini ben de cok istedim ama doktorum yapmadialt bacakta sorun olabiliyormus. Ben de simdi baska ameliyatsiz inceltme yontemleri arastiriyorum.
Ben genel olarak herkese birsey sormak istiyorum. Hic liposuction sonrasi kilo alan oldu mu? Kilo alinca nasil gorunuyor acaba? Benim bazen midemde cok sislik oluyor, karnimin ust kismi sisiyor, alt kismi dumduz duruyor. O da pek guzel durmuyor tabi. Acaba kilo alinca da oyle mi olur?
Ben karin bel yaptirali 2 ay oldu hissizlikler yeni yeni azaliyor. Ama bazi bolgelerde hala baya hissizlik var. mesela gobek deligimin sol kismi dah iyi hissediyorken sag kismi daha kotu. Zamanla duzelicek diye umit ediyorum. ilk donemlerde ben de inanilmaz panik olmustum yoksa hep boyle hissiz mi olcak diye ama zamanla azaliyor. Benimkiler hala devam ediyor ama yaptiranlarla konustugumda cok uzun surse de zamanla normale dondugunu soyluyorlar.Ağrılarım ıyıce azaldı ama bacağınızın üzerıne otursanızda uyuşmuş olsa bacagınıza dokunduğunuzda bı hıs olurya ona benzer bi his hala var ameliyat olan bölgelerde
Siz hangi bolgeden oldunuz?Şuan vucuduma bakınca eskıden çok muntazam hatlarım vardı ama tombulcanayydım ..Şuan bölge bölge farklıloıklar var .Düzgün kontürlere ulaşabılecekmıyım zaman gösterecek. LPG ye gidiyorum. Op dan sonra lenf drenajına gitmiştim. DR um op sonrası VELA SHAPE III ü onermıştı. Diğer senstan sonra ona da girmeyi düşünüyorum. Şuanda göbeğimde selülitli ve ödemli bi görüntü var umarım ki bi an önce toparlanır
Yoo endiselenmeyin o goruntu bende de vardi. Iki ay doldu simdi azaldi ama hala tam dumduz degil. Sordugum kisiler derinin toparlanmasi zaman aliyor zamanla duzlesiyor diyorlar.Benim 10 gün oldu göbek bölgesinde inişli çıkışlı çöküntuler var , sizlerdede oldumu ? Acaba her noktadan aynı oranda yağ alınmadı da çöküntüler mi oluştu diye endişeleniyorum. Çukur gibi
Ahh rahatladım sağolYoo endiselenmeyin o goruntu bende de vardi. Iki ay doldu simdi azaldi ama hala tam dumduz degil. Sordugum kisiler derinin toparlanmasi zaman aliyor zamanla duzlesiyor diyorlar.
Siz hangi bolgeden oldunuz?
Ben once gobek bel simit sirt oldum. Sonra da ayrica ust bacak ve basen yaptirdim. Mesela bacak basen suan puruzsuz cok guzel gorunyor. Ama gobek bende de bi garip gorunuyor, duzensizlikler var. bakalim zaman ne gosterecek..
selülitli gibi görüntü bende de var hala. eskıden dolgun kum saatı görünümündeydım şuan kontürlerın düzensız duruyor umraım toparlanır. bakınca canım sıkılıyor ama sabredıyorumYoo endiselenmeyin o goruntu bende de vardi. Iki ay doldu simdi azaldi ama hala tam dumduz degil. Sordugum kisiler derinin toparlanmasi zaman aliyor zamanla duzlesiyor diyorlar.
baya toparlaniyor zamanla merak etmeyin. Korseyi duzgun kullanin yeterliselülitli gibi görüntü bende de var hala. eskıden dolgun kum saatı görünümündeydım şuan kontürlerın düzensız duruyor umraım toparlanır. bakınca canım sıkılıyor ama sabredıyorum
Siz yaptirali ne kadar oldu?korseyi çıkarınca ödemim artıyor benim ta offff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?