Lazer lipoliz sonuç deneyimleri

Bugün ameliyatta yapılan bölgelerde yağ hücrelerinin birçoğu alındığı için, dikkat edilmez de kilo alınırsa operasyon dışındaki yerlerdeki yağ hücreleri öncelikle büyüyor. Çok kilo alınırsa operasyon yapılan bölge bile kalinlasirmis

Pardon 4000den başlıyordu

Baldir arkasini ben de cok istedim ama doktorum yapmadi alt bacakta sorun olabiliyormus. Ben de simdi baska ameliyatsiz inceltme yontemleri arastiriyorum.

sculp sure diye bi işlem var amelıyatsız lazer lipoliz de diyebilirsin eger o baldırlara uygulanıyorsa onu deneyebilirsin. Yapan merkezı arayıp sorman gerekıyor.

benım bi arkadaşım göbek ve belden lazer lipoliz olmuştu 5-6 kılo almış sonrasında ama çırkın bı görüntüsü oluşmadı. göbekten almadığı ve bel oyuntusunu koruduğu için çok memnun hala. Ben de zaten ondan ılham alarak bu lipoliz işine girdim yoksa Sculpsure işlemini yaptırmayı düşünüyordum.

Alper Tuncel in sekreterıyle telde görüştüğümde 1. bölge 6500 sonrakı her bölge 1000 demişlerdı.
benım dr um tüm vucut yaklaşık 5 litre 15000 diye söylemişti. Ben kendım de Dr. olduğum için bana biraz indirim yaptı saolsun. 6-7 dr a danıştım fiyatlar ve teknıkler çok fark edıyor. Ben Alplarsan Topcu da opere oldum. 1 seansta 6 lt yağ alındı benden. Daha önce opere olan arkadaşım Dr. Levent Taşçıda opere olmuştu ama o en çok 3 litre alıyor bense maksımum alınabılecek mıktarı aldırmak istediğimden onu tercıh edemedım.

Şuan vucuduma bakınca eskıden çok muntazam hatlarım vardı ama tombulcanayydım ..Şuan bölge bölge farklıloıklar var .Düzgün kontürlere ulaşabılecekmıyım zaman gösterecek. LPG ye gidiyorum. Op dan sonra lenf drenajına gitmiştim. DR um op sonrası VELA SHAPE III ü onermıştı. Diğer senstan sonra ona da girmeyi düşünüyorum. Şuanda göbeğimde selülitli ve ödemli bi görüntü var umarım ki bi an önce toparlanır

Ağrılarım ıyıce azaldı ama bacağınızın üzerıne otursanızda uyuşmuş olsa bacagınıza dokunduğunuzda bı hıs olurya ona benzer bi his hala var ameliyat olan bölgelerde

ya kızlar bu şişlikler ne zaman iner kolum ödüm yaptı çok az bir kısım ama çok kötü görünüyor bi taraf sarkık gibi acıyo da ya 5.hafta tık yok

Ağrılarım ıyıce azaldı ama bacağınızın üzerıne otursanızda uyuşmuş olsa bacagınıza dokunduğunuzda bı hıs olurya ona benzer bi his hala var ameliyat olan bölgelerde
Ben karin bel yaptirali 2 ay oldu hissizlikler yeni yeni azaliyor. Ama bazi bolgelerde hala baya hissizlik var. mesela gobek deligimin sol kismi dah iyi hissediyorken sag kismi daha kotu. Zamanla duzelicek diye umit ediyorum. ilk donemlerde ben de inanilmaz panik olmustum yoksa hep boyle hissiz mi olcak diye ama zamanla azaliyor. Benimkiler hala devam ediyor ama yaptiranlarla konustugumda cok uzun surse de zamanla normale dondugunu soyluyorlar.

Siz hangi bolgeden oldunuz?
Ben once gobek bel simit sirt oldum. Sonra da ayrica ust bacak ve basen yaptirdim. Mesela bacak basen suan puruzsuz cok guzel gorunyor. Ama gobek bende de bi garip gorunuyor, duzensizlikler var. bakalim zaman ne gosterecek..

Benim 10 gün oldu göbek bölgesinde inişli çıkışlı çöküntuler var , sizlerdede oldumu ? Acaba her noktadan aynı oranda yağ alınmadı da çöküntüler mi oluştu diye endişeleniyorum. Çukur gibi

Yoo endiselenmeyin o goruntu bende de vardi. Iki ay doldu simdi azaldi ama hala tam dumduz degil. Sordugum kisiler derinin toparlanmasi zaman aliyor zamanla duzlesiyor diyorlar.

Bugün 9. Günüm doktorun verdiği korse yerine daha sıkı bir korse sipariş etmiştim vedette diye doktorda çok beğendi. Ama zor giyindim 10 dk uğraştım. Ödeme rağmen 5 cm incelme var karnımda busefer çok güzel olacak umarım. Dikişlerim duruyor . Ağrılarım azaldı...

ben göbek kol bel az sırt ve enseden oldum. yakında basen bacak altbacak düşünyorum. ama ilki zor geçtı yıne böyle olur mu bilmiyorum

Yoo endiselenmeyin o goruntu bende de vardi. Iki ay doldu simdi azaldi ama hala tam dumduz degil. Sordugum kisiler derinin toparlanmasi zaman aliyor zamanla duzlesiyor diyorlar.
selülitli gibi görüntü bende de var hala. eskıden dolgun kum saatı görünümündeydım şuan kontürlerın düzensız duruyor umraım toparlanır. bakınca canım sıkılıyor ama sabredıyorum

Baya
selülitli gibi görüntü bende de var hala. eskıden dolgun kum saatı görünümündeydım şuan kontürlerın düzensız duruyor umraım toparlanır. bakınca canım sıkılıyor ama sabredıyorum
baya toparlaniyor zamanla merak etmeyin. Korseyi duzgun kullanin yeterli

7 şubatta yaptırdım ben sadece kol ama bi tarafta şişlik hala devam ediyor masaj yapıyorum inmiyor korse yi takıyorum biraz iyi çıkarınca aynen şiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…