Lazer lipoliz sonuç deneyimleri

Herkese selam,
Operasyon geçiren arkadaşlara da geçmiş olsun. Ben basen alta çak yanlar ve sırt bölgesi istiyorum. Dr ve fiyat konusunda bilgilerinize ihtiyacım olacak. Desteğinizi rica ediyorum

Doktorlar alınacak bölge ve yağ miktarına göre fiyat veriyorlar. Her doktorun fiyatları farklı ve hastasının durumuna göre fiyat farklılık gösterebiliyor. Ben karın simit sırt bölgesini 7000 liraya yaptırdım tanıdık vasirltasiyla gittiğim doktora

Herkese selam,
Operasyon geçiren arkadaşlara da geçmiş olsun. Ben basen alta çak yanlar ve sırt bölgesi istiyorum. Dr ve fiyat konusunda bilgilerinize ihtiyacım olacak. Desteğinizi rica ediyorum
Birkaç doktordan fiyat alman iyi olur . Muayeneler ücretsiz oluyor zaten

Kızlar 3 martta olmuştum karın simit bölgesinden üstler iyide göbekli deliği ve altı hala sis duruyor. Masaj da yapmıyorum. Bu şişlik gecermi? Masaj yapmazsam ne olur

Selam
Selam arkadaşlar İzmirde ben lazer lipoliz mağduruyum karın bel simit bölgem
Olalı 2 buçuk ay oldu vucüdumda şişlikler var
Geçiceğininde sanmıyorum ağrılı
Doktor kan oturması gecicek dedi
Hemşire yağ toplanması geçmeyebilir dedi
İki ayrı şey söylendi
Bir cihazla dağıtmaya çalışıyoruz çok yerde var
Çok canım yanıo dağıtmaya çalışırlarken

benimde kolumda var yağ topağı gibi

Size ne dedi doktorunuz? Bendekilerde topak şeklinde şişlikler

Bekleyelim ozamam 6 ayı benim 3 ay olucak bakalım ben kalıcak diye bu şişlikler diye düşünüyorum ama bakalım inşallah düzelir

yazamamışım alıntı yapmış ım ama bana 3 ila6 ay içindeoturur dedi ama şuan hiç memnun değilim yani sağ kolumunüst tarafta şiş bi yer vardı orası çöktü ama buseferde altta şişlik var ödemmidir nedir anlamadım

Size ne dedi doktorunuz? Bendekilerde topak şeklinde şişlikler
Ben de de var o küçük topaklardan onlar fıbröz doku sertlikleri . Çene aştımdakıler yumuşafı göbek ve mide üzerındekıler hala var. Zamanla yumuşayacaklar. Bekliyorum...

Kızlar 3 martta olmuştum karın simit bölgesinden üstler iyide göbekli deliği ve altı hala sis duruyor. Masaj da yapmıyorum. Bu şişlik gecermi? Masaj yapmazsam ne olur

Brn önce lenfdrenajı yaptırdım. Şimdi LPG yaptırıyprum en son da başka bi makinaya gireceğim. Masaj şart bence hem ödem hem düzgün kontürler için

Ö

Ödem değil onlar malesefki

Brn önce lenfdrenajı yaptırdım. Şimdi LPG yaptırıyprum en son da başka bi makinaya gireceğim. Masaj şart bence hem ödem hem düzgün kontürler için

Siz yaptıralı ne kadar oldu ? lenf drenaj bende 7 dir giriyorum bana Lpg yerine daha etkili lazerli ısıtmalı olan gene lpg gibi vakumlu Smootheshape başladık
Bakalım şimdi ona başladık dağıtması için

Siz yaptıralı ne kadar oldu ? lenf drenaj bende 7 dir giriyorum bana Lpg yerine daha etkili lazerli ısıtmalı olan gene lpg gibi vakumlu Smootheshape başladık
Bakalım şimdi ona başladık dağıtması için
Ben 2. Op u olunca vellashape diye bi işleme de gitmeyı düşünüyorum . Ben lpg nın op sonrası özel başlağıyla işlem yaptırdım. Çok ağrım olduğundan vellashape gitmeye gözüm kesmedi

6 şubatta yaptırmıştım ben işlemimi. İlk 1 ayı benım için zor geçti. Başka bi arkadaşım 4. Gün hiç ağrı kesici içmek zorunda kalmadığını söylüyor. Kişisel hassasoyetler ön planda. Biz onunla aynı bölgelerden aynı miktarda aynı dr a işlem yaptırmıştık. O masaja da yaptırıyor lenf drenajına da giriyor

Merhaba arkadaşlar öncelikle operasyon geçirenlerde geçmiş olsun diliyorum.bende 2.5 gün önce lazer lipoliz oldum üst iki bacak içi ve arkası olmak üzere ve sağ bacagimda iç ve arkadan yağ alınan deliklerde çökme var çok moralim bozuldu çok üzgünüm.gecermi bilmiyorum tecrübe su olan çökmesi olupra geçen varmı aranızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…