- Konu Sahibi _MedceziR_
-
med cim geçmiş olsun öncelikle.bişey sorcam canım bençok ama çok zayıfım 10 kilo alsam hepsini karnıma alıyorum ben napcam hamile gibi bıktım bu halimden yaa ilerki zamanlarda bi ameliyet geçircem bekarım doğum sarkma falan yok yani sadece karnım büyüklipo yöntemi nasılbişey banada faydası olurmu olucağım ameliyetla bir bunuda mı soksam araya :26:
Lazerlipoliz bu durumlarda uygulanıyor zaten..Kilo ile ilgili bir durum değil, bölgesel sıkıntıları gideriyor..Ve karın, bel kısmında çok daha başarılı sonuçlar alınıyor..Bacaklar daha sıkıntılı..
Bir doktorla görüşürsen sana tüm detayları ve olabilecek en uygun tekniği anlatacaktır
Dikislerim alindi :124::124::124::124:
merhaba med cezir. bende lazer lipoyu yeni araştırmaya başladım. çok minik bir ayva göbeğim var. normalde düşünmezdim ama çocukkken geçirdiğim bi ameliyat sonucu tam göbek kısmında içine çökük bi ameliyat izi var. orda yağ oluşmadığı için içine çöküyor ve normalden daha göbekliymişim gibi görünüyor tek tarafım :) yakın zaman göğüs estetiği düşünüyorum ve paramı ona harcyacağım. acaba lazer lipo pahalı bişey mi. küçük ve az yağlı bir bölge için ne kadar tutar. bilgin varsa paylaşırsan çok sevinirim.
sanada çok geçmiş olsun. umarım güzel sonuçlar alırsın
geçmiş olsun medcezir. ben de bu aralar şu lazer lipoliz olayını ciddi ciddi düşünmeye başladım. bacak bölgem çok rahatsız etmeye başladı beni. ama senin sürecini okuyunca korkmaya başladım açıkçası. ama acil birşeyler yapmam gerekiyor. ben Ankaradayım burda bir doktora mesaj atmıştım 5000 tl den başlıyormuş. kesin karar verirsem kredi çekmeyi düşünüyorum.:)))
Ben incelmeye başladım arkadaşlar
Bacaklarda görüyorum incelmeyi, özellikle diz kısımlarında..
Ama üstlerde yani kasık bölgesinde çok net bir değişim yok daha..Ya da ben göremiyorum :)
Bel ve simit bölgesinde de hafif bir incelme var ama öyle çok beklediğim gibi değil henüz..
2 gün önce tam 2 hafta oldu bu arada operasyon olalı..
İncelerim heralde daha
ay medcezirrr sen böle güzel şeyler yazdıkça nasıl mutlu oluyorum bi bilsen2 hafta gayet iyi bir süre daha çok zaman var incelmen için önündeee ... umarım beklediğin gibi olur çok mutlu olursun sonuctan...
Canım çok teşekkür ederim :)
Valla ben de mutlu oluyorum. 2.5 hafta oldu, gerek burada okuduğum yorumlardan, gerek doktorumun ısrarla "3-4 ay sonra gör" söylemlerinden anladığım kadarıyla incelme ilk 1.5 ayda ortaya daha net çıkıp, 6-7 aya kadar devam edecek. Umarım öyle olur.
Ama şimdiden ben görmeye başladım, özellikle diz üstlerinde ve yanlarında.
Bugün ücretsiz radyofrekansa başladım. 10 seans vereceklermiş.
2.5 ay sürecek yani, haftada 1..
Bakalım, iyice bir inceleyim de fotoğraflarımı da paylaşacağım
mrk ettim son durumun nasıl acaba... ben sadece bacak içi yaptırmak istiyorum.. bacak içi için görüşlerini mrk ettim.. bide resim olsa hani ::)
geçmiş olsun medcezir. ben de bu aralar şu lazer lipoliz olayını ciddi ciddi düşünmeye başladım. bacak bölgem çok rahatsız etmeye başladı beni. ama senin sürecini okuyunca korkmaya başladım açıkçası. ama acil birşeyler yapmam gerekiyor. ben Ankaradayım burda bir doktora mesaj atmıştım 5000 tl den başlıyormuş. kesin karar verirsem kredi çekmeyi düşünüyorum.:)))
Ben incelmeye başladım arkadaşlar
Bacaklarda görüyorum incelmeyi, özellikle diz kısımlarında..
Ama üstlerde yani kasık bölgesinde çok net bir değişim yok daha..Ya da ben göremiyorum :)
Bel ve simit bölgesinde de hafif bir incelme var ama öyle çok beklediğim gibi değil henüz..
2 gün önce tam 2 hafta oldu bu arada operasyon olalı..
İncelerim heralde daha
canım seninki de hipotiroid mi? bende de var demek ben de şişicem :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?