Lazer Liposuction Ameliyatım

Lazerlipoliz bu durumlarda uygulanıyor zaten..Kilo ile ilgili bir durum değil, bölgesel sıkıntıları gideriyor..Ve karın, bel kısmında çok daha başarılı sonuçlar alınıyor..Bacaklar daha sıkıntılı..

Bir doktorla görüşürsen sana tüm detayları ve olabilecek en uygun tekniği anlatacaktır

sağol med hatun sende olmasan nasılsın buarada ödemciklerin indimi:26: koyduğum reme bakarmısın konu açtım fikir ver bana cano yavbana lıntı gelmiyo zor oluyo cevap takibi öff

Ayrıca doktorum radyo frekansa başlayacak haftaya...o da benden benden dedi ücret almayacakmis...çok sevindirdi beni :)

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba med cezir. bende lazer lipoyu yeni araştırmaya başladım. çok minik bir ayva göbeğim var. normalde düşünmezdim ama çocukkken geçirdiğim bi ameliyat sonucu tam göbek kısmında içine çökük bi ameliyat izi var. orda yağ oluşmadığı için içine çöküyor ve normalden daha göbekliymişim gibi görünüyor tek tarafım :) yakın zaman göğüs estetiği düşünüyorum ve paramı ona harcyacağım. acaba lazer lipo pahalı bişey mi. küçük ve az yağlı bir bölge için ne kadar tutar. bilgin varsa paylaşırsan çok sevinirim.
sanada çok geçmiş olsun. umarım güzel sonuçlar alırsın

Tek bölge için fiyatlardan haberim yok..Tahmini olarak 3.500-4000 gibi bir fiyat olur sanıyorum:44:

Bacaklarımda diz yanları ve üstlerindeki düzelme ve incelmeyi görmeye başladım..En rahatsız olduğum yerlerdi..Ama kasıkların oradaki bombeler tam gitmiş değil..Eğer gitmezse rötuşlama olabilir

Ayrıca bel kısmında, sol simitte nasıl diyim, mandalin büyüklüğünde bir çıkıntı-şişlik var..Ödemmi ki acep o:44:

geçmiş olsun medcezir. ben de bu aralar şu lazer lipoliz olayını ciddi ciddi düşünmeye başladım. bacak bölgem çok rahatsız etmeye başladı beni. ama senin sürecini okuyunca korkmaya başladım açıkçası. ama acil birşeyler yapmam gerekiyor. ben Ankaradayım burda bir doktora mesaj atmıştım 5000 tl den başlıyormuş. kesin karar verirsem kredi çekmeyi düşünüyorum.:)))

Teşekkür ederim :)
Benim sürecim gözünü korkutmasın, liposakşın başlığını okursan 1-2 kişi hariç tüm süreçler bu şekilde..
Benim çok fazla şişmemin sebebi troid hastası olmam.

Yani öyle veya böyle bu süreci yaşayacaksın :)

Ben ufak tefek sonuçları görmeye başladım, fotolarımı yolladığım bir kaç arkadaşım gözle görülür fark var diyor..2. haftamdayım daha..Hayırlısı bakalım..

Ben incelmeye başladım arkadaşlar
Bacaklarda görüyorum incelmeyi, özellikle diz kısımlarında..
Ama üstlerde yani kasık bölgesinde çok net bir değişim yok daha..Ya da ben göremiyorum :)

Bel ve simit bölgesinde de hafif bir incelme var ama öyle çok beklediğim gibi değil henüz..
2 gün önce tam 2 hafta oldu bu arada operasyon olalı..

İncelerim heralde daha

ay medcezirrr sen böle güzel şeyler yazdıkça nasıl mutlu oluyorum bi bilsen 2 hafta gayet iyi bir süre daha çok zaman var incelmen için önündeee ... umarım beklediğin gibi olur çok mutlu olursun sonuctan...

ay medcezirrr sen böle güzel şeyler yazdıkça nasıl mutlu oluyorum bi bilsen 2 hafta gayet iyi bir süre daha çok zaman var incelmen için önündeee ... umarım beklediğin gibi olur çok mutlu olursun sonuctan...

Canım çok teşekkür ederim :)
Valla ben de mutlu oluyorum. 2.5 hafta oldu, gerek burada okuduğum yorumlardan, gerek doktorumun ısrarla "3-4 ay sonra gör" söylemlerinden anladığım kadarıyla incelme ilk 1.5 ayda ortaya daha net çıkıp, 6-7 aya kadar devam edecek. Umarım öyle olur.
Ama şimdiden ben görmeye başladım, özellikle diz üstlerinde ve yanlarında.

Bugün ücretsiz radyofrekansa başladım. 10 seans vereceklermiş.
2.5 ay sürecek yani, haftada 1..
Bakalım, iyice bir inceleyim de fotoğraflarımı da paylaşacağım

mrk ettim son durumun nasıl acaba... ben sadece bacak içi yaptırmak istiyorum.. bacak içi için görüşlerini mrk ettim.. bide resim olsa hani ::)

mrk ettim son durumun nasıl acaba... ben sadece bacak içi yaptırmak istiyorum.. bacak içi için görüşlerini mrk ettim.. bide resim olsa hani ::)

Görünen ödemler gitti. Doku altı ödemler var şuan. Morluklarım tamamen geçti.

Lipoda bacak maalesef en zor sonuç veren bölge.
Ben diz içleri ve üstlerinde incelmeyi görüyorum ama üstlerde henüz çok bariz bir incelme yok.

Resimlerimi her hafta çekiyorum, ama tam oturması 3-4 ayı bulacak, olmadı o zaman koyarım..Ameliyat öncesi resimlerim cıbıldak
O yüzden belki korseli fotolarımı koyarım öncesi yerine.

ya çok mrk ettim kusura bakma... bacak içlerin nasıldı kalın ve lop lop müydü seninde ??? peki tatlım tek bacak içi olsam bana kaça mal olur tahminince ?? pişman olmaktan sonuç alamamaktan korkuyorum....

:26: 5000 tl.Turkiyedeki doktorlara sesleniyorum Amerikadayim bolgesi 1000-1250 $ arasi
Beyler bayanlar lutfen ucmasaniz.Valla gecen son sistem lazer lipo aleti gordum californiada 40.000 dolar.
5000 tl den gunde bi kisiye operasyon yapsam 16 gun sonra aletin parasini cikarmis oluyorum.ayin sonunada dogruda yaimda calisanlarin ucretini cikaririm
geri kalan aylarda kar +masraf(elektrik +su+calisan ucreti vs..)
yapin sunu daha ucuza hem musteriniz artsin hemde deneyimiz .millette bankalara arti bi masraf odemese ne iyi olurdu

canım seninki de hipotiroid mi? bende de var demek ben de şişicem :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…