- Konu Sahibi _MedceziR_
-
Kızlar selam..5. haftama giricem 2-3 gün sonra..Doktorum hala epey ödem olduğunu söyledi 3 gün önce..Hatta sol bacağım sağ bacağımdan daha kalın şuan
Diz kısımlarında incelmeyi görüyorum ama üst kısımlar istediğim gibi değil..Simitler de öyle aman aman gitmiş değil..Yani benim beklentim yüksekti sanırım biraz. Öyle kocaman bi göbeğim ve simitlerim de yoktu gerçi ama neden çok iyi sonuç almadım oradan bilmiyorum
Doktorum bekleeeee, bekleeeeee diyor devamlıÇok erkenmiş daha, ama 5 hafta da bence iyi bir süre..
Neyse gelelim asıl beni şok eden kısma..Şuan reglim ve 59.6 kiloyum
Ameliyata 67 ile girdim..Hatta 68 bile olabilir..Tartılmadım girerken..
Çıktığımda rahat 70 varımdır, şiştikçe şiştim çünkü..
Ama şuan 59.6..Nasıl oldu bu anlamadım..2.5 lt saf yağ alındı, yaklaşık 10 kg kadar etkilemiş beni..
Alınan yağın kiloya yansıması oluyor tabii ki, bende lazer lipo sonrası 2 ay içinde 10 kilo vermiştim. Simit ve göbek için daha da iyi sonuçlar alacaksınız bence hala ödemler ilk günkü gibi olmasa da gitmemiştir henüz. Zamanla daha iyi sonuçlar alacaksınız.
Medcezir selam cnm benim 12.gunum ama daha ameliyat kiloma bile inemedim sen rejim yapıyormusun nasıl oksdar kilo verebildinPeganumcum merhaba, hoşgeldin sayfama :)
Senin başını da az ağrıtmadım operasyon sonrası :)
Simit ve bel bölgesi çok sorunlu olmadığından miktar olarak az çekildi sanıyorum peganum, ben ondan bir fark göremediğimi düşünüyorum..Tabi bi daralma var ama o simitler duruyor hala orada
Ben 2.5 ltre yağın bu kadar kilo kaybına sebep olacağını düşünmemiştim açıkçası..
Çok teşekkür ederim yorumun için
Medcezir selam cnm benim 12.gunum ama daha ameliyat kiloma bile inemedim sen rejim yapıyormusun nasıl oksdar kilo verebildin
Daha şiş olman çok normal..Panik yapma, ineceksin :)
Bak sayfaları oku ben de çok paniklemiştim...
Ben diyet yapmadım..Maydonoz suyu çok içtim ve ananas çok yedim ödemler gitsin diye.
Kizlar ben gidiyorum 12 de gel dedi doktorum lazer lipo icin , lütfen dua edin benim icin . Çıktıktan sonra gelişmeleri paylaşılam ins 😘
Medcezir canım o cok beklediğim lipomu oldun bugun eve geldim heryerim sarılı Korseli , biraz ağrım var ama cok kötü sayılmam yatarken Yada sabit dururken ağrı yok sadece hareket ederken
Bekliyoruz canım güzel haberlerini
3-4 gün içinde ağrıların minumuma inecek, hareketlerin rahatlayacak canım..Çok çok geçmiş olsun
Inşallah canım su 1 haftayı atlatsaydim gerisi daha kolay gibi geliyo
çok geçmiş olsun sellc... 1 haftaya bişiciğin kalmıcak inşallah... kaç lt yağ alındı?
Deeplydisturbed tatlım valla ben sormadım Ercan beyde söylemedi hiç aklıma gelmedi sormak , bugun 3 . Gun dahada İyiyim , guzel dileklerin icin çok teşekkür ederim 😘
kilo durumun nası? ben 3.gununde amelıyata gırdıgım kılodan 6 kg daha fazla cıktım? çok moralım bozulmustu?
3 kg fazlam var eski kilomdan , birde bugun duş aldım korsemi çıkardım tabi o da ne göbek duruyo korse sıkınca fazla belli olmuyordu , biliyorum Sislik diyeceksin ama bu kadar göbek gidermi bilmem moralim bozuldu
benim 6 kılo fazla vardı düşün bendeki şişliğisuan amelıyat kıloma ındım.. bende artık bundan sonra ıncelmeyı beklıcem... en az 1 ay dedı ercan bey sonucları gormek ıcın benım 3 haftam bıttı daha bır ıncelme gormeıyorum
Deeplydisturbed senin hangi bölgeydi canım korseyi ne zaman cikaricaksin birde sende bu bandaj yani kalın bantlardan varmiydi ben bunları cuma çıkarıcam ama korkuyorum canım yanar diye çünkü deliklerin üstünde de var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?