- Konu Sahibi _MedceziR_
-
Medcezir nerelerdesin, nasıl oldun tatlım hiç sesin çıkmıyor ödemlerin azaldimi
benim 6 kılo fazla vardı düşün bendeki şişliğisuan amelıyat kıloma ındım.. bende artık bundan sonra ıncelmeyı beklıcem... en az 1 ay dedı ercan bey sonucları gormek ıcın benım 3 haftam bıttı daha bır ıncelme gormeıyorum
Kızlar şimdi bakabildim konuya..Benim şişliklerim yok artık, doku altı ödemler varmış doktorumun söylediğine göre..
Bacaklarda diz kısımlarında incelme var tabi biraz, ama üst kısımlar çok beklediğim gibi değil.
Bel bölgesi yeni yeni incelmeye başladı. İlk zamanlar hiç incelme göremiyordum.
9 kg verdim ameliyat zamanından bu yana. Nasıl verdim bilmiyorum ama:26:
Medcezir selam ozlemiştik seniii9 kılo cok cıddı bır kılo rejım yapmadın mı?
Yok yapmadım. Gece tıkınmalarımı azalttım bir tek
Maydonoz suyu falan içtim çok, bir de ananas hapı..Ödemler gitsin diye..
Benim ödemlerim çoktu, nerden baksan 5-6 kg fazla çıkmışımdır ameliyattan..Ama şimdi ameliyat öncesi kgdan 9 kg eksiğim..Ben farketmiyorum, tartı öyle diyor :)
cok super yaaaaa, bende 6 kılo fazlaydım bende fecı sıstım.. ama amelıyat kılomdan asagı dusemedımofff bacaklarımda hıc ıncelmedı canım sıkkın cok
Bana da bacaklarım hiç incelmedi gibi geliyor :)
En azından beklentim çok daha ince bacaklardı. Ama sabredicez yapacak bir şey yok. 6 ayı tamamladığımda, memnun olmadığım bir durum olursa doktorum ücretsiz 2. bir operasyona alacak beni.
Senin ne kadar oldu?
MNerhaba. Ben artik yaza bikleceyim her yere yazdim. Istanbula4 gunluk geliyorum, ikinci gununde amleyat, 4-cu gununde Madride donmem lazim. Kontrole bile gidemeyeceyim. dr Arda Katircioglu ile konushdum. ozellikle geceyi hastanede gechirmek istediymi soyledim. bende ssdece karin ve pubis. amma doktorum bel kismi ds olsun diyor. Acaba amelyatdan 1 gun sonra done bilecekmiyim? uchakla bayaa uzun bir yolculuk(. Korkuyorum. Okuduklarimdan anladim ki, bacak kisimlari daha zor. Odem her kesde olmalimi? Siskinlik falan her kesde olurmu? Amelyatin sonraki gununde arkadashimin dugunune gitmem lazim. Ya nasil olucam ben(((
Operasyon sonrası en 5 günü gözden çıkarmanız gerekiyor. Ödem elbette hepimizde oldu, sizde de olacaktır. Düğünü falan unutun ertesi günü, o halde gidemezsiniz. Ya ameliyatı erteleyin ya düğüne gitmeyin.
Yolculuk için doktorunuz daha sağlıklı bilgi verecektir ama ertesi günü geri dönmeniz çok zor.
chok teshekkur ederim. Internetde de arashdirdim fakat net bir shey bulamadim. Odem sadece amelya bolgelerinde mi olushur, yoksa tum bedendemi?
Bende haftaya cuma olacagim medcezir korkuorum yardim lutfen
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende haftaya cuma olacagim medcezir korkuorum yardim lutfen
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hiç korkma arkadaşım hem klasik lipo hemde vazer lipo oldum zor değilll ödeme hazırlıklı ol sadece
sağlıkla atlat inşallah haberlerini yaz bizlere
Ay jelo sen vaser mi oldun
Ben lazer sanıyordum ya..Ben neden vaser olmadım
Vazerle daha fazla çekilebiliyormuş litre bazında.
ha ha ha yaşlılığıma ver lazer lipo ya yanlış yazmışımmm
Heeee, tamam o zaman şokum gitti..Valla tepene binerdim bana neden lazer oldurttun diye
kız senin doktorla konuştuğumda da lazer dedim binerdin valla ha ha ha fıstık oldun fıstık İzmir lokması ısmarla çok hakkım var sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?