Lazer Liposuction Ameliyatım

Sellc dr un kim istanbulda msn

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Laranaz istanbul atasehirde doktorum Ercan Karacaoglu ben cok memnunum tavsiye ederim , benim 13. Gunüm odemimde azaldı baya belim cok guzel oldu göbeğim hala biraz var , tabi daha beklemek lazım , gelişmeleri yine yazarım size 😘

Ben öyle cıbıl cıbıl dolaşıp özgüven patlaması yaşıycak kıvama gelemedim daha jelom
Onun için bi operasyon daha gerekiyo bana

üstümüze takarız salaş bi şeyyy tamam dedim ya ben gelecemmm hüüüppp diye çekecem hepsini yağların

karın germe başlığında ''elifnaz''diye bayan var arkadaşlık gönder benim dr ye olmuş sonucu çok iyi resimlerine bakıver

Ay hemen yolluyorum, sen de söyle kabul etsin

Cok tsk ederim bende 21 mart serhat tuncer e olucam acaba sizim dr dan randevu alsam mi memnunsn ozelden msj atar msn

Ben daha once yaptirdim ama 2 cocuktan sinra yine cikti hem de dalgalandi yuzeyi

Ama klasik lipoydu onur erol un dr larindan biri yapmisti 2007 de

Bend3 vaser lipo olucam ve basenimden alinan yagi gogsume enjekte edecek memelerim emzirmekten ve pompadan sarkti da:)) bakalim cocuklar ewde kapicinin esi bize gelecek

Ay hemen yolluyorum, sen de söyle kabul etsin

Kizlar ben iki hafta once lazer lipo oldum 48kg le girdim boyum 160 1.300 gr yag cikti gobegim midem yanlarimdan.
Ptesi 3. Haftama giriyorum yalniz heryerim taşlaşmiş durumda. Sertlik dalgalanma hissizlik normal mi?
Bide esofmanimin lastigi gece skmis lastik izi kaldi gocuk bi sekilde orasi 2 gundur..
Ne zaman duzelirim?
Bi anormallik var mi?

Son düzenleme:

Canım geçmiş olsun .Sertlik dalgalanma hissizlik normal .Ayırca ödem olduğu içiz eşofman lastiği iz yapmış.Bir kaç günde iz geçer.

sellc canım merak ediyorum resimlerini öncesini doktordan iste öncesi sonrası görelimm memnun olmana çok sevindim çok yeni birkaç ay sonra daha iyi çıkacak sonucun

medcezir hanım acaba kaç kiloyla lipo oldunuz merak ediyorum benim 15 kilo fazlalığım var acaba ben lipo olabilirmiyim çünkü yağlarım daha çok bel bölgesi ve srtımda var bana yardımcı olabilirmisiniz

Sorunuz cevaplanmış, endişe edecek bir durum yok

medcezir hanım acaba kaç kiloyla lipo oldunuz merak ediyorum benim 15 kilo fazlalığım var acaba ben lipo olabilirmiyim çünkü yağlarım daha çok bel bölgesi ve srtımda var bana yardımcı olabilirmisiniz

Merhaba..Ben 68-69 kg ile girdim sanırım. sanırım diyorum çünkü 65 ten sonra tartılmayı bırakmıştım
Üstüne de epey kilo aldım..

Şuan 60-61 civarında oynuyorum devamlı..Hatta bir ara 59 u bile gördüm..Dönem dönem ödemleniyorum sanırım.
Ne zaman tuz yesem farkediyor..Ha incelme nasıl diye soracak olursanız, benim beklentim yüksekti..Hala o müthiş incelmeyi göremiyorum :)

Diğer başlıkta paylaşmıştım, kendi başlığımda da nihai sonuçtan sonra paylaşmak istiyordum ama şimdiden paylaşayım..Foto isteyenler oluyor hep özelden çünkü..

Çıplak bacaklı ve ameliyat öncesi fotoları sansürledim kendimce ama yine belli oluyor tabi Sansürlüler ameliyat öncesi, şortlu olan ameliyat sonrası.
Görüldüğü üzere hala ince bacaklı bi hatun kişisi değilim :)

Yarın tam 2 ayımı tamamlanmış olacağım..Bundan sonra ufak tefek incelmeler devam edecek sanıyorum...6-7 ay sonra da memnun olmadığım bazı yerlerden rötuş yapacak doktorum..

Son düzenleyen: Moderatör:
Tesekkur ederim rosenoir medcezir. Icimi rahatlattiniz. Masaj yapiyorum devamli yeniden moralim duzeldi cunku 😘❤

Arkadaslar vaser lipoya son iki.gun.cok.heyecanliyim.bu sefer umarim.guzel.olur ve son olur

Bence süper olmuşsun resimlerde çok büyük fark var. 3-4 ay sonra daha da fark edecektir.
Rötuşa gerek yok gibi duruyor.

Burada benim resimlerimi görüp, benim doktoruma gidip "çok iyi iş çıkarmışsınız ama med hala memnun değilmiş" diyen arkadaş kim çabık çıksın ortaya

Memnun olmama durumu olabilir mi yahu, aradaki fark ortada. Ben çırpı bacak olmayı beklediğim için, gözüme hala kalın görünüyorlar

Yaklaşık 2 hafta sonra 3. ayıma giricem. Dediğim gibi ben troid hastası olduğum için ödemlerimin gitmesi hayli zaman aldı/alıyor.

Doktorum çok titiz, çok ilgili..Bugün renkli dobler çektirmem için bir reçete yazdı, bacaklardaki duruma iyice bakıp öyle hareket edecek..lpg için de ücretsiz seçenek sundu 2. bir operasyondan önce..Cidden parayla pulla, maddiyatla hiç işi yok yav..Mahçup oluyorum her gittiğimde..Neredeyse sadece ameliyat parası ödedim, ekstra işlemlerin hiç birinden ücret almadı.

Lazerlipo konusunda cidden çok titiz çalışıyor. Ve ısrarla şunu söylüyor; "herkese lazerlipo uygulanamaz"...Yani her gidene, hadi tamam ameliyat yapalım seni demiyor.

Ben her hafta resim çekiyorum hala
Arada bir yüklerim çektiklerimi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…