- 3 Kasım 2011
- 15.932
- 9.377
- 448
- Konu Sahibi _MedceziR_
-
Sen hele bir gel de, ne lokması, akşamdan sabaha kadar yiyip içelim
Sonraki hafta diyet yaparız
gönlü zengin arkadaşım benimmm yaza geleceğimmm İzmir sahili hatunları görsünnn
Sellc dr un kim istanbulda msn
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben öyle cıbıl cıbıl dolaşıp özgüven patlaması yaşıycak kıvama gelemedim daha jelom
Onun için bi operasyon daha gerekiyo bana
üstümüze takarız salaş bi şeyyytamam dedim ya ben gelecemmm hüüüppp diye çekecem hepsini yağların
karın germe başlığında ''elifnaz''diye bayan var arkadaşlık gönder benim dr ye olmuş sonucu çok iyi resimlerine bakıver
Cok tsk ederim bende 21 mart serhat tuncer e olucam acaba sizim dr dan randevu alsam mi memnunsn ozelden msj atar msn
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ay hemen yolluyorum, sen de söyle kabul etsin
Kizlar ben iki hafta once lazer lipo oldum 48kg le girdim boyum 160 1.300 gr yag cikti gobegim midem yanlarimdan.
Ptesi 3. Haftama giriyorum yalniz heryerim taşlaşmiş durumda. Sertlik dalgalanma hissizlik normal mi?
Bide esofmanimin lastigi gece skmis lastik izi kaldi gocuk bi sekilde orasi 2 gundur..
Ne zaman duzelirim?
Bi anormallik var mi?
Laranaz istanbul atasehirde doktorum Ercan Karacaoglu ben cok memnunum tavsiye ederim , benim 13. Gunüm odemimde azaldı baya belim cok guzel oldu göbeğim hala biraz var , tabi daha beklemek lazım , gelişmeleri yine yazarım size 😘
Kizlar ben iki hafta once lazer lipo oldum 48kg le girdim boyum 160 1.300 gr yag cikti gobegim midem yanlarimdan.
Ptesi 3. Haftama giriyorum yalniz heryerim taşlaşmiş durumda. Sertlik dalgalanma hissizlik normal mi?
Bide esofmanimin lastigi gece skmis lastik izi kaldi gocuk bi sekilde orasi 2 gundur..
Ne zaman duzelirim?
Bi anormallik var mi?
medcezir hanım acaba kaç kiloyla lipo oldunuz merak ediyorum benim 15 kilo fazlalığım var acaba ben lipo olabilirmiyim çünkü yağlarım daha çok bel bölgesi ve srtımda var bana yardımcı olabilirmisiniz
Bence süper olmuşsunresimlerde çok büyük fark var. 3-4 ay sonra daha da fark edecektir.
Rötuşa gerek yok gibi duruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?