Lazer Liposuction Ameliyatım

senin yaşadığını ben yaşadım eski doktorum Hasan bey hakkında yazdığım memnun değilim sonuçdan ve tavırlarından yazılarım hep aktarılmıştı ki ben memnun değildim başka doktora revizyon oldum ama doktora gitmesi hoş değil yani burada herkes paylaşım yapıyor ha dersen gitmeyin o doktor çok kötü tabi olmaz sonuçda ben memnun olmam başkası olur

kaldı ki senin sonuçların güzel ha senin istediğin gibi değil onu da minik dokunuşla halledecek ve senin doktorun cidden iyi bir doktor yaklaşımı çok çok iyi

Aynen öyle jelom..Bugün senin de kulaklarını çınlattım..Dedim canım doktorum, bizim bi arkadaş var, ablam gibidir, üstünüze afiyet olmadığı lipo kalmadı

Telle konuşmuştunuz ya, sizin konuşmanızdan, yaklaşımınızdan hep övgüyle bahseder dedim..Sağolsun dedi

İşte o minik dokunuş için titizleniyor jelom..Renkli dobler istedi..Dolaşımda ve kılcal damarlarda bi sorun varsa ona göre hareket edecek..Minik dokunuşu yapmakta hiç bi sıkıntı yoki istesen hemen yaparım diyor..Ama deri altında yağ yok diyor..Yine işlem yapıcaz daha fazla ödem olacak diyor..

O yüzden 6-7 ayı geçirme taraftarı..Bu sırada da işte lpgye sokacak..Onu da ücretsiz teklif etti düşün..Hani rötuş olacaksa rötuştan sonra gireyim dedim ben, maddi durumum 2 lpgye müsade etmeyecek dedim..Sen takılma maddiyata dedi..

Kızlar mrb bende vaser yöntemyle lipo olcam yanlz bnm bacaklarım çok yumoş ve sallanıyo acb bu yöntem bnm için uygnmudr? Drlar bu şekilde söyledi vaser dediler bide ödemler 2 ayda gider mi? Altbcağını aldıran var mı? Alt bacaktanda alcağm içim ayak şişebilir ve ödem yapablr dedi doktorlarım serhat tuncere yada mete aksuya yaptrcm ama karar veremiyorum nolur yardm edin banaaaa

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Medcezir fotolar harika bnce tebrk edermmm🙏inş bnde böle güzel sonuçlar alırımm lütfn bna cvp verirmsn

Buna karar verecek olan doktorunuz, zaten bacaklar çok yumoşsa mecbur lazer ya da vaser lipo olacaksınız. Ameliyat sonrası süreçte de lpg ile desteklersiniz. Zaten doktorunuz önerecektir..

Ben alt bacaklarımdan olmadım. Alt bacaktan olmasanız bile şişlik ayaklara kadar iniyor maalesef..Benim ayak parmaklar filden hallice olmuştu.

2 ay içerisinde ödemlerin büyük bir kısmı gider, tam olarak oturması 6 ayı bulacaktır..

Teşekkür ederim bu arada :)
Umarım beklediğiniz sonuçları alırsınız..

Son düzenleme:
Medcezir dr ne kdr yağ aldı ? Sonrasnda diyet ve sporla destekledin mi ?işten 1 hfta izin aldım sence yeterli olur mu?

Medcezir dr ne kdr yağ aldı ? Sonrasnda diyet ve sporla destekledin mi ?işten 1 hfta izin aldım sence yeterli olur mu?

Maalesef ben hiç diyet ve spor yapmadım..3. haftadan sonra yürüyüş öneriyor doktorlar..Ben tembelliğimden yürümedim..Diyet te hiç yapmadım..Yalnız ödemler dolayısıyla tuzu bir dönem sıfırladım. Şimdi de çok az tüketiyorum..Çok tuz tüketirdim.

1 hafta yeterli olur tahminimce, ama yine de benim tam toparlanmam 10-15 gün sürmüştü.

2.5 litre kansız, saf yağ çekildi benden bu arada.

Medcezir tşk ederim inş bnmde güzel ve sorunsz gecer ameliytm senin gbi ..diyet ve spor yapsana bu gazla motivasyonla süper olurrr😊

Medcezir tşk ederim inş bnmde güzel ve sorunsz gecer ameliytm senin gbi ..diyet ve spor yapsana bu gazla motivasyonla süper olurrr😊

Valla şimdi pişmanım yaprakçım..Keşke diyetle destekleseydim..Belki 15 kg ya kadar çıkardı verdiğim kilo..

Bundan sonra ufak ufak başlıcam artık

Hadi inşallah sorunsuz geçer seninki de, beklediğiniz gibi sonuçlar alırsınız hepiniz

Olsun pişman olma sakın gec değil sonuçta hemen şimdi diyete ve spora başla.. Bende dün oldum şuan hiçbşey anlamıyorum çnkü her yerim şiş inş en kısa zmnda ödemimi atarımm

Medcezir ya şuan heryerim çok şiş anlayamıyorum farkı sendede öyle mi olmuştu?

Ya sanki hiç fark yokmuş gbi eski halimden henüz 4 gün oldu çok mu aceleci davrnıorum kızlar lütfn bişey yazın

Medcezir ya şuan heryerim çok şiş anlayamıyorum farkı sendede öyle mi olmuştu?

Ya sanki hiç fark yokmuş gbi eski halimden henüz 4 gün oldu çok mu aceleci davrnıorum kızlar lütfn bişey yazın

Yaprakcım sakin ol :)
Ben akrep nalan gibi olmuştum, ödemlerle beraber rahat 73 e falan çıkmıştım ameliyat sonrası..Şu an 58 kg yum..Daha 4. günündesin..1.5 ay sonra yavaş yavaş şekillenmeye başlayacaksın..

Bol bol maydonoz suyu iç ve ananas ye..Bir de ananas hapı al mümkünse..

Son düzenleme:
Medcezir iiki varsın şuan yüzüm güldü biliomusun💜ananas yiyorum ama hapınıda alıyım hemen çok tşk ederimm..

Medcezir iiki varsın şuan yüzüm güldü biliomusun💜ananas yiyorum ama hapınıda alıyım hemen çok tşk ederimm..

Rica ederim canım..Daha yüzün gülecek hiç endişelenme
Şu sıra tuzu tamamen kesmeye çalış..Mümkünse sıfır tuz tüket..

Tamamiyle kestim zaten sıfır hatta tatlım:)tekrardan tşk ederim💜

Yaprak08, şuanki durumun nedir?
Aradan yaklaşık 10 gün geçti nasılsın? Ödemelerin indi mi?

Med salı olucam bende Nejdet beye tavsiyen varmı bide şuan memnunmusun

hepinize geçmiş olsun kızlar bende lazer ve normal lipo arastırması yapıyorum tecrubelerınızı paylasırsanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…