- 3 Kasım 2011
- 15.932
- 9.377
- 448
- Konu Sahibi _MedceziR_
-
Burada benim resimlerimi görüp, benim doktoruma gidip "çok iyi iş çıkarmışsınız ama med hala memnun değilmiş" diyen arkadaş kim çabık çıksın ortaya
Memnun olmama durumu olabilir mi yahu, aradaki fark ortada. Ben çırpı bacak olmayı beklediğim için, gözüme hala kalın görünüyorlar
Yaklaşık 2 hafta sonra 3. ayıma giricem. Dediğim gibi ben troid hastası olduğum için ödemlerimin gitmesi hayli zaman aldı/alıyor.
Doktorum çok titiz, çok ilgili..Bugün renkli dobler çektirmem için bir reçete yazdı, bacaklardaki duruma iyice bakıp öyle hareket edecek..lpg için de ücretsiz seçenek sundu 2. bir operasyondan önce..Cidden parayla pulla, maddiyatla hiç işi yok yav..Mahçup oluyorum her gittiğimde..Neredeyse sadece ameliyat parası ödedim, ekstra işlemlerin hiç birinden ücret almadı.
Lazerlipo konusunda cidden çok titiz çalışıyor. Ve ısrarla şunu söylüyor; "herkese lazerlipo uygulanamaz"...Yani her gidene, hadi tamam ameliyat yapalım seni demiyor.
Ben her hafta resim çekiyorum hala
Arada bir yüklerim çektiklerimi..
senin yaşadığını ben yaşadım eski doktorum Hasan bey hakkında yazdığım memnun değilim sonuçdan ve tavırlarından yazılarım hep aktarılmıştı ki ben memnun değildim başka doktora revizyon oldum ama doktora gitmesi hoş değil yani burada herkes paylaşım yapıyor ha dersen gitmeyin o doktor çok kötü tabi olmaz sonuçda ben memnun olmam başkası olur
kaldı ki senin sonuçların güzel ha senin istediğin gibi değil onu da minik dokunuşla halledecek ve senin doktorun cidden iyi bir doktor yaklaşımı çok çok iyi
Kızlar mrb bende vaser yöntemyle lipo olcam yanlz bnm bacaklarım çok yumoş ve sallanıyo acb bu yöntem bnm için uygnmudr? Drlar bu şekilde söyledi vaser dediler bide ödemler 2 ayda gider mi? Altbcağını aldıran var mı? Alt bacaktanda alcağm içim ayak şişebilir ve ödem yapablr dedi doktorlarım serhat tuncere yada mete aksuya yaptrcm ama karar veremiyorum nolur yardm edin banaaaa
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Medcezir dr ne kdr yağ aldı ? Sonrasnda diyet ve sporla destekledin mi ?işten 1 hfta izin aldım sence yeterli olur mu?
Medcezir tşk ederim inş bnmde güzel ve sorunsz gecer ameliytm senin gbi ..diyet ve spor yapsana bu gazla motivasyonla süper olurrr😊
Olsun pişman olma sakın gec değil sonuçta hemen şimdi diyete ve spora başla.. Bende dün oldum şuan hiçbşey anlamıyorum çnkü her yerim şiş inş en kısa zmnda ödemimi atarımm
Medcezir ya şuan heryerim çok şiş anlayamıyorum farkı sendede öyle mi olmuştu?
Ya sanki hiç fark yokmuş gbi eski halimden henüz 4 gün oldu çok mu aceleci davrnıorum kızlar lütfn bişey yazın
Medcezir iiki varsın şuan yüzüm güldü biliomusun💜ananas yiyorum ama hapınıda alıyım hemen çok tşk ederimm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?