Lazer Liposuction Ameliyatım

Merhabalar, 25 Haziran'da slim lipo olucAm, ama tereddütteyim, doktorum 3. Günkü halin bile normalden ince olucak bu yaz rahat rahat denize girersin diyor, siz ne dersiniz?

Puren 24 hangi dk söyledi bilmiyorum ama 3 gün anca daha şiş olursun bence şuan deil kışın ol sözlere aldanma benim 4 haftam hala morluklar ve şişlikler hat safhada ayrıca giydiğim korse beni mafetti bi kaç Dr görüş ve eski yazıları oku bence...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

medcezir son durumun nedir?? kaç kilo oldun incelme devam ediyor mu foto paylaşabilirmisin ....

Kusura bakmayın bu başlığı ihmal ettim ne zamandır..10 kg kadar verdim, 1 beden inceldim..2 bedene doğru gidiyor :) Ama bacaklarım hala istediğim incelikte değil..eylülde 2. bir operasyona gireceğim o yüzden...Doktorum yazı bitirelim demişti, öyle yapıyoruz..Bakalım, 2. operasyondan sonra sanıyorum ki tam beklentim karşılanmış olacak.

Arkadaslar hangi doktorun önerirsiniz ıstanbulda.guner uysala yaptıran var mı

Güner uysal hastaları var.."liposakşın yaptıranlar var mı" başlığının tamamını okursanız orada tecrübelerini paylaştılar.

Medcezir, cnm 2. amelyatını oldunmu, neticeden memnunmusun en azından.

Medcezir, cnm 2. amelyatını oldunmu, neticeden memnunmusun en azından.

Merhaba arkadaşlar..Burayı ihmal ettim uzun zamandır..

Bende genel olarak incelme elbette oldu fakat sol bacak sağ bacağa göre daha ödemli ve kalın kaldı..Bu yüzden revizyon ameliyatımı 1.5 ay sonra olucam..

Aslında hemen olabilirdim ama yakın zamanda genel anesteziyle başka bir ameliyat geçirdiğim için, narkoz süresinin 1.5-2 ay kadar olması gerekiyormuş..

Sanıyorum incelme ve düzelme 2. ameliyatımdan sonra daha net olacak ve sonuçtan daha fazla memnun kalıcam..
Ameliyattan sonraki durumumu yine paylaşırım..

Daha bugün senin bu konunu ikinci kez baştan sona kadar okudum. Benim günüm yaklaştıkca dahada ayrıntılara dikkat ediyorum. Hiç cm olarak ölçmüşmüydün. Önce ve sonrasını? Simit ve karnindan memnunsun yani.

Ameliyattan önce cm olarak ölçmedik canım..Ama bariz bir incelme var..Simitlerim sıfırlanmadı o yüzden onlara da dokunacak biraz...

Sen nejdet beye mi olacaksın? Eğer öyleyse gideceğin gün haberleşelim beraber gidip konuşalım..beni cm olarak ölçecek bu sefer ve yağ ölçümü yapacak..İşi sağlama almak istiyoruz :)

Yok canım keşke önceden bilip bulsaydım sayfanı. Yurtdışından gelecem, ablam var aslında izmirde ama ailem bilmiyor. Hazır arkadaşım istanbula gidecek diye istanbuldan ayarladım. Daha birbuçuk ayım var. Çok merak ediyorum. Bende işe yarayacakmı. Benim hiç kilo sıkıntım olmadı sadece simit karmım biraz forma girmesi gerekecek. Onlar giderse belki basen çok ortayamı çıkar düşüncesiyle orayada girecek dr.
Ben çok spor yaptım. Vücudumdaki yağ oranını aşırı yani olmasından gerekenindende altına düşürdüm ama şu simiti gideremedim. Oldum olası var sanki. Elveda demek istiyorum.

Sonuçların iyi olur canım merak etme..
Sonuçlarını paylaş mutlaka

Bende 3 ay oldu lazerlipo oldum,herkesin süreci çok farklı olabiliyor bunu anladım,ilk günler biraz sıkıntılı olsa da zaman geçtikçe incelme artıyor ve o sıkıntılar unutuluyor kesinlikle,3. Ay itibariyle basenlerim 20 cm inceldi,çooook mutluyum

hepinize geçmiş olsun kızlar bende lazer ve normal lipo arastırması yapıyorum tecrubelerınızı paylasırsanız sevinirim
Canım bence uygunsan kesinlikle lazerlipo tercih et,ben seneler önce klasik lipo oldum,drdanmı bilmiyorum ama sonucum tam bir hüsrandı

Canım ameliyat öncesi iki bacağın eşitsizmiydi ki acaba? Neden öyle oldu?

Merhabalar, 25 Haziran'da slim lipo olucAm, ama tereddütteyim, doktorum 3. Günkü halin bile normalden ince olucak bu yaz rahat rahat denize girersin diyor, siz ne dersiniz?
Yani çok abartılı bir söylem bence,hiç böyle uçuk vaatleri olan kişileri tercih etmem ben olsam,mantığa aykırı geldi bana,ama yine de sen bilirsin

Aynen böyle demişti benim doktorum da "liposakşın kilo verme değil,kontur ameliyatıdır":)

Serkan Sayılkan.Bu isim benim tüylerimi diken diken etmeye yetiyor.Göbiş için gittim Lazer Lipo dedi,sırt ve basende çalışalım dedi.Oldum üç ay geçti harika bir sırt ve basen ancak Göbiş orda duruyor...Revizyon dedi,para almadı ya bir alakasızlık,bir ilgisizlik.
İçerden iki yerinden germiş bide.Şimdi bir yıl geçti,iğrenç biçimsiz engebeli ve bi de üstüne sarkmış bi göbişim oldu.Germeden olmaz dedi.Arkadaşım en baştan söyleseydin,hiç o acıları da çekmeseydim,paramda heba olmasaydı.Yazıklar olsun diyorum,başka da bir şey demiyorum.Serkan Sayılkan mı öleceğimi bilsem gitmem...

Yani çok abartılı bir söylem bence,hiç böyle uçuk vaatleri olan kişileri tercih etmem ben olsam,mantığa aykırı geldi bana,ama yine de sen bilirsin
Ben onbeş gün yerimden kıpırdayamadım,her tarafım çürük içindeydi.Sonuç hüsran.Hem canım yandı,hem param gitti.

Ben onbeş gün yerimden kıpırdayamadım,her tarafım çürük içindeydi.Sonuç hüsran.Hem canım yandı,hem param gitti.
Geçmiş olsun çok üzüldüm inanın kimse istemez neticesiz sonuç.

Kilolumusunuz kilosuzmusunuz? Bununla alakası olabilirmi? Aslında dr. unuz tecrübesine dayanarak ne derece netice alacağınızı bilip bilgilendirmesi gerekirdi elbette! Revizyona girdinizmi tam anlayamadım, odamı sıfır netice verdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…