- Konu Sahibi _MedceziR_
-
Rica ederim canım..Daha yüzün gülecek hiç endişelenme
Şu sıra tuzu tamamen kesmeye çalış..Mümkünse sıfır tuz tüket..
medcezir son durumun nedir?? kaç kilo oldun incelme devam ediyor mu foto paylaşabilirmisin ....
Arkadaslar hangi doktorun önerirsiniz ıstanbulda.guner uysala yaptıran var mı
Medcezir, cnm 2. amelyatını oldunmu, neticeden memnunmusun en azından.Kusura bakmayın bu başlığı ihmal ettim ne zamandır..10 kg kadar verdim, 1 beden inceldim..2 bedene doğru gidiyor :) Ama bacaklarım hala istediğim incelikte değil..eylülde 2. bir operasyona gireceğim o yüzden...Doktorum yazı bitirelim demişti, öyle yapıyoruz..Bakalım, 2. operasyondan sonra sanıyorum ki tam beklentim karşılanmış olacak.
Güner uysal hastaları var.."liposakşın yaptıranlar var mı" başlığının tamamını okursanız orada tecrübelerini paylaştılar.
Medcezir, cnm 2. amelyatını oldunmu, neticeden memnunmusun en azından.
Daha bugün senin bu konunu ikinci kez baştan sona kadar okudum. Benim günüm yaklaştıkca dahada ayrıntılara dikkat ediyorum. Hiç cm olarak ölçmüşmüydün. Önce ve sonrasını? Simit ve karnindan memnunsun yani.Merhaba arkadaşlar..ITBurayı ihmal ettim uzun zamandır..
Bende genel olarak incelme elbette oldu fakat sol bacak sağ bacağa göre daha ödemli ve kalın kaldı..Bu yüzden revizyon ameliyatımı 1.5 ay sonra olucam..
Aslında hemen olabilirdim ama yakın zamanda genel anesteziyle başka bir ameliyat geçirdiğim için, narkoz süresinin 1.5-2 ay kadar olması gerekiyormuş..
Sanıyorum incelme ve düzelme 2. ameliyatımdan sonra daha net olacak ve sonuçtan daha fazla memnun kalıcam..
Ameliyattan sonraki durumumu yine paylaşırım..
Daha bugün senin bu konunu ikinci kez baştan sona kadar okudum. Benim günüm yaklaştıkca dahada ayrıntılara dikkat ediyorum. Hiç cm olarak ölçmüşmüydün. Önce ve sonrasını? Simit ve karnindan memnunsun yani.
Yok canım keşke önceden bilip bulsaydım sayfanı. Yurtdışından gelecem, ablam var aslında izmirde ama ailem bilmiyor. Hazır arkadaşım istanbula gidecek diye istanbuldan ayarladım. Daha birbuçuk ayım var. Çok merak ediyorum. Bende işe yarayacakmı. Benim hiç kilo sıkıntım olmadı sadece simit karmım biraz forma girmesi gerekecek. Onlar giderse belki basen çok ortayamı çıkar düşüncesiyle orayada girecek dr.Ameliyattan önce cm olarak ölçmedik canım..Ama bariz bir incelme var..Simitlerim sıfırlanmadı o yüzden onlara da dokunacak biraz...
Sen nejdet beye mi olacaksın? Eğer öyleyse gideceğin gün haberleşelim beraber gidip konuşalım..beni cm olarak ölçecek bu sefer ve yağ ölçümü yapacak..İşi sağlama almak istiyoruz :)
Yok canım keşke önceden bilip bulsaydım sayfanı. Yurtdışından gelecem, ablam var aslında izmirde ama ailem bilmiyor. Hazır arkadaşım istanbula gidecek diye istanbuldan ayarladım. Daha birbuçuk ayım var. Çok merak ediyorum. Bende işe yarayacakmı. Benim hiç kilo sıkıntım olmadı sadece simit karmım biraz forma girmesi gerekecek. Onlar giderse belki basen çok ortayamı çıkar düşüncesiyle orayada girecek dr.
Ben çok spor yaptım. Vücudumdaki yağ oranını aşırı yani olmasından gerekenindende altına düşürdüm ama şu simiti gideremedim. Oldum olası var sanki. Elveda demek istiyorum.
Canım bence uygunsan kesinlikle lazerlipo tercih et,ben seneler önce klasik lipo oldum,drdanmı bilmiyorum ama sonucum tam bir hüsrandıhepinize geçmiş olsun kızlar bende lazer ve normal lipo arastırması yapıyorum tecrubelerınızı paylasırsanız sevinirim
Canım ameliyat öncesi iki bacağın eşitsizmiydi ki acaba? Neden öyle oldu?Merhaba arkadaşlar..Burayı ihmal ettim uzun zamandır..
Bende genel olarak incelme elbette oldu fakat sol bacak sağ bacağa göre daha ödemli ve kalın kaldı..Bu yüzden revizyon ameliyatımı 1.5 ay sonra olucam..
Aslında hemen olabilirdim ama yakın zamanda genel anesteziyle başka bir ameliyat geçirdiğim için, narkoz süresinin 1.5-2 ay kadar olması gerekiyormuş..
Sanıyorum incelme ve düzelme 2. ameliyatımdan sonra daha net olacak ve sonuçtan daha fazla memnun kalıcam..
Ameliyattan sonraki durumumu yine paylaşırım..
Yani çok abartılı bir söylem bence,hiç böyle uçuk vaatleri olan kişileri tercih etmem ben olsam,mantığa aykırı geldi bana,ama yine de sen bilirsinMerhabalar, 25 Haziran'da slim lipo olucAm, ama tereddütteyim, doktorum 3. Günkü halin bile normalden ince olucak bu yaz rahat rahat denize girersin diyor, siz ne dersiniz?
Aynen böyle demişti benim doktorum da "liposakşın kilo verme değil,kontur ameliyatıdır":)Lazerlipoliz bu durumlarda uygulanıyor zaten..Kilo ile ilgili bir durum değil, bölgesel sıkıntıları gideriyor..Ve karın, bel kısmında çok daha başarılı sonuçlar alınıyor..Bacaklar daha sıkıntılı..
Bir doktorla görüşürsen sana tüm detayları ve olabilecek en uygun tekniği anlatacaktır
Ben onbeş gün yerimden kıpırdayamadım,her tarafım çürük içindeydi.Sonuç hüsran.Hem canım yandı,hem param gitti.Yani çok abartılı bir söylem bence,hiç böyle uçuk vaatleri olan kişileri tercih etmem ben olsam,mantığa aykırı geldi bana,ama yine de sen bilirsin
Geçmiş olsun çok üzüldüm inanın kimse istemez neticesiz sonuç.Ben onbeş gün yerimden kıpırdayamadım,her tarafım çürük içindeydi.Sonuç hüsran.Hem canım yandı,hem param gitti.
Canım ameliyat öncesi iki bacağın eşitsizmiydi ki acaba? Neden öyle oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?