sonuç harika... ben de randevumu aldım günümü bekliyorum. Alper hocaya çok güveniyorum bu yüzden stresle değil sabırsızlıkla bekliyorum.. burayı ne zamandır takip edip okuyorum inşallah ben de birebir yaşadıklarımı yazacağım yakında, iyi haberlerle..hayatım tabiki seve seve yardımcı olmak isterim çünkü mutluluk herkesin hakkı.. ben bu ameliyatla resmen yeniden doğrum diyebilirim. önceden mini etek giyemezdim, psikolojim bozuluyordu resmen.. Arkadaşlarımla bir ortama girdiğimde hep pantalon ama yaz-kış mı pantolon giyilir dimi?.. Sonunda dayanamadım burada da yazdığım gibi önce görüştüm, amleiyatımı oldum. Basenlerimden lazerlipoliz oldum Alper Beye ve alt bacağıma da yağ enjeksiyonu yaptı kendisi. Sonucumu da şimdi yükleyeceğim sana söyleyebileceğim tek şey burada 1000 iyi yorum varken 2 karalamacı insana bakma.. En basiti beni örnek al ve mutlaka yüklediğim fotoğraflara bak. bu sonucla yeniden doğrum, daha mutluyum.. keşke alışverişte görseniz beni mutlu mutlu eteklere koşuşumu.. şimdi pantolon giymek istemiyorum o kadar güzel bir şeymiş ki insanın istediğini deneyip beğenip alabilmesi, özgüvenle giyebilmesi.. ne bileyim etrafımdaki birsürü güzel iltifatlar hepsi bana kendimi daha iyi hissetmemi sağlıyor ve tabiki bu mutluluğumun mimarı Alper Beye de buradan tkerar teşekkür ediyorum.. biliyorumki beni mutlaka okuyacaktır.. birtanesiniz hocam birkez daha her şey için çok teşekkür ediyorum.. iyiki varsınız.
Merhaba benimde yazin düğünüm var bı ay olmayı istiyorum basen iç bacak ve olursa bacaklarimin altıda bana da resim atar mısınız hangi doktora oldunuz ben de çok stres yaptımselam canım, bende geçtiğimiz yaz oldum ama burdan yükleyemeyeceğim fotoğrafımısonucumdan hala çok aşırı memnunum sende gönül rahatlığıyla ertelemeden yaptır dilersen fotoğraflarımı özelden gönderebilirim yardımı olursa ne mutlu
selam canım, bende geçtiğimiz yaz oldum ama burdan yükleyemeyeceğim fotoğrafımısonucumdan hala çok aşırı memnunum sende gönül rahatlığıyla ertelemeden yaptır dilersen fotoğraflarımı özelden gönderebilirim yardımı olursa ne mutlu
Siz doktora karar verdiniz mi bende iç bacak ve basen istiyorum
Canim benim sen de benimle bu sekilde konusamazsin,psikoliga git v.s,ben ben de olanlari konuştum,yemegi sevenlerden bahsettim.Ya evet 2 hafta yemeyince alisiyormuşsun,gel sen onu benim külahima anlat.Mide ameliyati olanlar bile aliyoe kilolarini...bu sizin başarısızlığınız hanımefendi. burada ne Alper Bey'e ne de diğer insanlara bu şekilde atıfta bulunamazsınız. Çok merak ediyorum kontrollerinize gittiniz mi, madem böyle br durum oluştu neden konuşmadınız? Bu sizin hayata karşı zayıflığınız ve boğazınıza düşkünlüğünüz!!!! Bir de burada gelip böyle anlatmanız beni hayretler içinde bıraktı. Madem aldığınız kararları uygulama süreniz sadece 6 ay bence artık estetik cerraha değil psikologa görünün, tavsiye olarak söylüyorum bunu.
Ben de geçen yıl yaptırdım geçtiğimiz yaz, hiç kilo almadım. Görüntüm o kadar güzel oturdu ki bozulacak diye şekeri, tuzu, hamuru kestim. Şimdi çok daha sağlıklıyım, spora gidiyorum yani hayatımı değiştirdim ve bu bana öyle iyi geldi ki ışık saçıyorum her yerde. HERKES KENDİ TERCİHİNİ YAŞAR, BUNU UNUTMAYIN!!! Madem öyle dikkat edecektiniz kendinize. Biz de bilirdik sabah akşam yemeyi, emeksiz olmuyor hiçbir şey. Kızlar böyle yorumlara gelip de karamsarlaşmayın, kendinize inanın, değişime inanın. insan istedikten sonra her şeyi başarıyor ve yemek-içmek konusu laf bile değil, 2 hafta yemeyin beyin unutuyor!! Hayata bir kez geliyorsunuz kilolardan kurtulun, inanın hafifliyor insan ve bir daha asla eskisi gibi olmamak için dikkat ediyo kendine ve dikkat ettikçe değer gösteriyor kendine, iyi hissediyor
Oh ne guzel,hep iyi sonuçlar mi yazilsin burada,iste dediginiz gibi ilk 6 ay 1 sene iyiydi diyorum,ben de cevremde daha once yaptiranlar olmadigi ici buraya yaziyorum.Hayata karsi dik durmakla ne alakasi var acabaTabiki bu işlem yapıldıktan sonra kilo alma riski var, bunu zaten Alper Bey her seferinde söylüyor. Sonuçta yağlarınızı aldırıyorsunuz, gırtlağınızı değil yaİşlem sonrası orda burada yazdıklarınızı buldum, ekte ekliycem mutlaka. 6 ay ve 1 yıl içinde harika olduğunu söylemşsiniz görüntünüzün. Madem öyle boğazınızı tutacaktınız biraz, dikkat edecektiniz. O harika sonucu böyle mahfeden sizsiniz ve şimdi burdaki insanları üzüp motivasyonlarını ellerinden alamazsınız. Adınıza üzgünüm ama hayata karşı daha dik durup dirayetli olmayı başarmalıydınız...
Ben ne yazmışım orada burada acabaOh ne guzel,hep iyi sonuçlar mi yazilsin burada,iste dediginiz gibi ilk 6 ay 1 sene iyiydi diyorum,ben de cevremde daha once yaptiranlar olmadigi ici buraya yaziyorum.Hayata karsi dik durmakla ne alakasi var acabasiz tanimadiginiz bir insanin hayata karsi duruşunu mu sorguluyorsunuz?Öfff aman ya kırk yilda bir giriyim dedim foruma banane ya,yaptırsınlar görsünler, iyilim yapanda kabahat..
YawCanim benim sen de benimle bu sekilde konusamazsin,psikoliga git v.s,ben ben de olanlari konuştum,yemegi sevenlerden bahsettim.Ya evet 2 hafta yemeyince alisiyormuşsun,gel sen onu benim külahima anlat.Mide ameliyati olanlar bile aliyoe kilolarini...
Alper beye atıfta bulunan kim yaw,ben doktorla ilgili bir sey demedim ki,ay bu dediklerine kendin inaniyor musun acaba?Bence Alper beye soyle senin beyin hücrelerini de alsinCanim benim sen de benimle bu sekilde konusamazsin,psikoliga git v.s,ben ben de olanlari konuştum,yemegi sevenlerden bahsettim.Ya evet 2 hafta yemeyince alisiyormuşsun,gel sen onu benim külahima anlat.Mide ameliyati olanlar bile aliyoe kilolarini...
selam canım, bende geçtiğimiz yaz oldum ama burdan yükleyemeyeceğim fotoğrafımısonucumdan hala çok aşırı memnunum sende gönül rahatlığıyla ertelemeden yaptır dilersen fotoğraflarımı özelden gönderebilirim yardımı olursa ne mutlu
Alper Tuncel’den memnun kalınmamasına bu kadar büyük tepkiler nedir anlayamadım. Sizin hayatınızın olumlu yönde değiştiği kadar bizlerin de olumsuz yönde değişti! Bu saygısızlık, aşağılama, inkar neden? Kimin ne yaşadığını nerden biliyorsunuz da kendinizde bu ahkam kesme hadsizliğini bulabiliyorsunuz inanılır gibi değil. Ben yaşadıklarımı anlatırken kimsenin yazdıklarına yalan demedim, klavye başına geçmiş hikaye yazıyor demedim. Burada illa ki gerçek olmayan şeylerin yazıldığı da oluyordur ama kendisini bu kadar can hıraş savunurken sizin uydurmadığınız ne malum?
Herkesin tecrübesine saygı duyun. Memnun olanlar kadar olmayanların da paylaşmaya hakkı var. Kendisine ameliyat olmayı düşünenlerin de madalyonun diğer yüzünü görmeye de hakkı var.
Biraz saygı!..
Hanımefendi siz mutsuz bi operasyon geçirdiniz diye buraya olumlu sonuclarını yazanları suclama hakkınj nerden buluyorsunuz burası her düşündüğünü paylaşabilecek özgür bi forum değil biraz uslubunuza dikkat edin kimseyi suclayamazsınız doktorunuzu zaten karalayamazsınız ama onu karalayamıyorsunuz diye buradaki üyeleride karalayamazsınız siz acılarınızla ilgilenin bence
Hayır özelden gerçekleri ispatlayarak göstericem . Burda bir ay acı çekeceksin Günlerce kımıldayamıyacaksın Yazısı ilk kez gördüm Buda başarı sayılır
Ameliyat olacak insanların aklını olumlu karıştırmaya hakkınız varda olumsuz yok mu oda iyimiş ben sadece gerçekleri söylüyorum
alınmış gibi cevap verdiğin için siz demiş olabilir miyim neyse ya ben burdan paylaşıma devam edicem isteyenlere özelden daha detay bilgi ve görsel vericem yeter ki kimse boş yere kendine bu acıyı çektirmesin . Doktorum da burda ençok konuşulan lardan biri malum bende burdaki yazılara kandım
Saka gibi
Şaka gibi olan ne anlamadim ben burda da mı reklam var amacınız ne sizin ben sadece yaşayıp tecrübe ettiklerimi yazarım sizin gibi herşeyekarisip bilip bilmeden günah almam. Burda yaşadığımı paylaştım başkası yaşamasın diye şimdi de yaşadığım umut olan şeyi paylaştım bebek konusunda başkaları da belki tadar bu umut u diye . Insan sadece tecrübe ettiklerini paylaşmalı. Bu arada bu site de reklam yok diyorsunuz ya çok var ben alper bey 'in reklamlarına kandım sonra burda yazan onun sekreteri olduğunu kadılar kulübüne reklam bedeli ödediklerini öğrendim ama konunun üstüne gitmedim ben yaşadıklarını paylaştım.Saka gibi
Ben de meme estetiği düşünüyorum kendisi nasıl senceMerhaba ben dün oldum ameliyatımı. Şu an evde dinleniyorum. AlperTuncel yaptı ameliyatımı. Bende doktor konusunda değil ama yaptırıp yaptırmama aşamasında çok kararsızdım bu sitede yazılanları okuyordum sürekli kimi 3-5 hiç yardımsız kalkamamışsınız oturamadığını yazmış kimi tuvalete giderken çok zordu demiş birde ameliyattan sonra iki defa yatak çarşafının fıçı ve kan olduğunu yazmıştı. Bunlar beni çok ürkütüyordu 2 çocuğum var iznim çok değil çabuk iyilrşmeliydim. Şuan yaşadıklarıma gelince narkozu atmak sıkıntılı oldu biraz panik afak yaşadım. Hiç kan sıvı akışı olmadı çok morluk görmüyorum ama tabi korsenin içinde ne var ne yok göremiyorum. Ancak şuan yemeğimi ısıttım yedim kaldırdım. Oturup kalkabiliyorum. Ağrım gerçekten yok. Ağrı kesici içiyorum düzenli. Yaptırmak isteyenlere tavsiyem olumsuz tavsiyeleri çok okumayın insanı kötü etkiliyor. Doktor bey olacakları çok net söylüyor zaten. Karar verdiyseniz sadece doktoru dinleyin. Gerisi gereksiz evham ve paniğe neden oluyor. Son olarak ta başa denebilseydim sağlık merkezi yetine hastaneyi seçerdim net kendi rahatım ve konforum için.
Arkadaşlar ben de çok merak ediyorum.Herkes öve öve bitiremiyor Alper Tunceli. Peki fiyat nedir,laser lipolis için ne kadar ödediniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?