LAZERLİPOLİZ - ALPER TUNCEL HASTALARI

sonuç harika... ben de randevumu aldım günümü bekliyorum. Alper hocaya çok güveniyorum bu yüzden stresle değil sabırsızlıkla bekliyorum.. burayı ne zamandır takip edip okuyorum inşallah ben de birebir yaşadıklarımı yazacağım yakında, iyi haberlerle..

Merhaba benimde yazin düğünüm var bı ay olmayı istiyorum basen iç bacak ve olursa bacaklarimin altıda bana da resim atar mısınız hangi doktora oldunuz ben de çok stres yaptım

Çok sevinirim gönderirseniz
Siz doktora karar verdiniz mi bende iç bacak ve basen istiyorum

Ben şu an sıkı bir diyetteyim vermem gereken 15 kilo var, önceliğim kilolar. Ama kilo verdikten sonra hem bacak lipoliz hem de gögüs toparlama ameliyatı düşünüyorum
Doktor olarak Hüseyin Güner düşünüyorum ama herhangi bir görüşme yapmadım.

Süpersiniz bence bu azimle o 15 kilo gider kolaylıklar diliyorum şimdiden
İsmi hiç ama hiç duymadım ki Alper Bey'e ameliyat olmadan önce baya baya da araştırmışlığımız vardır, benim ameliyatım karın germeydi ablamda lazerlipo oldu çok memnunuz Buradan foto koymak istemiyorum arkadşalar ama isteyene özelden gönderebilirim

Canim benim sen de benimle bu sekilde konusamazsin,psikoliga git v.s,ben ben de olanlari konuştum,yemegi sevenlerden bahsettim.Ya evet 2 hafta yemeyince alisiyormuşsun,gel sen onu benim külahima anlat.Mide ameliyati olanlar bile aliyoe kilolarini...

Oh ne guzel,hep iyi sonuçlar mi yazilsin burada,iste dediginiz gibi ilk 6 ay 1 sene iyiydi diyorum,ben de cevremde daha once yaptiranlar olmadigi ici buraya yaziyorum.Hayata karsi dik durmakla ne alakasi var acabasiz tanimadiginiz bir insanin hayata karsi duruşunu mu sorguluyorsunuz?Öfff aman ya kırk yilda bir giriyim dedim foruma banane ya,yaptırsınlar görsünler, iyilim yapanda kabahat..

Ben ne yazmışım orada burada acabaNerede dediğiniz ekAyrica Alper bey den memnum oldumu da soyledim
Yaw
Alper beye atıfta bulunan kim yaw,ben doktorla ilgili bir sey demedim ki,ay bu dediklerine kendin inaniyor musun acaba?Bence Alper beye soyle senin beyin hücrelerini de alsin

Kızlar selamlar, özelden çok yazan olduğu için iş yerim bu aralar yoğun giremiyorum akşamda yorgunluktan bayılıyorum yetişemiyorum ablamınkileri buraya bırakıyorum fotoğrafları dönemediklerim de burdan görebilsin diye ben kendi işlemim karın germe oldugu için ayrı bi yerde yazıcam konu başlığına uygun olmadığı için

Alper Tuncel’den memnun kalınmamasına bu kadar büyük tepkiler nedir anlayamadım. Sizin hayatınızın olumlu yönde değiştiği kadar bizlerin de olumsuz yönde değişti! Bu saygısızlık, aşağılama, inkar neden? Kimin ne yaşadığını nerden biliyorsunuz da kendinizde bu ahkam kesme hadsizliğini bulabiliyorsunuz inanılır gibi değil. Ben yaşadıklarımı anlatırken kimsenin yazdıklarına yalan demedim, klavye başına geçmiş hikaye yazıyor demedim. Burada illa ki gerçek olmayan şeylerin yazıldığı da oluyordur ama kendisini bu kadar can hıraş savunurken sizin uydurmadığınız ne malum?
Herkesin tecrübesine saygı duyun. Memnun olanlar kadar olmayanların da paylaşmaya hakkı var. Kendisine ameliyat olmayı düşünenlerin de madalyonun diğer yüzünü görmeye de hakkı var.
Biraz saygı!..

gönderirsen çok sevinirim

o kadar haklisin ki yorumunda. ki bazi durust doktorlar yuzde 5e kadar basarisizlik orani olabiliyor diyor. benim eski erkek arkadasimin burun kemigi mesela asiri sertmis, arti at gibi dayanikliymis narkoza. bir insani oldurebilecek kadar narkozla anca bayilmis. doktor bana 'resmen heykel yonttum' dedi sjsks. ameliyattan ciktiginda terler içindeydi. sonuc olarak odemleri 1 seneden fazla kaldi. spor yapip saglikli yasadikca da odemleri indi ama burun ucunda ic kisim sanki atesle yakilmis gibi duruyordu sekilsiz bir deriydi. doktor o sekilsiz fazla deriyi aldi ama inanilmaz acı cekti exim. sonuc olarak o doktordan 2 ay once randevu alamazsin ama basarisiz bi kac ameliyatını duydum-gordum. bu onun kotu bi doktor oldugunu göstermez. insan vucudu bu kapali hediye pakedi gibi icinden her supriz cikabilir..

Milana22 baska marifetleri de varmis

Milana22

Şaka gibi olan ne anlamadim ben burda da mı reklam var amacınız ne sizin ben sadece yaşayıp tecrübe ettiklerimi yazarım sizin gibi herşeyekarisip bilip bilmeden günah almam. Burda yaşadığımı paylaştım başkası yaşamasın diye şimdi de yaşadığım umut olan şeyi paylaştım bebek konusunda başkaları da belki tadar bu umut u diye . Insan sadece tecrübe ettiklerini paylaşmalı. Bu arada bu site de reklam yok diyorsunuz ya çok var ben alper bey 'in reklamlarına kandım sonra burda yazan onun sekreteri olduğunu kadılar kulübüne reklam bedeli ödediklerini öğrendim ama konunun üstüne gitmedim ben yaşadıklarını paylaştım.

peki siz hangi kadın doğumcunun reklamını yapıyorsunuz hanımefendi? Profilinize girdim ve tam 30 başlığa 2 temmuz günü girip aynı içeripi copy-paste etmişsiniz... Bir de iftira atıyorsunuz, Allah'tan korkun. Yazıklar olsun bence sizin konuşmaya hakkınız bile yok. Düşen maskenizi de alın ve defolun gidin. Merak eden arkadaşlar için buyrun kimin kimin reklamını yaptığı ortadadır:

Eklentiler

• Ekran Resmi 2019-07-22 16.49.15.webp
    71,5 KB · Görüntüleme: 152
Ben de meme estetiği düşünüyorum kendisi nasıl sence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…